Advertentie

Het mysterie van je pijnappelklier..!


Wat: Het mysterie van je pijnappelklier..! Met ons bewustzijn blijken wij de genetische informatie in het DNA zélf te sturen. Daarbij speelt onze pijnappelklier een hoofdrol in de verbinding met onze kosmische ‘wortels’ en de verbindingen van de neuronen (zenuwcellen) in onze hersenen en in de rest van ons lichaam. Onderzoek naar allerlei vormen van meditatie en meditatieve beweging (waaronder yoga) laat vanaf het DNA-en celniveau zien, hoe lichaam en geest uit een stresspatroon naar een staat van rust en harmonie gaan.

Vanuit ons innerlijk wordt met behulp van het DNA een nieuwe basis gelegd, waardoor de hersenen letterlijk nieuwe circuits kunnen aanleggen om dit te ondersteunen. Sluimerende talenten worden wakker.

Voor haar lezingen en workshops, reist Saskia door heel Nederland en wij zijn er trots op, haar in deze serie bewustzijnsverruimende lezingen, te verwelkomen, om haar verhaal te vertellen over het mysterie van onze pijnappelklier.

Een orgaan dat diep in onze hersenen ligt; kijk eens naar het rode stipje in de draaiende animatie hierboven; dát is de grootte én positie van dit essentiële kliertje. Deze pijnappelklier speelt bij de genoemde processen, een essentiële rol, als antenne voor binnen en buiten. Daarom wordt er vaak gesproken over de evolutie van de pijnappelklier als derde oog. De kristalletjes in de pijnappelkliercellen zijn als zenders en ontvangers en de pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk…! In één woord dus: mysterieus.

Over de rol van de pijnappelklier bij behoud van onze gezondheid, bij ziekten en genezing. De biologie van de pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. Maar ook over de verkalking van de pijnappelklier door.. FLUOR en wat (fysiek en energetisch) ertegen te doen. Enkele meditatieve oefeningen om de reiniging en balancering van je pijnappelklier te ondersteunen. Als je hiernaast de positie van de pijnappelklier in onze hersenen ziet (rode stipje), besef je dat deze klier bijna letterlijk de ‘kern’ van ons wezen is..

Wie: bioloog dr. Saskia Bosman. Als je haar nog niet kent, dan wordt dat écht de hoogste tijd..! Opgeleid als medisch bioloog, deed ze wetenschappelijk onderzoek op het gebied van celbiologie, hersenen, bewustzijn en ook op het gebied van landbouwgewassen. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op persoonlijke groei, meditatie en energetisch werk. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en kosmos).

Saskia wil vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog doelbewust verbindingen leggen tussen materie en bewustzijn, tussen lichaam en geest. Zij heeft het doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. En wie -zoals zij- goed rondkijkt in het wetenschappelijk onderzoek van de afgelopen 15 jaar, vindt heel veel aanwijzingen hoe we als mens ons welzijn en onze verdere ontwikkeling kunnen ondersteunen.

Wanneer: zondag 2 december van 14:00 – 17:00 uur

Waar: Quinta Essentia in Zwaanshoek

Website: voor boekingen en alle info over de andere WantToKnow-lezingen, kun je HIER klikken voor een link naar de volledige aanbieding.