Advertentie

Fonoforese & de Zon en Maan horoscoop: helende frequenties die bij je passen..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

 

x

* * *

Subtiele geluiden met een diep-krachtige werking..

Fonoforese = helen met geluidsfrequenties..!

2022 © WantToKnow.nl/.be

htt
Er gaan maar weinig dingen zo direct naar ons gevoel, naar ons hart, als muziek en geluid dat kan. Of het nu een fantastisch muziekstuk is of het snerpende geluid van een lentevogel, geluid werkt diep op ons in. Maar hoe werkt dat dan? Kijk naar de uitspraak van de grote Nicolaï Tesla, hiernaast op de afbeelding bijvoorbeeld.. Of lees het verhaal van de therapeuten die met Fonoforese werken; zij hebben wel een idee..! Maar eerst even natuurlijk uitleggen wat ‘Fonoforese’ is.

Het is de behandeling van levende organismen (mensen, dieren, planten en energievelden) met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. Het is een uiterst subtiele, maar krachtige methode om de harmonie in dat levende veld (lichaam) te herstellen. Zoals: pijn bestrijden, rust en ontspanning creëren of om dat ‘levende lichaam’ juist aan te zetten tot (subtiele) activiteit. De stemvorken die hierbij gebruikt worden zijn vergelijkbaar met de muzikale stemvorken die je natuurlijk al wel kent.

Maar er is iets heel bijzonders met déze stemvorken: de frequenties, dus toonhoogtes die in deze stemvorken zijn vastgelegd en die ze voortbrengen, zijn totaal uniek! Fonoforese werkt namelijk op basis van speciale toonsystemen… Hoe dat zit, leggen we je graag uit. Laten we je eerst hieronder een filmpje aanbieden, over geluid, resonantie, empathie en stemvorken.

Hoe werken de stemvorken in de Fonoforese?
Wanneer je jezelf -of een ander- behandelt met Fonoforese, dan werk je op basis van trilling/frequentie: de trillingen van de stemvork en de trillingen van het hele wezen van de mens, zoals die op dat moment is. Ons lichaam, dat uit ca. 75% water bestaat (!) en ons energetisch/immateriële lichaam, bestaan als het ware uit een ‘muzikaal akkoord’ aan trillingen. Dus veel trillingen in harmonie tezamen. De trillingen of tonen in dat akkoord zijn verschillende aspecten van jou als persoon.

Weet je dat de moderne wetenschap er achter komt, dat frequenties zelfs ons DNA beïnvloeden..?!? (klik op illustratie voor artikelen hier op de site!)

Het kan zomaar gebeuren dat je door stress, ziekte, vermoeidheid of door andere invloeden van buitenaf, uit balans bent geraakt. Dan kun je zeggen, dat je daardoor intern als het ware ‘vals’ gaat trillen. Het akkoord van jouw wezen is op dat moment verstoord en niet meer zuiver! Het is uit balans. Nu zijn wij natuurlijk allemaal altijd wel een beetje verstoord en ons ‘akkoord’ verandert ook voortdurend gedurende een dag, een maand, een paar jaar.

Maar wanneer we plotseling een dissonante toon in onszelf in ons akkoord opnemen, dan kan het zomaar zijn dat we bijvoorbeeld last krijgen van onze schouders.  In dat geval kunnen we met behulp van de juiste stemvork onszelf weer in harmonie brengen. De schouders zijn dus het resultaat van de onzuivere stemming.. Oorzaak en gevolg worden nogal eens door elkaar gehaald en/of eenzijdig bekeken, in onze westerse manier om naar fysieke klachten te kijken.

Een stukje theorie
Wanneer we praten over de frequentie van een stemvork, dan hebben we het -bij het meten ervan- over het aantal trillingen per seconde. Meestal wordt dit uitgedrukt volgens de schaal van Hertz. Een hoge toon heeft een hogere frequentie dan een lagere toon. Zoals we weten uit de natuurkunde, heeft alles een eigen trilling, getuige ook de uitspraak van Tesla hierboven.

