Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

CBD-olie: Natuurlijke heling én verzorging


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

Er is de afgelopen jaren een groeiend bewustzijn ontstaan, over de krachtige, medicinale toepassingen van hennep. En dat is fantastisch! Want hennep verdient het en steeds meer mensen lijken er achter te komen dat de edele hennepplant de mens veel meer kan geven dan een ‘high time’. En ook de wetenschap staat in dit opzicht niet stil.. Er zijn ondertussen meer dan 100 wetenschappelijke publicaties verschenen, die wijzen op de helende rol van cannabinoïden in de genezing van kanker (link). Ook hier op de site hebben we er een paar artikelen over gepubliceerd.

Daarom lijkt het ons goed, ‘hoog tijd’ eigenlijk, om je een aantal prachtige artikelen, nieuwe producten aan te bieden, die onze vrienden van Vitae-Pharma produceren. Op hun biologische en gmo-vrij plantage in Polen verbouwen zij hun speciaal geteelde CBD-hennep en worden er producten van gemaakt, die nog niet eens in Nederland verkrijgbaar zijn! Kijk snel verder. Maar laten we eerst nog even kijken, hoe het imago van dit wonderkruid zo’n 80 jaar geleden fundamenteel werd verpest…

 

* * *

x

Zwartgemaakt en gecriminaliseerd

x

– Hennep: een wonderplant –

x
2018 © WantToKnow.nl/.be

 

Propagandaposter om hennep een duivels stigma op te plakken. Ten faveure natuurlijk van de industriële baronnen.

Zo’n 80 jaar geleden slaagde de chemiereus Dupont erin, om samen met mediatycoon William Randolph Hearst, een barrière op te werpen om het verbouwen en het gebruik van hennep te criminaliseren. Nou, we weten allemaal waar dit toe heeft geleid.. Hennep is één van de meest krachtige, multi-toepasbare producten en is in de ban gedaan en voorzien van een misdaadlabel. Medicinale gebruikers, bijvoorbeeld kankerpatiënten, maar ook industriële gebruikers -bijvoorbeeld de kledingindustrie- krijgen hennep alléén als ze aan strenge vergunningen voldoen en strenge controles dienen het ‘misbruik’ ervan in te dammen. Ook in Europa hangt het sfeertje van weedrokers en krakers nog steeds om dit uiterst waardevolle natuurproduct, en volledig onterecht.

Daar waar overheden driftig het misbruik van alcohol, voor de héle bevolking toestaan, daar is een medicinaal product als hennep één groot taboe. Terwijl overigens John Rockefeller zijn olie-imperium opbouwde, door de anti-alcohollobby nieuw leven in te blazen. Alcohol dreigde namelijk de (uiterst schone!) brandstof te worden voor auto’s, waarvan de industriële productie, begin 1900, volop in ontwikkeling was. (lees ons speciale artikel over olie-imperium van Rockefeller HIER)

De vuile trucs en propaganda die Dupont en Hearst voor hun campagne inzetten, om hennep te verbieden, bleken ‘succesvol’ te zijn. Kennelijk was het Hearst, de krantenmagnaat, die geld opstreek voor deze trouwe diensten aan de kunstvezelindustrie. Maar het was natuurlijk de firma Dupont, die door het blokkeren van het gebruik van hennep als industriële toepassing, het toepassen van kunststofvezels zag ‘boomen’. En natuurlijk was het Dupont, dat toen de leverancier werd van de ‘beste en meest krachtige vezels’, namelijk de kunststofvezels. Wat kon een mens zich nóg meer wensen…

Maar hennep is en blijft gewoon één van de meest nuttige en krachtige planten die we in de historie van de menselijke ontwikkeling zijn tegengekomen. En de krankzinnige ironie is ook nog eens dat de industriële hennep waar we eigenlijk altijd in dit verband over spreken, niet eens gebruikt kán worden voor het doel, waarvoor de hennep uiteindelijk werd verboden, namelijk het ‘high’ worden..!

Henry Ford (r) staat trots bij zijn eerste auto, waarvan de carrosserie volledig is gemaakt van hennep.

Henry Ford zag en gebruikte het.
De groene industrieel Henry Ford, was een van de eerste industriëlen in het nieuwe tijdperk, dat zich begin 1900 aandiende, die de ongelooflijke kracht van hennep onderkende. Kijk hiernaast, waar je hem op de foto uit 1941 ziet, met een auto, waarvan de carrosserie was gemaakt van hennep. Jawel, van hennep. Hij verwierf zelfs patent op dit procedé. En wist je dat deze carrosserie maar liefst 10x sterker is dan staal, om nog maar niet over de levensduur te spreken.. Weleens roestend hennep gezien?

