Advertentie

Indium: Nieuwe energie voor het nieuwe jaar met het ‘Verjongings-mineraal’..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2021 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

 

* * *

Wil je meer weten over Indium?
Lees dan hier
het artikel dat wij al eerder plaatste!

x

 

De speciale WantToKnow-aanbieding:

x
– Het Indium van
‘The Health Factory’

Van eeuwenoude wijsheid,
naar moderne gezondheid.
X

(actie loopt t/m
donderdag 25 januari a.s )

 

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van vooral colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details interesseren, melden we, dat dit uiterst zuivere Indium-mineraalwater, 15 ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen Indium-deeltjes bevat en daarmee bevat elke druppel 3,4 mg elementair Indium.

Deze deeltjes zijn tussen de 1 en 5 nanometer groot. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van het Indium, in deze nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm). Voor de goede orde: dit is dus géén nano-product..! Zoals je weet, verpakt ‘The Health Factory’ haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat.

Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

x

Gebruik van Indium
Omdat Indium een spoorelement is, heeft je lichaam maar behoefte aan een zeer kleine hoeveelheid per dag. En dat is maar goed ook, want Indium is een van de meest kostbare elementen in de wereld..!

Kijk hier voor meer advies over gebruik en dosering.

N.b. Het is natuurlijk van belang dat je, ondanks de hierboven beschreven onderzoeken, verstandig omgaat met Indium, zoals dat ook moet met alle anderen medicijnen en voedingssupplementen. Op basis van het huidige onderzoek kunnen wij nog niet claimen dat Indium ziekte kan of heeft genezen, maar kan er wel worden gezegd dat er genoeg aanleiding is om dat te denken. Daarnaast is een grote dosis van elke metaalsoort zeer ongezond. In het kort, teveel van het goede is slecht voor de mens en zelfs en teveel water drinken kan leiden tot een watervergiftiging. Wij raden je daarom aan om verstandig om te gaan met Indium, de dosering niet te overschrijden en goed te voelen hoe je lichaam reageert. Indium mag niet worden gebruikt in combinatie met hormoonpreparaten, fyto-oestrogenen en de anti-conceptiepil.

x
* * *

“Ja, ik wil graag dit
Indium-supplement
ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

donderdag 25 januari a.s.
om 16:00 precies!

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

 

 

Totaal: € -