Advertentie

DAVID ICKE: ’the everything you need to know-tour’..


David Icke, begenadigd spreker en in staat grote groepen naar zijn optredens te trekken.

Wat: Deze nieuwe show van David Icke, is een compleet nieuwe presentatie. Niet alleen is deze stevig ingekort en duurt deze nu in totaal 4 uur, maar David Icke neemt je dit keer mee naar het beantwoorden van vragen, die zovelen van ons zich stellen.
‘Waar gaat het naar toe met de wereld en met ons?’ en ‘Wat gebeurt er feitelijk allemaal op de wereld?’ Waarom er vanuit de politiek niets gebeurt is voor velen ook een vraag, maar ook wat de essentie is van de ‘realiteit’ waar wij in leven. Allemaal essentiële vragen, die deze avond voorbij zullen komen.

(klik voor link naar wanttoknow-bookshop)

Scherp en ’to the point’ behandelt David Icke, in de stijl die we van hem gewend zijn, in deze nieuwe show deze vragen. Een heldere ‘show’ waarin hij op zijn unieke wijze korte metten maakt met deze vragen. Voor mensen die hem nog nooit hebben zien optreden, is het een unieke kans, dit nu eens van dichtbij mee te maken. In een sfeervolle Rai-congreszaal.

Wie: David Icke. Moeten we hem nog aan je voorstellen? Hij waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende Orwelliaanse staat, waarin een kleine groep mensen de bevolking geknecht houdt, via controle-uitoefening over regeringen, de media, de financiële wereld en een militaire geheime politie.

David Icke beschouwt onze ‘fysieke’ werkelijkheid als een illusie en datgene wat we beschouwen als ‘de wereld’, een holografische simulatie of ‘Matrix’. Deze is gecreëerd door een niet-menselijke kracht, om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid. Precies om dit wereldbeeld, wordt David Icke ‘gek’ en ‘gestoord’ genoemd en is hij jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is heel duidelijk gekeerd, want het is vooral David Icke geweest die het keer op keer bij het rechte eind bleek te hebben.

Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren. Zoals Mahatma Gandhi zei: ‘Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.’ De tijd van David Icke lijkt aangebroken, nadat hij dus al meer dan een kwart eeuw bezig is geweest, te onthullen wie er werkelijk de macht over de samenleving heeft. Vrijwel dagelijks gebeuren er dingen die door David Icke al in eerdere boeken zijn aangekondigd.

Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en zijn presentaties bijgewoond door duizenden mensen op alle continenten. Waarom? Omdat hetgeen waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is. Een artikel HIER op de site, vertelt het verhaal over zijn achtergrond en de bijzondere manier waarop David Icke in dit ‘vak’ terecht gekomen is. In dit artikel kun je ook het eerste hoofdstuk lezen uit de Nederlandse vertaling van zijn boek ‘The Phantom Self’.

Wanneer:9 november 2018 van 19:00 – 23:00 uur

Waar: De Rai Europaplein 2-22, 1078 GZ Amsterdam. De tickets kun je met korting voor-intekenen voor € 49,50 (tot 30 juni), daarna € 52,50 (tot 15 oktober) en daarna € 55,- Aan de zaal is de toegang € 60,-

Website Voor meer info en boekingen kun je HIER terecht. Organisatie via Hans Rietveld Events.