Kleuren, materialen, planten, dieren, mensen; alles heeft een eigen toonhoogte, die we niet met onze oren kunnen horen, maar wel degelijk kunnen uitdrukken in deze trillingen/Hertz per seconde. Met deze kennis zijn de stemvorken van de Fonoforese-traditie ontwikkeld. De frequenties van de stemvorken zijn namelijk afgeleid van:

  1. kosmische ritmes,
  2. harmonische verhoudingen
  3. mystieke getallen/verhoudingen..

Dat klinkt wellicht wat zweverig, maar lees rustig verder, dan komt ook hier klaarheid in. Deze drie richtingen worden door auteur Ronne van den Hurk in het boek ‘Fonoforese, helend werken met stemvorken’ naast elkaar gezet en vergeleken.

Op dit moment zijn de meest gebruikte tonen die van:

(1) de kosmische ritmes.

Hans Cousto ontdekte in 1978 dat bepaalde ritmes in de kosmos overeenkomen met de frequentie van oeroude tonen. Is het niet wonderbaarlijk? Crousto vond uit dat het ritme van de draaiing van de aarde om de zon (dit is hetzelfde als een jaar), overeen stemt met de OHM-klank, die de basis is van de Indiase muziek, en sinds mensenheugenis als de belangrijkste klank, of oerklank bekend staat. Deze OHM-toon geeft rust en ontspanning, en harmoniseert tal van functies is ons lichaam.

De bekende glyph die de OHM-klank verbeeld.

Er zijn filosofische denkers die het aannemelijk vinden dat de oerknal waar wetenschappers het over hebben, waarschijnlijker een oerklank is geweest. In de Bijbel wordt gesproken over ‘In den beginnen was het woord’, maar wellicht dient dat te worden gelezen als ‘In den beginne was de klank’.. (geluid = frequentie) En precies dát vinden we ook in Sanskriet geschriften terug.

Dat de schepping begon met de ‘oerklank’ of de ‘OHM-klank’. Deze is gelijk aan de stemvork van het jaar, met een frequentie van 136,10 hertz. Deze geeft dan ook een diepe verbondenheid met de schepping als geheel, waar we allemaal deel van uitmaken. Ook ontdekte deze Cousto, het natuurkundige verband tussen deze ritmes en klanken enerzijds en kleuren anderzijds. Zo komt de OM-klank in zijn visie en werkwijze overeen met de kleur groen. Een fascinerend inzicht vind je niet?

Wet van het kosmisch octaaf
Deze methode van de kosmische ritmes is gebaseerd op ‘de wet van het kosmisch octaaf’. Gebaseerd op het omzetten van deze ritmes in hoorbare frequenties, door middel van het octaveren. Octaveren is het verhogen van tonen, door de frequentie van die toon steeds te verdubbelen. Dit is eigenlijk hetzelfde als het verhogen van een lage C op bijvoorbeeld een piano naar een hogere C; om dit te bereiken moet je de frequentie verdubbelen. Met hele langzame ritmes, zoals de draaiing van de planeten om de zon, of de draaiing van de maan om de aarde, kun je hetzelfde doen. Op deze manier kun je de ritmes van de aarde, de maan en de planeten omzetten naar hoorbare frequenties. En aldus geschiedde bij deze stemvorken..!

Dan de 2 andere richtingen.

(2) harmonische verhoudingen.

De bij (1) beschreven methode van Cousto wordt het meest gebruikt. Maar de richting waarbij tonen het meest worden gebruikt, is al heel lang de richting van
Hierbij wordt uitgegaan van zuivere intervallen, zoals het octaaf, de kwint en de kwart. Deze methode wordt vooral gebruikt bij energetisch lichaamswerk, zoals het werken in de aura en met de chakra’s. Ook ter ontspanning en harmonisering kunnen deze klanken een belangrijke rol vervullen. Allemaal veel theorie en praktische invullingen; voor jou en ons als leek, gaat het om de verantwoording van deze methode ‘Fonoforese’.

(3) de mystieke klanken

Deze richting van de mystieke klanken is nog nauwelijks bekend. Het meest bekend zijn de Solfeggio-tonen; een eeuwenoude toonladder, waarvan de frequenties zijn herontdekt, nadat ze verloren waren gewaand. De invloed van het ‘verbergen’ van de Solfeggio toonladder door de Rooms-katholieke kerk is hierin duidelijk. Ronne van den Hurk, met wie wij dit artikel hebben samengesteld, schrijft over de zes originele Solfegio-tonen en hoe deze door Joseph Puleo werden teruggevonden in de Bijbel. Ook werkt zij al jaren met nieuwe frequenties die aan deze mystieke reeks kunnen worden toegevoegd.

