Advertentie

Ontmoet de 528-Hertz-liefdesfrequentie..!!


 

Wat: een kennismaking met klokkenluiders Dr. Leonard Horowitz en Sherri Kane. Beiden zijn onderzoekers en zullen deze avond gebruik maken van hun enorme archief van onderzoeksresultaten en zich in deze lezing met name zullen richten op het delen van hun kennis over de zogenaamde liefdes-frequentie 528Hz. Leer het van de pioniers zelf, deze Sherri Kane en Leonard Horowitz en sluit je aan bij een groeiende groep zachtaardige Zielen, die wereldwijd aan het werk zijn om producten te vervaardigen op basis van deze 528 Hertz-stemming.

Luister naar dit voorbeeld van deze stemming:

Het blijkt dat bij deze frequentie, onze individuele lichaamscellen, in hun essentie gaan resoneren. Het blijkt dat 528 Hertz, één van de zes basisfrequenties van creatie is. Niets minder dan de frequentie van universele liefde en wonderen. Deze frequentie veroorzaakt in het lichaam een soort gelukzaligheidservaring. Het zijn ‘golven van extase’, die door de cellen gaan en daarbij endorfinen vrij doen komen. Écht het gevoel hebben, dat je leeft, terwijl alles om je heen, inclusief de lucht die je inademt, geladen is met liefde.

Deze liefdesenergie is een subtiele maar essentiële energie die overal doorheen gaat tot het punt waarop de wereld beter voelt en er kleuriger uitziet. De tijd die nodig is om deze 528-vibratie ‘vast te houden’, verschilt per persoon en hangt sterk af van je levensplan, de timing van je incarnatie, genetische en karmische opschoning, bestaande celbeschadigingen en je planetaire missie(s). De frequentie van 528 Hz die zich in ons fysieke lichaam integreert bevindt zich ook in ons huis, op ons werk en in de verbinding met anderen. Deze energie kan worden gevoeld door anderen en geeft je het gevoel ’thuis’ te zijn. Je zult je innerlijke kennis niet meer kunnen achterhouden; de waarheid wordt naakt voelbaar en zichtbaar.

Of zoals ze Horowitz en Kane verklaren: ‘Dit is een eenmalig kans om vooruitgang te boeken in relaties en op zakelijk/werkterrein, door het ontwaken en je bewustzijn te verhogen, via de creatieve technologie van de 528 Hertz van de schepper..”

Dr Len Horowitz en Sherri Kane

Zij zijn de pioniers van de ‘528LOVERevolution’. Kom en luister naar hun intrigerende verhalen EN NATUURLIJK de demonstratie van de 528-Hertz-muziek en geluiden. Werk mee aan de totstandkoming van een voortschrijdende groep mensen, die een positieve impact nastreeft van deze wetenschap op het gebied van onze maatschappij en ons economisch handelen, wereldwijd.

In de muziekindustrie wordt deze 528-tuning natuurlijk het simpelst toegepast, maar ook bij de vervaardiging van natuurlijke medicijnen. Ondanks tegenwerking van andere krachten, is deze ontwikkeling blijvend en is het aan jou om hier kennis mee te maken en de unieke kans te grijpen Sherri Kane en dr. Len Horowitz te ontmoeten!

Wie: dr. Leonard Horowitz en Sherri Kane. De organisatie is in handen van Knowledgematters (HIER)

Waar: Stormvogelweg 1, Heemstede. (Vlak náást NS-station Heemstede-Aerdenhout.)

Wanneer: 23 juni aanstaande. Aanvang 14:00 uur.

De toegang is € 10,- en wanneer je deze meeting wilt volgen, ga je naar deze website en schrijft je in https://www.delezing.nl/