Advertentie

candida banner april 2019

Blik op geschiedenis; vintage-blik aan de muur..!


WantToKnow organiseert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2018 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

 

* * *

x

x

Een blik op geschiedenis;
Een blik op de muur..!

x
(slechts geldig t/m dinsdag 2 oktober..!)
X

Voor de aanbiedingen op WantToKnow, doen wij ons uiterste best om jou steeds de meest leuke, interessante en inspirerende artikelen aan te bieden. Deze week is het ons wederom gelukt, maar misschien op een wat andere manier dan dat je van ons gewend bent. Kort geleden vonden we deze twaalf unieke geïllustreerde muurbordjes van metaal!

Sommige borden zijn reproducties van unieke borden uit het verleden, sommige zijn moderne ontwerpen in een klassiek jasje, maar allemaal goed voor een glimlach! Alle vintage borden zijn gemaakt van duurzaam, slijtvast metaal, waardoor ze ook buiten kunnen worden gehangen. Wat een sfeervolle plaatjes, wat een historisch sfeertje..!

De blikken borden hebben de afmeting 30 x 41 cm en elk posterbord weegt 0,4 kg. Let wel: het aanbod is geldig zolang de voorraad strekt; we hebben een reservering kunnen doen tot de sluiting van deze aanbieding. Dit zijn de unieke vintage muurborden:

X
x
x
x

x
x

 

Speciale WantToKnow-aanbieding:

€ 14,50 per stuk
2 stuks voor € 26,-
3 stuks voor € 36,-

x

* * *

“Ja, ik wil graag

de blikken vintage muurborden ontvangen!”

x
Speciaal voor WantToKnow-lezers:
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 2 oktober a.s.


Vermeld in de Opmerking
bij jouw bestelling

welke blikken je wilt ontvangen!
x

Wij rekenen per bestelling
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-

x
* * *

x
Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x
* * *

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie