Advertentie

Boeiende ECOintention Oefendag


Wat: ECOintention Oefendag. Op deze dag zijn (ex)cursisten, afgestudeerden en geïnteresseerden met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen van harte uitgenodigd en welkom. Een boeiende dag op de geitenboerderij Ridammerhoeve in het Amsterdamse Bos in A’dam Buitenveldert/Amstelveen. Deze geitenboerderij verwelkomt jaarlijks maar liefst 350.000 bezoekers. Er lopen, naast geiten, ook kippen, varkens, koeien en paarden rond. De geitenmelk van deze boerderij wordt tot heerlijke producten verwerkt tot grote trots van beheerder Willem Dam.

Hij was het, die een paar jaar geleden de Ridammerhoeve als 2e-jaars project heeft ‘gebalanceerd’ voor zijn opleiding ECOintention. Toen, in zijn 3e jaar, maakt hij van zijn nieuwe biologisch dynamische groenteteeltbedrijf in 2017 een 3e-jaars ECOintention project. En prachtig succesvol, want dit jaar won de Ridammerhoeve de EKOland-Innovatieprijs. Zijn geitenboerderij fungeert op 8 mei als ontmoetingsplaats voor de ECOintention Oefendag.

Op deze dag zijn (ex)cursisten, afgestudeerden en geïnteresseerden met een warme belangstelling voor energetische waarnemingen welkom. Enige ervaring met meditatie- en/of mindfulness technieken wordt verwacht. Tijdens deze eerste ECOintention-oefendag van 2018 volg je twee workshops in een groepje van maximaal zes cursisten. Er is plaats voor 30 deelnemers. In alle workshops oefen je je intuïtie en het waarnemen van energie. Je wordt begeleid door een vierdejaars cursist. Hans Andeweg van de opleiding ECOintention, zal de hele dag aanwezig zijn en de workshops leiden.. Je kunt deze dag 3 van deze workshops volgen:

  1. Communiceren met dieren. Zijn de dieren gelukkig met hun woonplek en jaarlijks 350.000 bezoekers? Wat hebben de kippen en geiten nodig voor een optimale gezondheid? Hoe vinden ze het voer? Hoe ervaren ze de hiërarchie in de stal? Maak contact met hun energetische veld en vraag het hen zelf! 
  2. Geef jezelf een chakra klank-kleurhealing. Open met Taoïstische oefeningen je energiebanen. Activeer daarna je chakra’s met speciale mantra’s, laat de specifieke kleur instromen en ervaar de stilte in je binnenwereld. Hierna doe je Qi Gong oefeningen om weer helemaal in de flow te komen. 
  3. Maak van je tuin een krachtplek. Welke planten passen bij jou? Welke geven kracht en hoeveel kun je er het beste planten? Breng alchemie in de grond en ervaar hoe je met water en bepaalde materialen energie opwekt. Maak met deze kennis een planten-energiesysteem en breng je tuin tot leven.
  4. Ervaar de beschermende kracht van de Witte Tara. Een Tara is in het boeddhisme een vrouwelijke manifestatie van verlichtende wijsheid. Maak kennis met de zeven auralagen van de Witte Tara. Ervaar Boeddha energie en hoe je jezelf en je omgeving met de mantra van de Witte Tara beschermt. 
  5. Welke voeding is gezond voor jou? Zoveel heerlijke producten in de winkel van de Ridammerhoeve, maar welke geven je kracht en zijn echt gezond? Ervaar hoe de energie van voeding verandert door de manier van produceren en bereiden. Voel wat het je doet en pendel de energetische waarden.

Wie: Ir. Hans Andeweg is deze dag je gastheer/docent. Van de hand van Hans vind je hier op de site diverse artikelen. Hans is de oprichter van ECOintention; een centrum dat jaarlijks borg staat voor een kwalitatief hoogstaande opleiding op het gebied van energetische waarnemen en balanceren.

Wanneer: dinsdag 8 mei a.s. van 9.30-17.00 uur. Vanaf 9.00 uur ben je welkom! De oefendag kost € 99,- en daarbij zijn koffie/thee en lunch inbegrepen. Je krijgt voorrang als je hebt gereserveerd en het is noodzakelijk om je reservering te bevestigen. Dat doe je via onderstaande link van de website. Geef gelijk je dan ook je workshops op..?

Waar: Ridammerhoeve, Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB Amstelveen. Graag je opgeven vooraf. Voor verdere informatie kijk op de

Website: www.centerforecointention.com/oefendag