Advertentie

Access Bars Class, iets voor jou..?


Wat: Ken je de ‘BARS’-methode? Hier op de site kun je uitgebreide info terugvinden over de fijngevoelige methode om ‘verandering’ in je lijf/geest te laten plaatsvinden, via zachte aanraking van specifieke (BARS-)punten. Kijk voor een kaart met al deze punten en hun verbinding met specifieke gebieden, organen en/of lichaamsdelen HIER.

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? Leer in de eendaagse Access Bars Class moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Verandering van binnenuit zonder dat je de achterliggende ‘verhalen’ hoeft in te gaan. Kijk HIER voor de eerste volgende AccesBars-class

Tijdens een BARS-behandeling wordt het hoofd licht getoucheerd op specifieke punten.

Paul de Leeuw over dit fenomeen: “Uit ervaring wist ik inmiddels dat het jezelf bevrijden van trauma’s en andere onverwerkte gebeurtenissen ‘pittig’ werk was. Het vereiste moed en doorzettingsvermogen om tot een gelukkiger en voller leven te komen. Toch had ik destijds een belangrijke beslissing genomen. Er moest verandering komen in de innerlijke pijn en het doodsverlangen dat al mijn hele leven onderhuids sluimerde. Ik besefte dat, om tot meer levensvreugde te kunnen komen, ik de onverwerkte gebeurtenissen in mijzelf diende op te ruimen.

Ik had aan den lijve ondervonden dat werken aan jezelf emotioneel en fysiek zwaar kan zijn. De oogst van mijn inspanningen werd wel beloond. Ik zat steeds beter in mijn vel en voelde me gelukkiger dan ooit. Toch doken er soms, uit de donkere krochten van mijn geest, nog issues op. Om ook daar mee in het reine te komen volgde ik leertherapie voor traumaverwerking. Prachtig, intensief groepswerk waar ik veel aan had.

Hoe mooi zou het zijn als er een makkelijkere manier bestond om trauma’s en andere blokkades op te lossen. Zoiets als een toverstafje waarmee je allerlei wonderen kon verrichtten mijmerde ik dan.. Het leek haast alsof we collectief hadden aangenomen dat iets pas werkt als het moeilijk is. Maar wat als innerlijke heling werkelijk eenvoudiger en makkelijker zou kunnen? Hoe mooi zou dat zijn? Toen ontdekte ik de BARS-methode..

Wat zijn de Bars eigenlijk?
De Bars zijn energiebanen op en door het hoofd. Door de 32 punten op het hoofd zacht aan te raken, ontstaat een verandering in de hersengolfactiviteit. De Theta-bewustzijnsstaat is te vergelijken met een diepe meditatie. Tijdens een Bars-sessie komt de cliënt in deze diepe ontspanning, zonder daar zelf iets voor te hoeven doen.

Een van de voordelen van een Bars-sessie is dat je niet langer in de ‘verhalen’ hoeft te gaan. Gedurende de behandeling laat de cliënt op energetisch niveau datgene los, wat hem niet langer dient. Dit proces vindt grotendeels onbewust plaats en er ontstaat meer rust en ruimte in het hoofd en de rest van het lichaam.

Klinkt allemaal mooi, maar is er dan ook bewijs voor de werking?
Wetenschappelijk onderzoek verricht door neuro-wetenschapper Dr. Jeffrey Fannin, toont de heilzame werking aan die een Bars-sessie heeft op de thalamus. De thalamus is een belangrijk gebied in de hersenen, dat de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. In het artikel hier op de site kun je in een filmpje zien, duidelijk zichtbaar, dat de hersenen van de persoon vóór de Bars-sessie overprikkeld zijn. Dat betekent dat de gedachten alle kanten op schieten. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.”

Wanneer: Kijk HIER voor compleet overzicht van de eerstvolgende Access Bars® Class
Op 11 mei a.s. is de eerstvolgende Access Bars Class, van 10:00 – 18:00 uur (Volgende ‘Bars’-classes staan gepland op 2, 15 en 30 juni.)

Wie: Conscious Health School Amsterdam / Paul de Leeuw & Paul Buis, Bars ® Facilitators. De Access Bars® classes bij de Conscious Health School Amsterdam zijn KTNO geaccrediteerd en CRKBO geregistreerd.

Waar: Loodskotterhof 46, 1034 CN Amsterdam (gratis parkeren)

Website: Voor meer informatie over de Bars Classes en andere Classes, kun je een kijkje nemen op onze site: Conscious Health School HIER

 

Advertentie