Advertentie

Stralingsbescherming op vakantie: niets aan je hoofd..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2019 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

* * *

x

x

x

Stralingsgevaar!
‘Laptop op schoot’, klinkt als muziek in je oren?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Al jaren waarschuwen deskundigen ons écht voor het gebruik van een mobiele telefoons, laptops en notebooks! Want zelfs het gebruik van maar één uur per dag, kan zó schadelijk zijn voor het sperma dat mannen vruchtbaarheidsproblemen kunnen ontwikkelen. Zo blijkt uit een studie van Britse wetenschappers dat directe blootstelling van testikels aan mobiele telefoons (of zo’n vijftig centimeters van het lichaam vandaan) sperma kan ‘koken’ (oververhitten). Deze kennis heeft al veel mensen aangespoord om stappen te ondernemen om straling bij de gevoelige delen van je lichaam (hersenen, lymfe, geslachtsdelen) vandaan te houden, door bijvoorbeeld alleen maar te bellen met oordopjes in. Maar wist je dat het verschil van bellen met en zonder oordopjes miniem is?!

telefoon in je broekzak2Even opfrissen
De bovengenoemde studie toont aan dat 47% van de mannen die hun telefoon overdag in hun zak houden een dalend spermaniveau hebben, tegenover 11% van de bevolking. Daarbij werden meer dan 100 mensen geanalyseerd; en wat blijkt? Mannen bewaren niet alleen hun mobiele telefoon in de buurt van hun lies, maar laten ook vaak een paar centimeter van hun bed hun mobiele telefoon opladen.. De studie suggereert dat het opladen van de telefoon in de buurt van het bed ook een bedreiging kan vormen en is gepubliceerd in het tijdschrift Reproductive BioMedicine.

Martha Dirnfeld van de Technion University
Professor Martha Dirnfeld: “We denken dat de kwaliteitsvermindering van sperma wordt veroorzaakt door een opwarming van het sperma door mobiele telefoons en door de elektromagnetische straling.”

Professor Martha Dirnfeld van de Technion University in Haifa verklaart: “We hebben de hoeveelheid actieve zaadcellen en de kwaliteit geanalyseerd en vonden een stevige achteruitgang. We denken dat dit wordt veroorzaakt door overmatige opwarming van het sperma door de telefoon en door de elektromagnetische straling.”

Ze voegt eraan toe dat de resultaten een ernstige waarschuwing voor jonge mannen moeten zijn en verklaart: “Ik denk dat dit een waarschuwing moet zijn. Om hun kansen op het hebben van kinderen te verbeteren zouden mannen hun gewoonten moeten veranderen. Vrouwen dragen over het algemeen hun mobiele telefoons niet op hun lichaam, dus misschien heeft een mobiele telefoon geen invloed op hun vruchtbaarheid. Daar hebben we nog niet naar gekeken.

De theorie dat dalende vruchtbaarheid door met name het gebruik van mobiele telefoons wordt veroorzaakt, wordt met dit onderzoek ondersteund. Overal in de westerse landen neemt de kwaliteit van sperma af. Professor Gedis Grudžinskas, vruchtbaarheid consultant bij St George’s Ziekenhuis in Londen en in een vruchtbaarheidskliniek in Harley Street: “Mannen moeten nadenken over hun eigen welzijn en stoppen met hun telefoonverslaving. Als je een pak draagt naar het werk plaats de mobiel dan in je borstzak in plaats van dichtbij je zaadballen. Het zal het risico van dalende aantallen zaadcellen terugdringen. En is het echt nodig om de telefoon naast je op het nachtkastje te houden? Of in je pyjama in bed? Is dat echt nodig?”

De verkeerde oplossing?
Omdat een werkdag anno 2019 zonder telefoneren vandaag de dag bijna niet voor te stellen is, besluiten veel mensen om bewust om te gaan technologie die straling nodig heeft om te functioneren. En dat is maar goed ook, want met een minimaal gebruik van de schadelijke stralen, in combinatie met stralingsblokkerende artikelen, zoals shungit stenen of speciaal ontworpen hoesjes en stickers, kom je een heel eind. Maar niet alle oplossingen zijn even goed! Zo zijn er nog genoeg mensen die de telefoon alleen gebruiken met oordopjes of een koptelefoon, zodat de straling op een gezondere afstand zou blijven. Maar wist je dat de koperdraad in oordopjes en koptelefoons juist functioneren als antenne en de straling versterken?

WaveWall, de ontwikkelaars van verschillende stralingsblokkerende technologieën, lieten onafhankelijke onderzoekers metingen maken van de straling die door gebruikelijke oordopjes en hun radiation-proof dopjes kwam. De resultaten waren niet alleen fantastisch verhelderend maar lieten ook zien dat het verschil tussen bellen met de telefoon tegen het hoofd en bellen met oordopjes veel kleiner is dan gedacht. (hier) Mede door de kwaliteit van het onderzoek achter hun producten, zijn we bijzonder blij dat we je nu deze anti-stralings producten van top kwaliteit mogen aanbieden!

