Advertentie

Curcumine-honing: gezond het nieuwe jaar in met een kop ‘Golden Honey’ milk..!


Dit is weer een van de bijzondere aanbiedingen die we voor je hebben samengesteld. Met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service van WantToKnow met producten die veelal ook uit het buitenland komen, bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. En vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en daarmee zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het opzet van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 x

Het magische kurkuma en haar ‘curcumine’..!

2023 © WantToKnow.nl/be
x

We hebben hier op de site al veel artikelen geplaatst over kurkuma, het poeder dat van de geelwortel komt. Hierboven zie je een plaatje van deze geelwortel; het kurkumapoeder wordt dus verkregen door de wortel te vermalen en te laten drogen. Kurkuma is ook één van de hoofdbestanddelen van veel curry’s, de Aziatische lekkernij die ook voor veel Nederlanders niet te versmaden is. In de Indonesche keuken wordt het kruid ‘koenjit’ genoemd. Dat kurkuma een uiterst krachtig anti-bioticum is, wordt pas sinds enkele decennia en in het bijzonder de laatste paar jaren onderkend.

De geelwortel blijkt te helpen tegen eczeem, een verstopte neus, kneuzingen, wondjes, menstruatiepijn en een droge huid. En dat zijn alleen nog maar de kleine kwaaltjes. Geelwortel is een sterke antioxidant, gaat trombose tegen en zou ook over kankerremmende eigenschappen beschikken (zie verderop in dit artikel). Bovendien blijkt het ook effectief tegen Alzheimer en depressie.

Een ander aspect van kurkuma is dat het de lever ondersteunt bij het ontgiften. Vaak wordt aangeraden om kurkuma op te nemen in je voedingspatroon als je een zware-metalen-belasting hebt, of veel met (schadelijke) chemische stoffen in aanraking komt. Ook bij spijsverteringsklachten is kurkuma in te zetten, want het geeft verlichting bij ’n opgeblazen gevoel en darmkramp. Kortom: kurkuma kun je niet links laten liggen. Aangeraden wordt om dagelijks een tot drie theelepels toe te voegen aan je menu.

Deze anti-biotische eigenschappen ontleent kurkuma aan het bestanddeel ‘curcumine’ dat ook de naam geeft aan de kurkuma/geelwortel. Daarmee is het veel en intensief eten van kurkuma een grote hulp in het uitbannen van ernstige aandoeningen. Curcumine is ook een zeer krachtige ontstekingsremmer; die veel ontstekingsgerelateerde ziekten en aandoeningen als reumatoïde artritis, atherosclerosis, slijmbeursontsteking, PDS en andere langdurige ontstekingen in staat is te bestrijden. Onlangs is zelfs bewezen, dat het werkzaam is tegen een heftige aandoening als glaucoom (staar), het ontstekingsproces aan de oogcellen. Het is zelfs in staat de oogcellen te helpen genezen..! (HIER naar dit artikel hierover op de site).

De Curcuma Longa’, Latijnse naam voor de geelwortelplant. De geelwortels zitten -zoals je al vermoedde- onder de grond..!

Dit artikel HIER geeft 10 toepassingen van, en zeer brede info over kurkuma. En de vele gebieden waarop het werkzaam is in het menselijke lichaam. Zelfs de zeer agressieve alvleesklierkanker blijkt zeer goede resultaten te tonen, wanneer deze wordt behandeld curcumine. Professor dr. Casper van Eijk is één van de pioniers die in het ziekenhuis patiënten met alvleesklierkanker experimenteel behandelt met curcumine. (HIER)

Slecht opneembaar in het lichaam.
Er is een probleempje met het opnemen van curcumine als stof in het lichaam en specifiek ons bloed, waarmee het naar lichaamscellen wordt getransporteerd. Het blijkt dat curcumine een stof is, die in normale omstandigheden ook niet eenvoudig in water oplost, met als gevolg dat het moeilijker in ons bloed wordt opgenomen. In de geelwortel zit ca. 5% curcumine en daarom kun je zeggen, dat het gebruik van kurkuma, met het doel om curcumine binnen te krijgen, nogal omslachtig is.

Maar door curcumine oplosbaar te maken in zuiver bronwater kan de opneembaarheid significant worden vergroot. Een oplossing in water betekent dat de opgeloste stof tot op het molecuul afgebroken is. Deze moleculen zweven dan tussen de watermoleculen. Een oplossing in water herkent men aan het transparante karakter van de oplossing. Hoewel de oplossing een bepaalde kleur kan hebben, blijft ze steeds volledig transparant.

Met al deze wetenschap en in relatie met het bedrijf Blue Earth
(van o.a. uitvinder Frank Collaris), hebben wij een bijzondere aanbieding voor je.

x

* * *

x

Curcumine-honing:

een Unieke aanbieding..!

(geldig t/m 18 januari)

x

De mensen van Blue Earth hebben een duidelijke missie. Ze ontwikkelen en verkopen duurzame producten, die de mens helpen herinneren hoe het is én voelt, wanneer je fysiek en geestelijk in balans bent. Hun producten worden gebruikt voor algeheel welzijn, persoonlijke ontwikkeling en tijdens periodes van herstel bij ziekte. Ze ondersteunen het bewustwordingsproces van jezelf en het onderkennen van de signalen die je lichaam je geeft.