Enorm bijzonder, maar gewoon zelf te doen hoor…!
Het mooie van Fonoforese is dat iedereen de methode kan gebruiken, zolang je goed luistert naar het geluid en goed luistert naar je intuïtie! Want de stemvorken kunnen namelijk op verschillende manieren worden toegepast:

  • Naar de stemvorken luisteren – Het geluid doet direct iets met je binnenwereld.
  • De stemvorken langs het lichaam te bewegen – Zo breng je het hele energieveld in trilling.
  • De stemvorken op bepaalde punten van het lichaam te plaatsen – Zo tril je specifieke, vast-zittende gebieden los.
  • Twee (vaak dezelfde) stemvorken door het lichaam heen laten trillen, door ze aan weerszijden van ’t lichaam te plaatsen. (Vooral deze laatste methode hebben wij op de redactie, als erg krachtig ervaren!)
Het hartchakra, de poort naar onze goddelijke oerverbinding.

De verschillende stemvorken hebben dus allemaal een ander effect. Zo heeft de ene stemvork een rustgevende werking, en de andere juist een stimulerend-prikkelend effect. Wanneer je werkt met de stemming van de kosmische ritmes, is de groene OHM-stemvork de meest gebruikte. Met een zuivere frequentie van 136,10 Hertz is het de centrale toon van het hartchakra en geschikt voor alle bovengenoemde toepassingen. Een echte ‘altijd-en-overal-goed’ stemvork!

Ook zijn er stemvorken die speciaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld kinderen, en stemvorken die heel specifiek werken op een bepaald orgaan of bepaalde lichaamsfunctie (vaak in overeenkomst met de chakra’s). Fonoforese kan als therapie op zichzelf staan, maar vooral ook heel goed als aanvulling op een therapeutische behandeling worden gebruikt. Bijvoorbeeld door fysiotherapeuten, shiatsu-masseurs, acupuncturisten en voetreflextherapeuten.

Omdat stemvorken zo eenvoudig in het gebruik zijn, zijn ze heel geschikt als korte behandeling, ook bij jezelf! Met een stemvork op zak kun je bijvoorbeeld binnen de zorg voor iets of iemand, soms net even een duwtje in de goede richting geven, zonder dat daar een uitgebreide therapie voor nodig is. Ook tijdens snoezelactiviteiten worden de stemvorken met veel plezier ingezet.

Hieronder een filmpje waarin een Fonoforese-therapeut vertelt over haar werk en alles nog eens helder samenvat:

 

* * *

En met deze kennis van frequentie en trillingen,
stelde we deze WantToKnow-aanbieding samen:
x

Fonoforese &
de Zon en Maan horoscoop:

helende frequenties die bij je passen..!

Geldig t/m 16 februari
x

Je weet, als je onze aanbiedingen in de gaten houdt, dat we op de redactie erg geïnteresseerd zijn in Fonoforese. Dat gebeurde, nadat we op het spoor van Magna Mater kwamen, dé Nederlandse fabrikant van professionele Fonoforese-stemvorken. Sindsdien hebben we een aantal keer met Magna Mater, de Fonoforese-aanbiedingen samengesteld. Hierop krijgen we, zonder uitzondering, steeds uiterst positieve feedback van mensen die ermee zijn gaan werken.

Daarom dachten wij er goed aan te doen, je vandaag te introduceren met een nieuwe Fonoforese-set. Deze behelst de frequenties van de hemellichamen in ons planetenstelsel, inclusief de zon- en maanhoroscoop. Maar we maken de aanbieding compleet, door een perfecte start-set samen te stellen, met stemvorken en een krachtig, begeleidend boek, waar je de rest van je leven jezelf en anderen mee kunt helen. Nu heeft Magna Mater ons  zelfs aangeboden om onze lezers speciaal een gratis Fonoforese-horoscooplezing aan te bieden! Lees verder voor het hele verhaal..

1. De (progressieve) Zon en Maan-stemvorken set
Deze set van 10 stemvorken is gestemd in de trillingen van de planeettypes en komt met ‘De Maangids’, een dik boek waarin de relatie tussen de trillingen, de planeten en jouw karakter op een diep fascinerende manier met elkaar worden verbonden. Zo lees je gemakkelijk jouw eigen horoscoop of die van een dierbare, aan de hand waarvan je een gepersonaliseerde fonoforese-behandeling kunt geven waarin verleden, heden en toekomst samenkomen in een unieke frequentionele blauwdruk.

Iedereen heeft de Zon ergens in zijn of haar horoscoop staan. Dat bepaald je sterrenbeeld. Deze wordt bij iedereen anders gekleurd, door het teken waar deze in staat. Bij fonoforese gebruiken we daarom de zon, plus de planeet van het teken waar de zon in staat. Dat noemen we de Zonkleur. Dus bijvoorbeeld bij Zon in Ram gebruik je de zon met Mars. Mars is dan de Zonkleur. Bij de zon in Tweelingen gebruik je de zon met Mercurius. Mercurius is dan de Zonkleur.

Ook de Maan staat bij iedereen ergens in de horoscoop, maar die plek kom je alleen te weten, als je horoscoop wordt gemaakt/uitgerekend. En ook deze maanpositie heeft weer een eigen kleur/frequentie, de Maankleur. Een Maan in Ram heeft de Maankleur Mars. Een Maan in Stier heeft de Maankleur Venus.

Zo kun je te werk gaan:
Het is belangrijk te weten dat je intuïtief kunt werken met de combinatie van stemvorken die voor jou op een bepaald moment belangrijk is, zoals dat uit de berekening van je (progressieve) Zon en Maan komt. Je mag deze dus gebruiken zoals het voor jou goed voelt. Beluisteren, op het lichaam zetten of om het lichaam laten klinken. Ik geeft je hierbij enkele voorbeelden van hoe je dit zou kunnen doen.

Als op een bepaald moment jouw Zon door de Zon of jouw Maan door de Maan ‘gekleurd’ wordt, dan heb je maar één stemvork om te gebruiken. Dat is als de Zon in Leeuw staat of de Maan in Kreeft. De Zonkleur is dan de Zon en de Maankleur is dan de Maan. Maar die Zon of Maan kan dan wel helemaal in z’n eigen kracht klinken, dus zonder invloed van een andere planeet. Gebruik die stemvork dan op, om of bij het lichaam zoals je wilt.

Met twee stemvorken kun je als volgt te werk gaan met de ZON:

  1. Luister eerst alleen naar de stemvork Zon (126,22Hz), de lichtgele stemvork. Doe dat bij beide oren.
  2. Sla nu beide vorken aan, de Zon en de Zonkleur, en houd ze kruislings dicht bij elkaar, en vervolgens samen bij het oor. De Zonstemvork is het dichtst bij het oor, en van buitenaf klinkt daar jouw eigen individuele toon/Zonkleur doorheen. Dit stimuleert het beleven en kunnen uiten van jouw ware identiteit. Herhaal bij ander oor.
  3. Plaats de stemvork Zon aan de ene kant vlak voor je oor, en de stemvork die bij jouw sterrenbeeld hoort, de Zonkleur, bij je andere oor. Wissel van oor.
  4. De Zon stemvork hoort bij het hartgebied. Houdt de lichtgele zonstemvork dwars voor het hart, en houdt de Zonkleur daar achter (dus vanaf het lichaam eerst de Zon en dan de Zonkleur; de kleur klinkt door de Zon naar je lichaam).
  5. Gebruik de twee stemvorken intuïtief rond het lichaam. Zo wentel jij je in je eigen klanken. Bij de MAAN ga je vrijwel op dezelfde wijze te werk:
  6. Luister eerst alleen naar de oranje stemvork Maan (210,42Hz). Doe dat bij beide oren.
  7. Sla nu beide vorken aan, de Maan en de Maankleur, en houd ze kruislings dicht bij elkaar, en vervolgens samen bij het oor. De Maanstemvork is het dichtst bij het oor, en van buitenaf klinkt daar jouw eigen individuele toon/Maankleur doorheen. Dit stimuleert het beleven en kunnen uiten van jouw ware gevoelswereld. Herhaal bij ander oor.

