Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

‘Action-Cam’: dierbare herinneringen en ’n hoop lol..!


WantToKnow organiseert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, veelal ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken daarbij zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

Om WantToKnow een mogelijkheid tot inkomstenwerving te geven, hebben we deze postorderservice ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

x

x

Mooie, dierbare en..

bijzondere beelden.

Én vooral..

Een hoop lol!
X

De waterdichte action-camera..!

x
2018 © WantToKnow.nl/.be

x

De zon schijnt, we genieten in het gras of op terras en de zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij van WantToKnow kwamen een prachtig apparaatje tegen, dat dit heerlijke zomer-vooruitzicht nog mooier maakt. Wat is er nu leuker dan om je dierbare zonnige herinneringen te bewaren op een originele manier. Met bewegende beelden of foto’s, en dan met een camera die tegen een stootje kan. Zodat je camera met een gerust hart mee kan op avontuur, wandeltochten en/of ONDER WATER..! Wij vonden dit slimme HD-cameraatje, dat zó leuk is, dat wij op de redactie er alvast niet mee konden stoppen met opnemen en gekke toepassingen bedenken. De Action-Cam!!
x

Wat is een Action-Cam?
Een Action-Cam is in de eerste plaats een super compact HD-cameraatje. Een prestatie op zich, want filmen met 60 frames per seconde, in  720p resolutie, is iets waar we een aantal jaar geleden alleen van konden dromen. En nu is het er gewoon voor iedereen: een top cameraatje in het formaat van een luciferdoos, namelijk 6 x 4 x 3 cm. Zoals je hieronder ziet, zit aan de achterzijde van de camera een 2 inch LCD-schermpje, waarop je direct ziet wat je aan het filmen bent en je natuurlijk ook gemaakte video’s en foto’s terug kunt kijken. De camera bevat een interne accu, die je eenvoudig kunt opladen met de bijgeleverde USB-kabel. (Deze doet ook dienst om de foto’s/filmpjes in je computer/laptop te laden.)

Actie onderwater!
De camera komt o.a. met verschillende opzetstukken en ook met een waterdichte veiligheidsbehuizing! Hier op de foto zie je het cameraatje ‘kaal’ in het midden en links en rechts met de waterdichte behuizing. Je plaatst de camera daar simpelweg in en dan sluit je de behuizing met een stevig sluitingsmechanisme, waardoor de gehele behuizing geen druppel doorlaat! Is dat leuk of is dat leuk En dan komt natuurlijk de ‘action’ in beeld. Onderwater filmen, in zwembad of in de zee.

Doordat de waterdichte behuizing is voorzien van waterdichte bedieningsknoppen,kun je de knopjes op de camera onder water gewoon bedienen, terwijl deze in de behuizing zit. Je begrijpt waarom deze camera’s zo populair zijn onder surfers, wintersporters en mountainbikers..! En bedenk: allemaal met HD-kwaliteit..!!

Wij maakte het volgende filmpje, met een knipoog, als demonstratie van het onderwater filmen:

Actie op de fiets én op alle andere plekken..!
En vanzelfsprekend doet dit slimme cameraatje het ook geweldig bóven de golven,voor filmpjes en foto’s. En bij het cameraatje en de waterdichte behuizing, worden er een aantal verschillende statiefjes meegeleverd. waardoor je bijvoorbeeld de camera gemakkelijk op het stuur van een fiets kunt bevestigen. Of met de klittenbandjes, die erop passen, kun je de camera op een helm klemmen of op ’n ander fotostatief.
x
Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze Action-Cam past erop! Zo kan de camera ook dienst doen als dashboardcamera in je auto (voor- of achterin) of als webcam, als je hem aansluit op de computer met de bijgeleverde usb-kabel. Of als je het cameraatje koppelt aan de speciale app voor Android en iPhone telefoons. Kijk eens naar dit voorbeeld van beelden op de fiets:

 

En bevestig je de Action-Camera eenvoudig op je dashboard?
Dan heb je een ‘Dashcam’ die meekijkt door de voorruit van je auto!
x

Specificaties van de technische aspecten van dit slimme apparaat:

  • LCD-scherm – 2 inch LTPS LCD
  • Gevoelige plaat – 5 MPx CMOS Sensor
  • Videoresolutie – HD (1280 * 720p) Pixels bij 30fps.
  • Fotoresolutie – 1.3 mpx
  • Extern geheugen – Micro SD-kaart tot max. 32 GB (los verkrijgbaar, niet bijgeleverd!)
  • Intern geheugen – 1GB DRIII/8 SPI
  • Microfoontje – ingebouwd
  • Connectie – USB 2.0 & via Wifi te gebruiken met App
  • Accessoires – Waterdichte behuizing, Fiets statief, 2x opplakbaar helm statief, klittenband-riempjes en bevestigingsmechanisme, Standaard camerastatief aansluiting & meerdere verloopstukken voor specifieke draaiingen.

Elke Action-Cam wordt standaard geleverd in een mooie cadeauverpakking. Dus wellicht ook iets voor vaderdag..?

x
De complete en uitgebreide Action-Camera set
x

En als kers op taart:
Al dit leuks hoeft niet duur te zijn..!
Helemaal compleet kost dit cameraatje

Speciale WantToKnow-prijs:

€ 45,-

x

* * *

“Ja, ik wil graag zo’n
Action-Camera ontvangen
!”

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 22 mei a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten per zending van € 5,-
x
* * *
x

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x
* * *

x

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van €7,50,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van €10,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

x


Advertentie