En kennelijk hadden de Rockefellers met hun staalindustrie achter de schermen ook een zegje in het verbieden van hennep, want ondanks het toegekende patent op deze toepassing van hennep, is Ford nooit verder gegaan met zijn hennepcarrosserie..! De negatieve hennep-propaganda van de industriëlen is nog belachelijker, als je bedenkt dat deze plant nog GEEN ENKEL LEVEN heeft geëist, door de ‘mogelijke bijwerkingen’ bij het gebruik van de plant.

En toch staat deze plant in de VS nog stééds geclassificeerd als ‘schedule 1-drug’, wat betekent dat deze schitterende plant wordt gekwalificeerd onder dezelfde categorie ‘verdovende middelen’ als heroïne, LSD, ecstasy en peyote. In dat verband, mogen wij van geluk spreken dat de Nederlandse overheid haar burgers juist informeert! (HIER een publicatie van het RIVM-ministerie van volksgezondheid)

Corrie Yelland, de vrouw die haar kanker genas met hennepolie (hier het artikel)

Kankergenezende eigenschappen
Maar er is, voor de mensen die kijken en zién, nóg een zeer kwalijk aspect aan het verbieden van cannabis. En dat is het FEIT dat hennepolie een uitermate gunstige werking heeft op het menselijke lichaam, bij de bestrijding van kanker. Waarschijnlijk is het feit, dat natuurlijk hennep/wietolie/cannabis nog steeds niet federaal is goedgekeurd in de VS, zéér waarschijnlijk te wijten aan de lobby-inspanningen van Big Pharma, zodat dit natuurlijke middel niet officieel als zodanig mag worden gebruikt.. En ja, er zit daar eindelijk een beetje verandering in de lucht, waarbij in sommige staten de plant onder toezicht en met zware vergunningen mag worden gekweekt voor medicinaal gebruik.

Maar het feit blijft, dat er zeker honderdduizenden levens verloren zijn gegaan, door het verbod dat al decennialang stand houdt. Wist je dat op de website van het ‘US Cancer Institute’ cannabis officieel wordt geclassificeerd als ‘een middel dat kanker kan genezen’. (HIER). En een groot deel van de Amerikaanse oorlogsveteranen roemen cannabis als een plant die ‘hen helpt om het verschrikkelijke post-traumatisch-stress-symptoom krachtig te bestrijden’. Maar nogmaals, de plant blijft officieel geclassificeerd als ‘schedule 1-medicijn’ in de VS..! (HIER) De Amerikaanse overheid en overheden overal in de wereld, wéten hoe ongelooflijk krachtig cannabisolie is.

En dan is er de gotspe.. Synthetische marihuana
De lang besproken synthetische cannabis is inmiddels als product ‘klaar’ en gekeurd door de FDA, de ‘Food & Drugs Administration’. En wat blijkt? Het product is goedgekeurd en mag op de markt gebracht worden. Ongetwijfeld als ‘alternatief’ voor de natuurlijke plant, waar oh-oh-oh géén ‘wetenschappelijke proeven’ op zijn gedaan. Zo komt er nóg een reden dat cannabis illegaal is in de VS aan het licht. Namelijk dat het een miljardenbusiness is, waarmee wel op een ‘gerugeleerde’ manier mee gewerkt mag worden, zodat de winsten bij de ‘grote jongens’ blijven.

In dié Amerikaanse staten waar de parlementen van die staten zélf nog geen cannabiswetgeving hebben, blijft natuurlijke cannabis dus illegaal en kan deze synthetische wiet dus wél verkocht worden. Binnen de grenzen van het medisch-wetenschappelijke establishment. Maar dat een synthetische kopie van een goed natuurlijk product, DAT VERBODEN IS, wel synthetish op de markt mag verschijnen, is absoluut idioot te noemen. Wil je meer lezen over de gevaren en dodelijke eigenschappen van synthetische marihuana/wiet, dan kijk je HIER. Maar let op. Niks van gevaar te bespeuren in de verklaring van de medicijnkeuringsinstantie in de VS, de DEA…

Is dit de manier waarop straks de cowboys van Big Pharma grip krijgen over de zegeningen van cannabis..?

x
Onze conclusie
Het is diep zonde dat de agentschappen die door de overheid zijn aangesteld om het welzijn en de gezondheid van burgers te bewaken en garanderen, zijn niet meer te vertrouwen. Deze ridicule situatie, waarbij kunstmatige, synthetische producten wél worden goedgekeurd, terwijl HETZELFDE PRODUCT, van natuurlijke oorsprong wordt verboden en als ‘gevaar voor de volksgezondheid’ wordt weggezet, laat dit overduidelijk zien. Welke schaapjes blijven nog achter deze nep-herder aanlopen? Marihuana/hennep/wiet is een plant waaruit veel natuurlijke, geneeskrachtige en verzorgende stoffen te destilleren zijn. Stoffen die dus als geneesmiddel én als grondstof uit de criminele hoek dient te verdwijnen, zodat patiënten en met name kankerpatiënten, er op een normale manier van gebruik kunnen maken.

* * *

x

Daarom deze speciale:

CBD+ Aanbieding

https://i1.wp.com/vitae-pharma.eu/image/catalog/vitae%20pharma%20logo_300.png?w=728

x
– geldig t/m dinsdag 20 februari –
X

Enkele jaren geleden deden we op de site een succesvolle actie met CBD-olie van producent Vitae Pharma. En speciaal voor jou, als bezoeker van WantToKnow, selecteerden wij deze nieuwe CBD+ producten van dit bedrijf. Producent van hennepproducten op een manier zoals ‘pharma’ van origine bedoeld is..! In respect tot de mens, het menselijk lichaam en de natuur.
Dit begint bij het zaaien van de hennep op de ECO-gecertificeerde grond en stopt pas als de hoogste kwaliteit ‘foodgrade’ CBD extracten zijn verwerkt in producten. De Vitae Pharma-olie bevat niet alleen de CBD, maar ook CBC, CBG en CBN, samen met sporen van meer dan 400 fytonutriënten, omega-3 en Omega-6 oliën, B-vitamines, mineralen en sporenelementen, ketonen, aminozuren en de aanwezige terpenen. Jazeker, allemaal natuurlijke bestanddelen van hennep. De mensen van Vitae Pharma noemen dit hun ‘volledig spectrum extract’.

Speciaal voor deze aanbieding bieden wij je een set van twee of drie cosmetische CBD+ producten aan
Deze zijn dus nog niet in Nederland verkrijgbaar:
x

1. Vitae Skin 2,7% CBD+ Sesamolie
Dit bijzonder zachte ‘foodgrade’ CBD-extract wordt gedragen door sesamolie, in plaats van de gebruikelijke hennepolie. Sesamolie trekt snel in de huid en zorgt ervoor dat de huid sneller regenereert waardoor het beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Deze olie kan worden gebruikt zoals elke CBD-olie die in Nederland wordt verkocht. Het flesje, met druppelpipet, bevat 10ml.
Door sesamolie als ‘drager’ voor het CBD-extract te gebruiken, ontstaat een uiterst zacht-milde olie.

Aanbiedingsprijs: € 29,-

x

2. Vitae Skin 1% CBD+ Henneplotion
Deze voedende henneplotion komt in een flesje met pompje. Ook de lotion bevat VitaePharma’s ‘volledig Hennep-spectrum extract’, wat een diepe kalmerende werking op de huid heeft. De lotion ruikt naar een warme mix van sinaasappel en kaneel, met een vleugje hennep. Deze fles bevat 50ml.

Aanbiedingsprijs: € 29,-

x
x

3. Vitae Skin 1% CBD+ Hennepbalsem

Deze heerlijk vettige en stevige hennepbalsem heeft net als de lotion de prettige geur van sinaasappel, kaneel en hennep. De balsem is ideaal voor specifieke plekken op de huid, die langere verzorging nodig hebben, omdat deze over een langere periode diep in de huid trekt. Iritatieplekken op de huid komen tot rust. Het potje bevat 30ml.

Aanbiedingsprijs: € 24,50,-

* * *

“Ja, ik wil graag deze
CBD+ producten ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers

x

Kies minimaal 2 van de bovenstaande artikelen.
(Olie/Lotion/Balsem)

 

En kies je alle drie de artikelen,
dan krijg je 50% korting op de balm en

betaal je slechts € 12,50 voor deze Hennepbalsem!

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 20 februari a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,50

* * *

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een verzendingsbijdrage van €10,-

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x

* * *

 Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie