Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Spirituele familiebeurs..


Wat: voor de 11e keer organiseert Nicole van Olderen deze spirituele familiebeurs, met veel stands en therapeuten die je laten kennismaken met hun werk. Een beurs voor de hele familie, met natuurlijk ook allerlei lekkernijen. Een heerlijke plek voor ontmoetingen met mensen die je al zo lang wilde spreken. Kom eens langs en dompel je in dit warme bad van deze familiebeurs. Zéker als je in Noord-Holland woont, een ‘must’. In ieder geval een aanrader!

Organisator Nicole van Olderen over deze beurs: “Sinds april 2014 organiseren wij in het Behouden Huis in Oudkarspel de spirituele familiebeurs! En al sinds februari 1999 is Nicky’s Place onder de bezielende leiding van Nicole van Olderen in Noord-Holland zichtbaar op het gebied van spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling.

Op zondag 10 maart vieren wij het 20-jarig bestaan van Nicky’s Place en wij pakken uit met een loterij met leuke prijsjes. Keer op keer ontmoeten wij weer nieuwe therapeuten, masseurs, coaches, behandelaars en inzichtgevers. Wij nodigen ze uit, na een kennismakingsgesprek, om zichzelf te presenteren op de beurs. Dat is voor vele startende ZZP’ers wel een drempel om te overwinnen. Laat zien wie je bent, geen poespas, maar gewoon oprecht jezelf laten zien! Onze beurs heeft een goede sfeer, wij werken als een grote familie samen om jou en de andere bezoekers een welkom gevoel te geven zodat je met jouw vragen of interesse je op je gemak voelt.

Wie: Nicole van Olderen is medium, lerares en inspirator en geeft vanuit haar praktijk in Haarlem en Oudkarspel: privé consulten, healing en reading. Met haar bedrijf Nicky’s Place organiseert Nicole al 20 jaar spirituele beurzen. In Haarlem en Oudkarspel (NH).Nicole: “FEEST! Twintig jaar Nicky’s Place vieren wij op zondag 10 maart. Hartelijke dank aan alle bezoekers, deelnemers en media want met elkaar hebben wij dit bereikt! Samen hebben wij de spirituele familiebeurs gemaakt tot wat het nu is geworden.”

Wanneer: zondag 10 maart a.s. van 11:00 –  17:00 uur. (uitloop tot 18:00 uur)

Waar: ‘Het Behouden Huis’, Dorpsstraat 850, Oudkarspel (gem. Langendijk) Spirituele familiebeurs met ruim 25 deelnemers. Toegang: volwassenen € 6,-, voor 65+ : € 5,-. De jeugd (13 – 17 jr/): € 4,- en kinderen tot 13 jaar, onder begeleiding, gratis toegang!

Website: voor alle informatie, mogelijk ook voor deelname als standhouder, klik je HIER 

Advertentie