Advertentie

Opleiding Esoterie..


Wat: Deze opleiding ‘Esoterie’ is bestemd voor iedereen die hiermee kennis wil maken. Er is geen bepaalde vooropleiding vereist. De lessen zijn zeker niet statisch, want het geheel bestaat uit theorie en praktische oefeningen, gericht op geestelijke groei en ontwikkeling. Iedere groep zal uit maximaal 20 deelnemers bestaan. Deze opleiding is ook geschikt voor spirituele therapeuten, om hun eigen bekwaam-heid nog meer te funderen.


Er blijkt grote belangstelling te bestaan voor dit onderwerp. Daarom het advies niet te lang te wachten en je op tijd aan te melden.

Wie: docent Maurits Prins is Jungiaans psychotherapeut en paragnost; daarin heeft hij 40 jaar een praktijk gevoerd. Filosoof, mysticus en auteur van het bekende boek ‘Het bedrog van Rome’. Zijn grootste kracht en ambitie is het beste uit iemand naar boven te halen.

Wanneer: start januari 2019 over 20 dagen, die verdeeld zijn over het jaar. Van 10:00 tot 17:00 uur.
De opleiding start respectievelijk op 4, 5 en 6 januari 2019 en zal dan om de 14 dagen worden gehouden. (Gelet op de feestdagen zal er een enkele keer 3 weken tussen zitten. En vakantiemaanden juli en augustus zijn uitgezonderd.)

Waar: 3 verschillende locaties: Assen (vrijdag), Apeldoorn (zaterdag) en Vught (zondag)

Website en boekingen: 10% vroegboekkorting bij aanmelding vóór 15 november. Kijk op de website www.UniversalAwakening.org voor meer informatie en boekingen. Het totale pakket € 2.520, – per persoon (€ 18,- per uur) Inclusief lesmateriaal, BTW, uitgebreide lunch (biologisch en vegetarisch), en gedurende de gehele dag koffie, thee, water en frisdrank. Een spreiding van betaling (max. 4 termijnen, is mogelijk).

Welkom op de ‘OPEN DAG’ – 2018 voor de opleiding Esoterie:
U kunt kennismaken met de docent en proeven aan de sfeer en leerstof van de opleiding. Reservering is wel noodzakelijk! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de open dag!
1. locatie Assen vrijdag 19 oktober
2. locatie Vught zaterdag 27 oktober en
3. locatie Apeldoorn zaterdag 3 november van 13.00 – 17.00 uur
Alle info: www.universalawakening.org