Advertentie

Verankering van het nieuwe licht op Aarde..


Wat: Judith Moore is weer in Nederland en zal een reeks bekrachtigingsworkshops geven. Voor haar vertrek uit de VS gaf ze deze thematiek door van haar werk hier in Nederland. Zaterdag 24 maart zal de eerste stap zijn in deze initiaties/bekrachtiging van het ‘nieuwe licht (frequenties) op Aarde’.

Nu is de tijd om de oproep te horen. Sinds al jaren dat ik in Nederland en België mijn werk heb gedaan, vanaf 2004, hebben we een prachtige collectieve energie vergaard. Elk evenement zorgde ervoor dat we sámen een heilige alchemie activeerden, die krachtig is en in het veld past. Onze intentie voor deze workshops, is om ons te prepareren op de hoogste dienstbaarheid aan Liefde en onze hoogste, goddelijk-spirituele doel, als afgezanten van een vredelievende verandering.

2018 Zal het meest intense jaar worden van de 13 jaar van de apocalyps. De gebeurtenissen op onze Aarde reflecteren dit als negatieve energieën, die aan de oppervlakte komen, om getransformeerd en getransmuteerd te worden, met liefde, licht en vooral ONS bewustzijn. We maken ‘overuren’ als lightworkers om de negatieve energieën te transmuteren en de dualiteit te overstijgen, op persoonlijk en op het collectieve niveau.

De lichtactivaties die we dit voorjaar van 2018 zullen organiseren, brengen een nieuwe harmonie van licht- en geluidsvibraties in het veld. Vibraties/frequenties, die door de meesters van universele eenheid worden betiteld als: ‘de influx van het licht van Metatron op Aarde’.

2019 Kenmerkt een 6-jarige cyclus van de kracht van deze influx van het licht van Metatron, dat wordt gegenereerd vanuit kosmische kracht en de essentie van de schepping. Deze kracht vraagt om verandering en transformatie van de bestaande structuren die de mensheid controleren en onze Aarde en alle levende wezens misbruiken. De kracht die hiervoor nodig is, komt van binnen uit en niet vanuit krachten ‘buiten het systeem’.

De revolte, volgend uit het licht van Metatron creëert een lichtstructuur, die een pure vibratie is van heart-frequenties en duurzame EENHEID, die aan de kern raakt van de realiteitsstructuur van onze planeet Aarde. Alle ándere bestaande structuren, die de verstoringen dragen en die niet in balans zijn met de Universele Wetten, zullen onmiskenbaar worden getransformeerd door deze kracht. Wij bereiden het sacrale leem van ons bewustzijn voor, om dit licht te ontvangen; het licht dat de wereld zal verlichten en zal voorbereiden op de krachten van de komende 6 jaar. Van 2019 tot 2024. Tijdens deze periode zal de Aarde deze nieuwe tijdsfrequenties van de Galactische 13 Time Spell, de tijdslijnen van de Nieuwe Aarde intergreren.

Ik was verrast dat de meesters van Universele Eenheid me het woord ‘insurgence’ aanreikten. En sterker nog: ik begreep het eerst niet. Ik zocht het woord op in de Websters woordenboek en kreeg deze uitleg:
Ik vroeg om meer duidelijkheid aan de ‘Great Wisdom’. Nu is de betekenis me geheel duidelijk, omdat de veranderingen die gemaakt dienen te worden, onze goddelijke kracht vereisen. Ik wentel me in het idee, dat het een liefdevolle kracht, gecentreerd in het hart, die verandering VAN BINNEN UIT creëert. Maar deze heeft ook autoriteit en vereist verandering. Voor mij voelt het als een mirakel. Ik heb namelijk mensen met duizenden tegelijk zien betogen voor verandering en schreeuwen om vrede. Ik voel dat het momentum van deze beweging de energie belichaamt, die nodig is, om dit licht te ontvangen.

Het zijn de mensen die het dienen mogelijk te maken. En niét via ene gewelddadige revolutie, dat heeft nog nooit gewerkt. De revolte van het licht van Metatron, vervolmaakt de realiteit en IS de krachtige liefdesmacht en de brandstof voor verandering; een verandering die BLIJVEND zal zijn en niet tijdelijk. En wanneer de meesters spreken over de ‘verschuiving in de realiteit’, dan is dit wat zij bedoelen..!

Daarom ook zal elk evenement wat we organiseren uniek zijn. Als een lichtstructuur wordt gecreëerd vanuit de vibraties van elke activatie die we doen. Dan zal de heilige geometrie van de lichtstructuren een levende merkaba vormen en verankerd worden in de merkaba van de tuinen van Bronheve. Elk individu zal worden geheeld en voorbereid via de lichtactivaties en – initiaties om een kanaal voor deze kracht te zijn. We onze werk  afgebakend geliefden en het zal een prachtige reis worden.”

Wie: samen met Judith Moore. Ze is een krachtige boodschapper en in staat om kosmische bewustzijnsvelden te lezen en ermee in interactie te treden. Haar werk spitst zich de laatste jaren toe op het begeleiden van grote groepen zielsverwanten en lichtwerkers, in deze intensieve tijden. Met name haar talent om Aardse ontwikkelingen af te zetten tegen deze fenomenale kosmische ontwikkelingen, kan een krachtig, aanvullend perspectief zijn, op je eigen bewustzijnsverdieping.

Wanneer: zaterdag 24 maart 2018, van 11:00 – 16:00 uur

Waar: Quinta Essentia – Spieringweg 913 – 2136 LK Zwaanshoek  (NH) tussen Hoofddorp en Heemstede/Zandvoort. (HIER kaartje)

Waar aanmelden: De organisatiebijdrage is € 35,- per persoon incl. de biologische lunch. Stuur een mail naar contact@wanttoknow.nl voor je aanmelding en maak het bedrag over op IBAN NL35 INGB 0004 3131 74 t.n.v. Dolphins & Whales publishing bv en vermeld svp de naam van de deelnemer/deelneemster.

Voor nadere info ook via contact@wanttoknow.nl We zien uit naar je komst..