Advertentie

Alma en Xolotl uit Mexico, lineagekeepers in Nederland..!


Wat: De Lineage-keepers van de aloude Mexicaanse Traditie zijn komend weekend in Baarn. José de Graaf, organiseert samen met Alice Kromhout van Terra Sacrade deze 7-daagse manifestatie. Haar introductie:
“Met veel vreugde kondig ik het bezoek aan van Alma en Xolotl uit Mexico. Zij zijn lineagekeepers van de aloude Mexicaanse traditie. Alma, psychologe en krachtige traditionele healer is samen met haar echtgenoot Xolotl, hoogleraar, lineage-keeper en uitdrager van de aloude Mexicaanse wijsheid een week in Baarn bij Kanexia.
Alma en Xolotl geven prachtige workshops, waaronder het werken met obsidiaan als healing-tool, een speciale vrouwen-kracht-workshop, een workshop rond de creatie-kracht van dans, ceremonies, persoonlijke consulten: healingsessies en Mexicaanse horoscoop. Ook geven zij uitleg over het wereldbeeld van “de Mexica” en haar oude wijsheid.”. 

Via het facebook-event kun je updates lezen. Van harte aanbevolen zijn de berichten van Alice Kromhout, die nu op bezoek is bij Alma en Xolotl, in Mexico-city. Zij deelt hier de ceremonies die men nu gezamenlijk doet. In het door inmiddels al drie aardbevingen getroffen Mexico.

Het totale programma: 

Woensdagavond 27 September
Introductie-ceremonie met informatie over de aloude Mexicaanse wijsheid, stromingen, volken, culturen en tradities en het wereldbeeld van “de Mexica”
tevens nadere info over de diverse workshops

Donderdag 28 September overdag 
Vrouwen-kracht-workshop met healing-tools van Obsidiaan

Vrijdagavond 29 September en Zaterdag 30 September overdag
Tezcatlipoca, Spiegel van Obsidiaan

Zondag 1 Oktober overdag
Mihtotilzcayotl – Kosmische Dans

Zondagavond 1 oktober
Tzoalli Ceremonie, voor Moeder Aarde

José de Graaf

Wie: organisator is José de Graaf/Kanexia. ‘The Inca Way, Living in Joy and Harmony’. Alle activiteiten vinden plaats in Baarn, bij Kanexia En voor alle verdere details en informatie over kosten en aanmelden zie deze link naar Kanexia HIER: Zowel Alma als Xolotl zijn beschikbaar voor privé sessies. Alma geeft krachtige helingen waarbij ze de traditionele methodes zoals ze die van haar grootmoeders heeft geleerd gebruikt. Xolotl geeft een duiding van je geboorte-horoscoop vanuit de Mexicaanse / Azteekse astrologie. Hij maakt daartoe je persoonlijke geboortekaart (Tonalamatl) waarbij tevens je Nahuatl naam onthuld zal worden.

Waar: Baarn +31 6 42023144 / email: info@kanexia.nl

Wanneer: woensdag 27 september t/m dinsdag 3 oktober