Advertentie

9e Spirituele familiebeurs Oudkarspel


Wat: Oudkarspel, 9e Spirituele familiebeurs! Achterliggende informatie: De deelnemende standhouders op deze spirituele beurs, komen voornamelijk uit de HAL-regio. Het is fijn om als organisator deze mensen met elkaar te kunnen verbinden middels dit evenement. Daarbij alle bezoekers de gelegenheid te geven, om kennis te maken met het aanbod op dit gebied uit deze regio. Kom zien en ervaren en laat je inspireren, kom ontmoeten en laat je informeren.

Er zijn mediums ( neem een foto of voorwerp mee!) en tarot- en kaartleggers, mensen die magnetiseren, een kindercoach, healing, massage, handlezen, aura-tekening, winkeltjes met sieraden en helende stenen en tweede hands spirituele boeken, een kinderhoek en altijd nieuwe deelnemers uit de omgeving! En ja, natuurlijk is er ook een bar met lekker koffie en allerlei ’theetjes’. En een zitje om alles even rustig te bekijken. Kijk voor de volledige lijst met deelnemers op de site van organisator Nicole van Olderen (www.nickysplace.nl/beurs).

Wie: Nicole van Olderen organiseert sinds 1999 in Haarlem de spirituele beurs. De beurs in Haarlem staat bekend om de ontspannen sfeer en de kwaliteit van de deelnemers. Haar partner Dick Schoenmaker woont in Oudkarspel. Nicole: “Tijdens een bezoek aan het ‘Behouden Huis’ voelde dit gebouw als een passende jas, en was de beslissing snel genomen, om daar een spirituele familiebeurs te organiseren, en nu komen wij alweer voor de negende keer!’

Wanneer: Zondag 11 februari, open 11.00 – 17.00 uur, kennismakingsconsulten € 15,- voor 20 min.  De organisatiebijdrage bedraagt voor volwassenen € 6,-, (Met 65+ korting: € 5,-).  En jeugd van 13 – 17 jaar: € 4,-. Kinderen tot 13 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang!

Waar: ‘Behouden Huis’, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel (gemeente Langedijk). Voor informatie en vragen bel Nicole van Olderen 06-41041509