Advertentie

20-delige opleiding ‘Esoterie’..!


Wat: ‘De Kracht van Bewustwording’..  Het is heel bijzonder te mogen ervaren dat wij in een tijd leven, waarin bijna niets meer overeind blijft en alles verandert. Je kunt er niet omheen noch ontkennen, dat het gezegde:
‘Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel’ een prachtige triomf doormaakt. Dit vanwege het feit, dat steeds meer onwaarheden worden blootgelegd, waardoor er een transparantie ontstaat, die velen onder ons laat ontwaken en triggert om tot bewustzijn te komen.

Het is een bekend feit, dat gedurende de 18e – en 19e eeuw, het rationalisme zich losrukte van de esoterische wijsheid, die in de diepere lagen van ons bewustzijn aanwezig is. In deze bewogen eeuwen volgden de wetenschappelijke ont-wikkelingen elkaar heel snel op, wat voor- en tegenstanders teweegbracht. En we weten inmiddels allemaal dat de arrogantie van het rationele denken gewonnen heeft binnen de Westerse academische wereld. De esoterische kennis, die men nu de Oosterse kennis en wijsheden pleegt te noemen, wordt in Azië al eeuwenlang als wetenschap gezien.

De Stichting Universal Awakening had geen beter moment kunnen kiezen om deze unieke opleiding ‘Esoterie’ te lanceren, waarmee de mens weer wordt teruggevoerd naar zijn diepere weten. Ook voor therapeuten en hulpverleners in het algemeen, biedt deze opleiding een extra bagage binnen hun professionele vakgebied.

Wanneer u op zoek bent naar esoterische kennis en inzicht, en de toepasbaarheid daarvan, dan is dit de opleiding die u daarbij verder kan helpen. Wij hebben signalen ontvangen dat er grote belangstelling bestaat voor dit onderwerp. Daarom adviseren wij u niet te lang te wachten en op tijd aan te melden; dit graag vóór 1 juni 2018.

Iedere groep zal uit maximaal 20 deelnemers bestaan. Onze opleiding Esoterie is bestemd voor iedereen die hiermee kennis wil maken. Er is geen bepaalde vooropleiding vereist. De lessen zijn zeker niet statisch, want het geheel bestaat uit theorie en praktische oefeningen, gericht op geestelijke groei en ontwikkeling.

De opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Auteur Maurits Prins

Wie: Deze bijzondere opleiding krijgt op zichzelf al een meerwaarde door de docent, Maurits Prins. Als Jungiaans psycholoog beschikt hij over een grote ervaring en kennis, wat alleen al blijkt uit de lezingen die hij verzorgd. Ook zijn onderzoek naar de Rooms-Katholieke Kerk, neergelegd in zijn onthullend boek ‘Het bedrog van Rome’, getuigt hiervan. Daarnaast is Maurits Prins ook mysticus. Zijn grootste kracht en ambitie is het beste uit iemand naar boven te halen.

Wanneer: De opleiding start respectievelijk op 4, 5 en 6 januari 2019, om de 14 dagen. Gelet op de feestdagen zit er een enkele keer 3 weken tussen. Uitgezonderd zijn de vakantiemaanden juli en augustus.

Waar: De opleiding vindt plaats op respectievelijk:

  • vrijdag          locatie Assen
  • zaterdag       locatie Apeldoorn
  • zondag         locatie Vught

Website en opgave: Voor informatie en/of aanmelding kijk op de website: www.universalawakening.org Voor contact gebruik je dit e-mailadres: info@universalawakening.orgOf (Of bel met 06-1757 54 77)

Het totale pakket wordt u aangeboden voor € 2.520, – per persoon; slechts € 18,- per uur. (Inclusief lesmateriaal, BTW, uitgebreide lunch (biologisch en  vegetarisch), en gedurende de gehele dag koffie, thee, water en frisdrank.) Spreiding van betaling, in maximaal 4 termijnen, behoort tot de mogelijkheden (€ 630,- per kwartaal).