  8. Plaats de stemvork Maan aan de ene kant vlak voor je oor, en de Maankleur bij je andere oor. Wissel van oor.
  9. De Maan stemvork hoort bij het buikgebied. Houdt de lichtgele zonstemvork dwars voor de onderbuik, en houdt de Maankleur daar achter (dus vanaf het lichaam eerst de Maan en dan de Maankleur; de kleur klinkt door de Maan naar je lichaam).
  10. Gebruik de twee stemvorken intuïtief rond het lichaam. Zo wentel jij je in je eigen klanken. Door de progressie van de Zon en de Maan door de tekens verandert de Zon en Maankleur. Ook worden de Zon en de Maan soms door meerdere kleuren beïnvloed, zoals de geboortekleur en de kleur van dat moment. Je kunt dan de verschillende combinaties gebruiken. Onze persoonlijkheid is een ingewikkeld geheel van frequenties, dat zie je terug in de rijke mogelijkheden die de stemvorken je bieden.

Deze stemvorken worden geleverd in een prachtig mooi blank houten kistje. In het deksel vind je een schematisch overzicht van de tien hemellichamen en bijbehorende frequenties en tonen. In de bewaardoos is daarnaast nog extra ruimte in een apart vakje waarin het bijgeleverde aanslagblokje past. Ook bevat de set het boek ‘Fonoforese, de basis’ van Ronne van den Hurk. Een boek dat je op bijzonder heldere wijze, wegwijs maakt in de wereld van de Fonoforese. Deze set is zo een perfect en uitgebreider beginpunt om vanuit de klankenwereld te verkennen..!

Maar dat is niet alles, want de set bevat ook De Maangids, een uitgebreid, 350 pagina-dik boek, waarvan je hiernaast de coverafbeelding ziet, met maar liefst 144 karakter-beschrijvingen n.a.v. de Zon en de Maan in je horoscoop. Daarnaast bevat het boek aanwijzingen voor ‘maanmeditaties’ en ‘maanadviezen’ die stof leveren tot nadenken Het boek leest erg fijn, waardoor je op je gemak kennis maakt de wonderlijke taal van de planeten, in de vorm van een fascinerend verhaal.

Prijs los: € 19,99

Maar dat is niet alles…!
Want wanneer je deze set besteld,
ontvang je ook een
gratis Fonoforese-horoscooplezing!

Exclusief voor WantToKnow!

Als presentje ontvang je digitaal jouw persoonlijke gegevens omtrent de voortgang van de Zon én de Maan door jouw horoscoop. In deze horoscoop lezing van Magna Mater lees je de karakteristiek van jouw zon-transities én de betekenis van de maan zoals die nú op je inwerkt en zoals die een indruk op je heeft achtergelaten tijdens je geboorte.

De Zon staat gedurende je leven in gemiddeld vier verschillende dierenriemtekens (en maakt dus drie transities door), die elk tekenend zijn voor die specifieke fase in je leven. Daarnaast heeft de stand van de maan een specifieke invloed op het teken waarin de zon staat. Zo krijg je met deze horoscoop je een prachtige ingang in het zelf-werk met fonoforese.

 

Speciaal in deze WantToKnow-aanbieding:

De (progressieve) Zon en Maan-stemvorken set
incl. de Maangids én een persoonlijke horoscooplezing

voor € 269,- (normaal € 294,-)
x

 

En wil je je gaan verdiepen in Fonoforese?
Dan hier -op verzoek- onze aanbiedingen,
die opnieuw voor de speciale aanbieding, beschikbaar zijn:

2. Basis introductie-set.
Deze basisset is samengesteld als de ideale introductie in de wereld van de Fonoforese en bestaat uit: het boek ‘Fonoforese, de basis’ van Ronne van den Hurk. En de stemvork ‘OHM’ of de ‘Jaartoon’ van 136,10 Hz en  een duurzaam, hard-kunststof aanslagblokje.

Deze OHM-klank van 136,10Hz is in frequentie ongeveer gelijk aan de Westerse ‘cis’. Dit is de 32e oktaafboventoon van een aardejaar, de omwenteling van de aarde om de zon. Het is de meest gebruikte stemvork binnen de Fonoforese. Hij komt overeen met de OHM-klank, zoals die gebruikt wordt binnen de Indiase religieuze muziek; de alom-aanwezige oertrilling.