En met deze kennis…
x
* * *

x

 


ÉCHT zorgeloos omgaan met technologie..!
x

Alsjeblieft: de WantToKnow-

‘Stralingsschild‘- aanbieding

in samenwerking met

x
(geldig t/m dinsdag 30 juli)
X

Deze bijzondere WaveWall-artikelen, selecteerden we in overleg met Harry van het Engelse WaveWall. Nadat bij een van zijn beste vrienden zwak zaad werd geconstateerd, besloot Harry onderzoek te doen naar de werking van straling op ons lichaam. Deze zoektocht was zo’n ‘eye opening experience’, dat hij besloot om er iets tegen te vinden. Geïnspireerd door de welbekende Faraday Cage kwam Harry tot het ontwerp van WaveWall’s gepatenteerde flinterdunne metaalvezel, die naadloos op kan gaan in matten en laptoptassen.

Sindsdien is WaveWall uitgegroeid tot leider op het gebied van stralingsblokkerende hoezen voor elektronische apparaten. Ze zitten iet stil, want ze doen nog steeds veel onderzoek naar de effecten van elektromagnetische straling op de menselijke cellen én het menselijke voortplantingsvermogen. Want het gaat natuurlijk niet alleen over mannen. Want ook vrouwen en kinderen zitten bijvoorbeeld met een ‘stralende laptop’ op schoot..! Ook wij van WantToKnow gebruiken, net als vele mannen en vrouwen, deze ‘schilden’ en zijn fan van de werking en de kwaliteit van de arikelen  van WaveWall; én.. ze zijn nog stijlvol ook!

Met deze drie stralingsschilden houd je ten alle tijden de straling gemakkelijk op afstand..!

1. WaveWall Airtubes – Stralingsvrije oordopjes
Eigenlijk is het helemaal niet nodig dat de draadjes van je oordopjes helemaal tot je oren komen. We weten immers allemaal dat lucht de beste drager van geluid is! De Airtubes genereren het geluid gewoon zoals andere oordopjes dat doen, maar eerder dan normaal, in de twee knobbeltjes die je halverwege de draadjes ziet hangen. Het geluid beweegt zich van daaruit door flexibele buisjes naar je oren.

Het lijkt misschien gek, maar het op deze manier klinken de oordopjes geweldig zonder enige straling naar je hoofd te dragen. De dopjes klinken ook nog eens beter dan 90% van de oordopjes die je bij je telefoon of iPod krijgt, met helderheid in de hoogte in en een ruime diepte in de bas en ze zijn voorzien van een bedieningsknopje, waarmee je eenvoudig handsfree de telefoon op kunt nemen.

Zo genieten jij en je kinderen deze vakantie met een gerust hart van je muziek, podcast of audioboeken!

Speciale WTK-prijs: € 39,-
(Normaal: € 45,-)

x
Oordopjes mee op vakantie..?
Voor vrijdag 26 juli bestellen,
dan heb je ze volgende week in huis!

 

2. WaveWall Pad – Stralingsvrije Mat
De stevige LaptopPad biedt jouw lichaam een volledige barrière tegen de hitte en straling van je laptop. Niet alleen op schoot, maar ook vlak boven je schoot, als je hem voor je op tafel hebt liggen.. Even goed kijken op de foto rechts, maar de mat ligt onder de laptop…!

Deze minimalistische mat past dus gemakkelijk onder je computer, wanneer je deze op schoot of op een bureau hebt staan. WaveWall maakt haar LaptopPads met hun gepatenteerde hi-tech geweven zilver- en koperdraden, die die RF- LF- en ELF-straling volledig blokkeert. Deze beschermende laag is aan beide kanten veilig ingelegd in een koelende laag, hoge kwaliteit imitatie-leer, waardoor het werken met een laptop niet alleen veilig, maar ook een stuk comfortabeler is!

De WaveWall Pad is beschikbaar in deze maten:

  • 13″ inch (29,4 x 16,6 cm)
  • 15″ inch (34,5 x 19,4 cm)
  • 17″ inch (38,3 x 21,5 cm)

Speciale WTK-prijs: € 74,-
(Normaal: € 89,-)

 

 

 

x

x
3. WaveWall Card – Stralingsvrije Kaart voor in de broekzak
De robuuste laptopmat hierboven is een geweldig stralingsschild in huis, maar misschien iets te groot om met je mee te dragen. Daarom maakt WaveWall sinds kort, op veler verzoek, een kleinere stevige versie van de mat die je in je broekzak tussen jou en je telefoon kunt dragen.

Ideaal voor mensen die liever zonder een telefoonhoesje in hun broekzak rondlopen!

WaveWall maakt haar Cards met hun gepatenteerde hi-tech-geweven zilver- en koperdraden, die die RF- LF- en ELF-straling volledig blokkeren! Deze beschermende laag is aan beide kanten veilig ingelegd in een verkoelende laag hoge kwaliteit imitatieleer, waardoor het werken met een laptop niet alleen veilig, maar ook een stuk comfortabeler is! De binnenkant van de tas is gevoerd met een zachte beschermlaag, zodat er uiteraard geen krasjes op je laptop komen.

De WaveWall Card is beschikbaar in deze formaten:

  • Klein – 15 x 7,5 cm
  • Groot – 16,5 x 9 cm

Speciale introductieprijs: € 23,-

 

* * *

x

“Ja, ik wil graag deze
Stralingsschilden van WaveWall
in huis hebben!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 30 juli a.s.

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie