Advertentie

Wordt meer tevreden en gelukkig met je leven..


Wat: Wordt meer tevreden en gelukkig met je leven. Heb je meer dan genoeg gehad van drama in je leven? Wil je een levens veranderende ervaring?
Is er een wens om vanuit een nieuwe perceptie te leven? Wil je vanuit liefde en helderheid verdergaan maar verlies je steeds de verbinding? Dan is het tijd om een nieuwe levensweg te starten met dit uiterst krachtige seminar..!

Wat er aan kennis in oneindig veel boeken geschreven staat, weegt niet op tegen de wijsheid die je hebt opgedaan door levenservaring. Daarom dit seminar,, dat gaat om jouw beleving en mogelijkheden. Het doel is om compleet te worden en om op natuurlijke wijze hoger bewustzijn te ontwikkelen. Je leert gemakkelijke en praktische technieken om dit in het dagelijks leven toe te passen en meer tevredenheid en geluk te ervaren. Het seminar bestaat uit 2 dagen die volledig op elkaar aansluiten. Het is mogelijk 1 dag te komen, wanneer jouw schema dit beter toelaat.

Deze ‘lichtwesen’-remedies zijn door Gerard Pieroth ontwikkeld en worden in Nederland veel gebruikt door therapeuten.

Zaterdagochtend beginnen we met een meditatie Engelen. Ervaar hulp en bescherming vanuit de goddelijke wereld. Deze liefdevolle aanraking is voor iedereen een geschenk waar Gerhards werk beroemd door is geworden. Daarna is er tijd voor een persoonlijk consult. Gerhard gebruikt hiervoor het AuraMed-apparaat dat je laat zien hoe energie door je lichaam vloeit en welke verandering er mogelijk is om dit te verbeteren. Tegelijkertijd zal er een lezing zijn over de nieuwe tijd die de Aarde nu is ingegaan en de activering naar hoger bewustzijn.

Zaterdagmiddag is gewijd aan het bereiken van hoger bewustzijn. Deze ervaring, ook al val je later terug, zal richting en inzicht geven. Je leert technieken om terug te kunnen keren naar deze ervaring met als doel je lichaam, emoties en gedachten te verbinden met je Hoger Zelf. Spirituele ontwikkeling is hierdoor mogelijk en zal voor wie regelmatig mediteert, verdieping geven. Leven vanuit je Hoger Zelf maakt het mogelijk om in het dagelijks leven jouw speciale talenten te ontwikkelen en ambities te realiseren.

Zondag leer je praktische wegen in te slaan om drama uit je leven te laten verdwijnen. Je zult verrast zijn! De elementen die hier onder andere voor worden ingezet, maken het mogelijk om banden waarmee je verstrengeld bent geraakt en onderling afhankelijk van bent geworden te doorzien en indien wenselijk te ontdoen of te helen. Denk bijvoorbeeld aan relaties met ouders en partner. Bevrijdt jezelf van negatieve ervaringen, invloeden en nare gewoontes die zijn ontstaan.

Gerhard K. Pieroth

Leer om te verbinden vanuit hoger bewustzijn en activeer jouw innerlijke wijsheid. Wees niet je eigen hindernis die je ervan weerhoudt het goede te doen toekomen. Het is niet nodig om negatieve uitingen of het tonen van emoties te verwerpen of je omgeving uit te sluiten. Omdat je volledig in je eigen kracht komt te staan, zal het gevoel van machteloosheid en angst afnemen.

Wie: Gerhard K. Pieroth. Door zijn moeilijke jeugd, vlak na WWII, leerde hij snel dat de antwoorden die hij zocht, voorbij de werkelijkheid lagen. Werd ingenieur en had een succesvolle loopbaan bij IBM, waarbij hij zoveel mogelijk geld wilde verdienen om de pijn van zijn jeugd te verzachten. Een burn-out volde. Toen ontdekte hij zijn talent om zich met fijn-stoffelijke energie te verbinden

Hij vertrok naar India waar hij lessen volgde bij Osho. Na een paar jaar keerde hij terug aar Duitsland en stelde zichzelf het doel om zijn talent als healer te combineren met zijn kennis en ervaring als ingenieur. Petra, een gelijk gestemde vrouw, kwam toen op zijn pad, waarmee hij het fundament onder ‘Lichtwesen’ legde. Een voor een kwamen de energieën ‘binnen’ en na veel tests, lukte het om de fijn-stoffelijke energie te verzegelen in de essences.

De eerste 21 essences kwamen in 1995 op de markt en werden écht een groot succes, waarna ‘Lichtwesen’ uitgroeide tot een internationaal bedrijf, dat door de jaren heen, veel prijzen en awards heeft gewonnen door de positieve bijdrage in wel-bevinden van de  mensheid en de assistentie in het evolutie-proces.

Gerard biedt, in zijn seminars, de activering om portalen in het licht-lichaam te openen zodat je de verbindingen tussen het fysieke lichaam, geest en emoties kunt (her-)vinden. Daardoor versterkt de aanwezigheid van de  ‘spirit’ – het ware zijn; tijdloos en niet afgescheiden  van de bron. Het seminar is een ervaring, zo liefdevol en helend. En omdat je naar huis gaat met praktische technieken, kan je makkelijk terug naar deze ervaring waardoor je dagelijks leven makkelijker wordt en vanuit alle lagen van bestaan kunt leven. Klinkt dit als een sprookje? Nee, heel gewoon je ware zelf kunnen zijn met minder beperkingen. Dat herken je, door deze wonderlijke ervaring! Gerhard is een ‘normale’ man, met beide voeten in de aarde en… met heel veel humor. Voel of je er bij moet zijn!

Wie alle twee de dagen aanwezig is krijgt een speciaal voor jou door Gerhard op frequentie gemaakt cadeau. Dit seminar is persoonlijk en intiem . We zijn met max 20 personen. Het seminar is geboren uit de wens om de wereld wakker te laten worden! Te weten en te zijn! Gerhard zal ook aanwezig zijn in Houten, op de Internationale Therapeutenbeurs, 17 & 18 november (de stand van Holland Pharma). Hij geeft gratis korte consulten en advies, samen met het LichtWesen team. Uiteraard ben je hier ook van harte welkom!

Wanneer: zaterdag 10 en zondag 11 november 2018.
Zaterdag van 09:00 – 13:00 uur en ’s middags van 14:00 – 17:00 uur en
Zondag van 09:00 – 17:00

Het seminar bestaat uit 2 dagen. Je kunt evt. overnachten op de locatie (Landgoed ISVW in Leusden).
De prijs voor deze dagen (prijs is  incl. lunch, koffie & thee!)
Zaterdag € 115,- (hele dag), Zondag € 135,- en boek je voor beide dagen: € 250,- (incl. ‘kristalcadeau’)

Voor alle informatie en reserveringen kun je mailen/bellen met Jolanda Talamini (kristallatalamini@hotmail.com), Coby Veenstra (esmeevee@hotmail.com) of Susanne van Kuijen (susannevankuijen@gmail.com)

Waar: Landgoed ISVW  –  Dodeweg 8  –  3832 RD Leusden (HIER de website) nabij de A28.