Het is dan ook heerlijk om je op allerlei manieren met deze toon te verbinden. Of dat nu via luisteren is, meezingen, de stemvork op je borstbeen laten resoneren, of in je aura bewegen: deze toon is eigenlijk overal toepasbaar. Rust en harmonie initiërend in geest, lichaam en… in je hoofd. Geschikt voor iedereen. Zo kun je altijd op deze OHM-klank terugvallen. Ter ontspanning, kalmering van emoties en verlichting van pijn. Je zou deze toon daarom ook de zieletoon kunnen noemen.

Luister hier naar deze frequentie…

Het boekje van Ronne van den Hurk introduceert je, op een bijzonder heldere wijze, stap voor stap in de wereld van de Fonoforese en kan ook voor een ervaren therapeut, een handig naslagwerk zijn. We leveren de stemvork in een duurzaam katoenen bewaarzakje, dat de stemvork beschermt tegen ‘weer-en-wind’..

Prijs Basisset – 10% korting: € 36,-
(Normaal € 39,45,-)

 

 

* * *

3. De uitgebreide introductie-set.
Dit is de basisset zoals hierboven beschreven, uitgebreid met een extra OHM-stemvork! Op de redactie waren wij zo onder de indruk van de werking van twéé stemvorken, die aan weerszijde van het lichaam worden gezet, dat wij hebben besloten om een versie van de basisset aan te beiden, waarmee jij ook deze werkwijze kunt toepassen.

Zo is de basisset dus samengesteld uit: 2 x een stemvork ‘OHM’ of de ‘Jaartoon’ van 136,10 Hz, het duurzaam aanslagblokje en het boek ‘Fonoforese, de basis’ van Ronne van den Hurk.

De OHM-klank van 136,10Hz is ongeveer gelijk aan de Westerse ‘cis’. Dit is de 32e oktaaf-boventoon van een aardejaar, de omwenteling van de aarde om de zon. Het is de meest gebruikte stemvork binnen de Fonoforese. Hij komt overeen met de OHM-klank, zoals die gebruikt wordt binnen de Indiase religieuze muziek. Het is de alomaanwezige oertrilling.

Prijs uitgebreide basisset – 15% korting: € 59,-
(Normaal € 69,-)

* * *

 

4. Binural Beats-set van 128hz/133hz/136hz
Heinrich Wilhelm Dove (Duitsland, 1803 – 1879) ontdekte de techniek van binaural beats: zwevende tonen met een klein verschil in frequentie (bijv. 3 en 5 Hz) die samen een vorm van interferentie veroorzaken. Dit fenomeen is een ritmische verschiltoon (zwevende toon) die onder de gehoorgrens ligt, maar wel innerlijk waarneembaar is.

In werkelijkheid is dat ritme er dus niet, er zijn slechts twee tonen, maar de hersenen reageren op het kleine verschil van toonhoogte tussen die twee tonen en zorgen er voor dat de ‘zwevende toon’ ontstaat en waarneembaar wordt.

Het bijzondere is, dat deze lage ‘onwaarneembare tonen’ kunnen overeenkomen met verschillende hersengolven, zoals Delta en Theta-golven, die elke een indicator zijn van bewustzijnsstaten. Als het verschil klein is, geeft dit rust en ontspanning en kan zelfs tot diepe slaap leiden. Niet alleen je geest ontspant, maar je hele lichaam doet mee aan de relaxatie!! Maar dit luistert bijzonder nauw…

Luister hieronder naar een voorbeeld op YouTube. (Nb. de frequentie zijn dus zo laag, dat je deze amper kunt waarnemen. Neem ze dus vooral waar met de ontspanning in je gevoel!)

Daarom ontwikkelde Magna-Mater speciaal voor dit doeleinde die in de juiste combinaties, precies de juiste zwevende trillingen veroorzaken. En dat luistert bijzonder nauw in de afwerking! Zo zijn de vorken ideaal om naast je bed te hebben liggen, wanneer je niet in slaap kunt komen. De perfecte  instrument voor ontspanning!

Binural Beats-set – 10% korting: € 75,-
(Normaal € 81,95,-)

* * *

Een afbeelding van de set in het bewaardoosje. De uitgebreide set bevat 7 vorken.

5. De uitgebreide Chakra-set
Deze uitgebreide set vormt de complete basis voor het werken met een tonaal systeem. De vorken bieden ze een perfect startpunt voor intuïtief gebruik, vooral voor de beginnende gebruiker. De Chakra-set bestaat uit 7 stemvorken die corresponderen met het chakra-systeem van het menselijk lichaam en de planeten (hiernaast afgebeeld).

Standaard bestaat de set uit de volgende frequenties:

x

  • Dagtoon 192,18Hz
  • Maan 210,42Hz
  • Zon 126,22Hz
  • OM 136,10Hz (zoals in de basis-set)
  • Mercurius 141,27 Hz
  • Venus 221,23 Hz
  • Zodiacjaar 172,06 Hz

De set is vervolgens uitgebreid met drie éxtra vorken:
Mars 144,72 Hz, Jupiter 183,58 Hz en Saturnus 147,85 Hz.

Deze stemvorken worden geleverd in een prachtig mooi blank houten kistje. In het deksel vind je een schematisch overzicht van de planeten/chakra’s en bijbehorende frequenties en tonen. In de bewaardoos is daarnaast nog extra ruimte in een apart vakje waarin de twee aanvullende stemvorken en ook het bijgeleverde aanslagblokje passen. Deze set is binnen de Fonoforese de meest gebruikte stemvorken-set en dus een perfect en uitgebreider beginpunt om vanuit de klankenwereld te verkennen..!

Deze sets in het houten kistje bevatten naast de 7 stemvorken een duurzaam aanslagblokje én natuurlijk ook het boek ‘Fonoforese, de basis’ van Ronne van den Hurk. Een boek dat je op bijzonder heldere wijze, wegwijs maakt in de wereld van de Fonoforese.

Uitgebreide Chakra-set met 20% korting: € 175,-
(Normaal € 200,- !)

* * *

6. De luxe combinatie-set van het Chakra- en Planeten-systeem met Meestervork
Deze set bevat zowel de zeven chakra’s (Zon, Maan, aardetonen, Mercurius, Venus) als de overige planeten (Mars tot Pluto). Een prachtige en ‘luxe’ set, komt in een grote, goedverzorgde houten kist, voorzien van vilt-voering en een gravering op de voorzijde. De set bevat tevens een extra OM-jaartoon (hartchakra) (deze wordt namelijk vaak met twee tegelijk gebruikt..!) Bovendien zit er nog een meestervork van 128 Hz in. Alles bij elkaar zijn dit de meest gebruikte stemvorken van dit moment. Op de kaart in de deksel staat een overzicht van de chakra’s en planeten met de bijbehorende frequenties en korte aanduiding van de werking.


Zodoende bevat de set samen 15(!) set vorken en geeft je dus drie Basisvorken, de complete uitgebreide Chakra-set én de complete Planeten-set:

  • 1e Chakra 194,18Hz Aarde, dag (synodisch)
  • 2e Chakra 210,42Hz Maan (synodisch)
  •  3e Chakra 126,22Hz Zon
  •  4e Chakra 136,10Hz Aarde, jaar
  •  5e Chakra 141,27Hz Mercurius
  •  6e Chakra 221,23Hz Venus
  •  7e Chakra 172,06Hz Aarde, zodiacjaar
  •  144,72Hz Mars
  •  183,58Hz Jupiter
  •  147,85Hz Saturnus
  •  207,36Hz Uranus
  •  211,44Hz Neptunus
  •  140,25Hz Pluto
  • Een extrá OHM-vork voor diep werk met twéé vorken
  • De ‘Meester’-vork 128HZ.

En uiteraard ontvang je bij deze luxe combinatie-set ook een duurzaam aanslagblokje én natuurlijk ook het boek ‘Fonoforese, de basis’ van Ronne van den Hurk. Een boek dat je op bijzonder heldere wijze, wegwijs maakt in de wereld van de Fonoforese.

Prijs luxe combinatie-set met 15% korting: € 325,-
(Normaal € 370,45)

x
* * *

“Ja, ik wil graag deze bijzondere
Fonoforese instrumenten ontvangen
!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum woensdag 16 februari a.s. om 16:00 stipt!

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

Nb. Je ontvang jouw bestelling dus ná de kerstdagen!

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *
x

 

Totaal: € -