Advertentie

Aardse energie-eieren: professionele vitalisatie!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Het Vita Earth ‘Energie Ei’

x2021 © WantToKnow.nl

Ook deze week vonden we een bijzonder bekrachtigend en inspirerende aanbieding. Een product, gemaakt door de goede mensen van ‘Blue Earth’. Met haar inspanningen en uitvindingen, uitgewerkt in hun vestiging in Maastricht, zet Blue Earth zich in, om de balans op aarde te herstellen. Hoe ze dat doen? Door contact te maken met de levenskracht en het hoofdbestanddeel van de planeet: Water! En door dát weer in balans te brengen; PURE en vooral OORSPRONKELIJKE BALANS.

Lilly Huis in ’t Veld en Frank Collaris, de creatieve krachten achter Blue Earth, hebben de afgelopen 20 jaar methodes ontwikkeld, om ‘gewoon’ water te verzorgen/bewerken en te vitaliseren op kwantum fysica-niveau. Daarbij speelt niet alleen de energetische component van water een hoofdrol, maar ook de mentale state-of-mind van de producent en gebruiker. Het is dus niet alleen het ei (vorm) waardoor het water houdbaar blijft. Lilly & Frank hebben de sleutel gevonden om de informatie in het water te verzegelen, dat is uniek! De ei-vorm versterkt en vergroot wel het veld van energie.

En zo ontwikkelden ze deze ‘Vita Earth’, een energie-instrument dat door een unieke combinatie van natuurlijke bestanddelen en energetische technologie balans en vitaliteit brengt in het levensveld waar het staat/wordt geplaatst. De Vita Earth – door Lilly en Frank ook het ‘energie ei’ genoemd – is van origine ontwikkeld voor de landbouw. En met groot succes! In dit artikel vertellen we je meer over de werking van dit wonderlijke energie-gereedschap.

De binnenkant van het instrument is ronduit fascinerend..
De Vita Earth is van binnenuit opgebouwd op basis van een biodynamisch eendenei, dat -nadat het natuurlijk perfect is geschoond, gevuld is met ‘Blue Earth Elixer’, een natuurlijk bronwater dat meervoudig is behandeld om tot een extreem hoge Boviswaarde te komen. Dit is de energetische lading van een stof of veld.

De Fransman André Bovis, met pendel boven zijn zelf ontwikkelde schaalverdeling. De Bovis-schaal.

De BOVIS-meetmethode wordt o.a. toegepast in de biologisch dynamisch landbouw en bij bedrijven die het belangrijk vinden informatie te geven aan hun klanten over de vitaliteit van hun voedingsmiddelen.

De meetmethode is ontwikkeld door de Franse arts André Bovis die in de eerste helft van de 20e eeuw verantwoordelijk was voor de kwaliteit van het voedsel van de Franse soldaten. Hij ontdekte dat elke groente, al het fruit en elk bronwater een meetbare uitstraling had. Die uitstraling was hoger naarmate het product verser was. Die uitstraling is een maat voor de levensenergie in of levenskracht van een product.

De levenskracht of vitaliteit van een product wordt uitgedrukt in de eenheid Bovis. Natuurkundig uitgedrukt is de Boviswaarde de biofysische energie-inhoud van een product. Doordat André Bovis van elk voedingsmiddel in de tijd, het bijbehorende vitaliteitsverloop had gemeten -vanaf de oogst tot aan het bederf ervan- kon hij bij aanvoer nieuwe oogst van groenten en fruit door zijn meting direct bepalen, hoe lang deze voeding nog te bewaren/te gebruiken was..!

In het boek ‘Radiations des Aliments’ laat André Simoneton daar tal van figuren van zien. Wil je meer lezen over de menselijke vaardigheid om te pendelen, of wat officieel ‘Radiësthesie’ heet, kijk dan (HIER) op de site voor meer over deze manier van het meten van Boviswaarden.

De ontdekking van het EI.. Dus EI-REKA..!
Tijdens het ontwikkelen van het elixer, merkte Lilly en Frank dat opgeladen water helaas vrij snel haar energetische lading kan verliezen wanneer het lukraak in een pot of fles bewaard wordt. Na een tijd van experimenteren vonden ze een oplossing: ze ontdekte dat eenden- en struisvogeleieren van nature de energie bewaren van de vloeistoffen die je daarin bewaart!

De Vita Earth bestaat zo dus uit een bio-dynamisch eendenei (van een lokale boer), gevuld met Blue Earth’s krachtige en wonderbaarlijke Elixer-water, Daarna wordt het ei veilig ingebed in een vrolijk kleurrijke beschermlaag van natuurhars. Zo is de Vita Earth gemakkelijk te gebruiken in aarde of water (vijver!) en is ie water-/weerbestendig.

Toepassing
Het instrument heeft een zeer krachtige waarde van levensenergie, van rond de 390.000 Bovis. Dat is inderdaad een extreem hoge waarde en de uitstraling van de ‘Vita Earth’ is dan ook voelbaar voor veel mensen. Een toepassing is om de Vita Earth in te graven (op ca. 80 cm diep) in je moestuin, boomgaard, bloementuin, etc. Hierdoor wordt de Boviswaarde op natuurlijke wijze doorgegeven aan de omgeving, waardoor de levensenergie in de gehele omgeving wordt verhoogd. Hierdoor groeien planten beter en worden ze gezonder!

1 Vita Earth ei werkt in een straal van ongeveer 20 meter, elke kant op.
(Dat is dus in een omtrek van ongeveer 40 meter..!) En dat is dus stevig.

Neem je echter 5 eieren en plaats je deze in een pentagramvorm, in/rondom je huis,
dan vergroot dit de werking. De mensen van Vita Earth, gebruiken dan telkens
5 eieren binnen 1 hectare (=1000 meter).

De Vita Earth is natuurlijk ook geschikt voor in het water.
Je kunt het waterdichte ‘energie-ei’ zo in een vijver, beekje of regenton (!) zetten, maar ook in de drinkbak van dieren. Maar natuurlijk ook in eigen waterkan, waardoor de energetische waarde en de kwaliteit van het drinkwater aanzienlijk verbeterd. Of zet de Vita Earth ergens centraal in huis, zodat het de energie in een ruimte kan zuiveren, verhogen en de negatieve stralingen kan verminderen. Er zijn zelfs mensen die hem gebruiken in de koelkast, om het eten langer vitaal te houden..! Alleen al de plaatsing van de Vita Earth centraal in je huis, zal de vitaliteit enorm verbeteren!

Experimenten bevestigen de werking!
Er werd een test gedaan met één VitaEarth-energie-ei in de Beemster op een van de turfeilanden. Waterdeskundige ir. Frank Silvis heeft hiervan een meting gedaan. De eigenaar van het eiland vertelde ons, dat het opvallend was, dat er na de plaatsing van de VitaEarth, geen mollen meer op ’t eiland werden waargenomen. Terwijl hij er daarvóór veel last van had..! De eigenaar was het ook duidelijk opgevallen, dat de planten veel beter groeiden. Eerst wilde dat niet lukken, door het verzilte water in de Beemster. Kijk zelf naar deze opname van een drone, waarbij je duidelijk kunt zien, dat zijn eiland (met huisje!) veel groener is als de omgeving.

De fruitboomgaard Eerlijk & Heerlijk..
Voor deze uitgebreide rapportage kun je HIER de pdf downloaden van de metingen van ir. Frank Silvis. Net als het eerste voorbeeld uit de Beemster, opnieuw de bevestiging van de krachtig toegenomen levensenergie in deze boomgaard. Dit verslag bevat meetgegevens aan het Ei van Frank Colaris, de energetische kwaliteit van de teelaarde van de boomgaard van Dirk en Vera van Berge en de Zuidwest- en Noordlijn ter plaatse. Het is de verwachting dat de energetische invloed van deze Eieren positieve invloed kan uitoefenen op de omgeving.

Om dit uit te testen werd een stukje van de boomgaard van Eerlijk en Heerlijk. In dit deel van de boomgaard blijft de groei en bloei van de fruitbomen duidelijk achter ten opzichte van de rest van de boomgaard. Dan komt de slotconclusie:

“Het blijkt dat de gemiddelde Boviswaarde van de teelaarde, tijdens de effectmeting na 15 dagen 15.205 Bovis bedraagt, bij meetellen van de hoge waarden ter plaatse van de Eieren. Als we de hoogste metingen ter plaatse van de Eieren buiten beschouwing laten, dan bedraagt de gemiddelde Boviswaarde nog altijd 7.665. En dat is twee keer zoveel als de nulmeting van 3.800. Tussen een uur en 15 dagen na het ingraven van de eieren is er dus sprake van een forse toename van de vitaliteit van de teelaarde.

Het ingraven van vier Eieren van Frank Colaris in een deel van de boomgaard waar de groei en debloei van de boomgaard van Dirk en Vera van Berge achterblijft, blijkt een positief effect te hebben op zowel de Boviswaarden van de teelaarde, als de kwaliteit van de (oorspronkelijk energetisch negatieve) Zuidwestlijn en Noordlijn.”

* * *

x
Speciale WTK-aanbieding

(in samenwerking met Blue Earth)
x

x

Speciale WantToKnow-prijs:

Tijdens deze -2 weken- aanbieding

De Vita Earth voor

€ 57,50 (normaal: € 62,-)

x

En ook speciaal voor jou in deze WantToKnow-aanbieding:

x

Een set van 3 Vita Earth ‘Energie Eieren’
Vitalisatie voor het hele huis of tuin!

Speciale prijs: € 155,- (normaal: € 186,-)

&

Voor professionele Vitalisatie!
Een set van 5 Vita Earth ‘Energie Eieren’

Speciale prijs: € 239,(normaal: € 310,- !)

x
X

* * *

“Ja, ik wil graag de unieke
Vita Earth ‘Energie-eieren’ ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

– sluitingsdatum: dinsdag 3 augustus –

x
* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-x
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

 

Totaal: € -

Advertentie