De heilzame en energetische werking van hun producten activeert niet alleen je bewustzijn, maar triggert vooral het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ze helpen je gezondheid en bewustzijn te bevorderen en in balans te houden.

Een van de fameuze producten is ‘Blue Earth Curcumine Honing’, honing van de meest natuurlijke oorsprong, verrijkt met de heilzame kracht van curcumine, vol met levenskracht en voedende mineralen. De curcumine in onze biologische honing is op natuurlijke wijze ‘waterbeschikbaar’ gemaakt, zodat deze volledig wordt opgenomen in onze cellen. De honing voedt en beschermt het lichaam met mineralen en vitamines. Honing heeft ook de eigenschap zich snel te begeven naar de plekken in het lichaam waar het nodig is. Honing en curcumine worden tezamen reeds sinds de oudheid toegepast in verschillende vormen van geneeskunde en wordt door de sterk anti-biotische eigenschappen ook wel “Gouden Honing” genoemd.

Honing en curcuma..
Van oudsher blijkt honing in staat een mooi en krachtig duo te vormen met kurkuma. Voorbeeld daarvan is o.a. de gouden melk, die wordt gemaakt met melk, kurkuma en honing. Het is een Ayurvedisch basisrecept: de combinatie van honing en de stof curcumine werkt zeer goed!

Men noemt het ‘Golden Honey’ en het wordt gezien als een natuurlijk antibioticum. Het staat ook bekend als een middel dat werkt bij: opkomende griep of verkoudheid, verbetering van de spijsvertering en darmflora, bij pollen allergie, verhoging weerstand en bij ademhalingsziektes. De curcumine in deze biologische honing is op natuurlijke wijze ‘water opnemend’ gemaakt, zodat deze volledig wordt opgenomen in lichaamscellen en bloedbanen. Je kan je voorstellen hoe enthousiast wij op de redactie waren toen we ontdekten dat de goede mensen van BlueEarth deze zelf maken..!

Honing brouwen..?
Het ‘brouwen’ van de Honing is een puur natuurlijk proces, zonder toevoeging van andere bestanddelen. Dit gebeurt door werveling, beweging en temperatuur van de honing nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Door de jaren heen is dit ‘brouwproces’ steeds weer verbeterd, waardoor een systematiek is ontstaan, die de honing transformeert. Dit brouwproces duurt maar liefst 3 weken en wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.

De mensen van Blue Earth maken met deze honing vervolgens ‘curcuminehoning’, wat dus de geprepareerde biodynamische honing is, waarin curcumine is opgelost. Inname van de honing, zorgt voor 100% opname door het lichaam van de curcumine. In de curcumawortel zit slechts 5 % curcumine en daarom is het gebruik van kurkuma met het doel om curcumine binnen te krijgen, nogal omslachtig. Maar deze honing met curcumine zorgt dat het hele proces in één keer plaats vindt!

De Curcumine-honing, ookwel Golden Honey, van BlueEarth bevat 95% zuivere biologische curcumine. Via speciale natuurlijke methoden heeft Blue Earth ook de toestand van de stof curcumine kunnen veranderen van waterafstotend naar waterabsorberend. En dat is uniek en daarmee is het hen als eersten gelukt, curcumine toegankelijk te maken voor vloeistoffen zoals honing. Dit proces vindt plaats zonder toevoeging van piperine, olie, liposomen etc. Met het speciaal behandelde honing en de ontstane moleculaire structuur, neemt dit water beter stoffen op, dan elk ander zuiver water.

Een kop heerlijke Golden Honey!

De honing is te gebruiken voor vele doeleinden. Het is een 100% natuurproduct en vervangt als zodanig geen chemische farmaceutische medicijnen. Een zeer krachtig product, dat een sterk ontgiftingsproces in gang kan brengen. Vanwege de kracht van Curcumine-honing is de dosering van de curcumine lager dan bij vergelijkbare producten. Een potje van 450 gr. is bij normaal gebruik van ongeveer 3 x daags 1 theelepel onder de tong ml voldoende voor 2 weken en bij intensief gebruik van 3 eetlepels per dag is dit voldoende voor 8 dagen.

(De biologische honing is van zeer goede kwaliteit van het merk ‘De Traay’ en voldoet aan de strenge eisen van het Eko keurmerk.)

In deze aanbieding beschikbaar in potten van 450 gr. & 900 gr.

Pot van 450 gr. € 19,50 en
dubbelpot
van 900 gr. € 36,50

En alleen bij deze WantToKnow-aanbieding!
x

5% korting bij

3 potten van 450 gr. óf
2 van 900 gram
&

8% korting bij: 3 potten van 900 gram

* * *

“Ja, ik wil graag gebruik maken van deze
Curcumine-honing aanbieding
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de sluitingsdatum:

woensdag 18 januari
c

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *
Per bestelling geldt een bijdrage
porti/handelingskosten van € 7,-

x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan gelden er voor handling/verzending specifieke bedragen;
deze worden vermeld bij het invullen van je bestelling hieronder.

Meestal zijn wij in staat de levering in ieder geval
binnen 2-3 weken na de sluiting van de aanbieding te verzorgen.

* * *
Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?
Bijvoorbeeld voor een relatiegeschenk o.i.d.

Of heb je evt. andere vragen?
Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x
x

 

Totaal: € -