Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Colloïdaal magnesium, koper en zink: licht in donkere dagen..!


Op veler verzoek verlengd
t/m 27 november!

 

WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

De kracht van de colloïdaal methode, of:

 

Leven in vitaliteit

met

Nano-magnesium, -zink en -koper..

2018 © WantToKnow.nl/.be

(Edel)mineralen worden al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt; zilver om voeding en drank te conserveren, zink werd gevonden in de oudste ontdekte medicijnen voor zeelieden (150 BC), goud en platina werden gebruik in het drinkgerei van de Farao’s om zo hun mentale capaciteiten te versterken. (Het is natuurlijk wat, zo’n piramide bouwen…) En wist jij dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 werd ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid voegde men vermaald zilvergruis toe aan drinkwater; het bleek een zeer actief middel tegen verscheidene ziektes!

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien het familiezilver weer tevoorschijn halen..?

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat zeer fijne deeltjes, of ‘colloïdaal’ zilver een zeer effectief antibioticum is, dat tevens erg veilig was. Want de zeer fijne colloïdale deeltjes die nu in 1893 konden worden gemaakt waren -in tegenstelling tot maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen en was zelfs een geregistreerd geneesmiddel..!!

Colloïdaal Magnesium
Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) haalt zéker 20% van de volwassenen in West-Europa de dagelijks benodigde magnesium-inname niet. En volgens onderzoekers in de VS krijgt daar zelfs 60% (!) van de Amerikanen te weinig magnesium binnen. Dit komt vooral door het ongezond eten; het eten dus van voeding op basis van veel geraffineerde koolhydraten, zoals wit-meelproducten. Deze bevat nauwelijks magnesium.

Resultaat is buikje vol en toch een gierend magnesiumtekort. Mensen die bloot staan aan veel stress/spanning, zijn grootverbruikers van dit mineraal. Ook mensen die dagelijks zwaar lichamelijk werk verrichten of vaak intensief sporten. Daarnaast kunnen medicijnen, zoals de anticonceptiepil en maagzuurremmers, voor een slechtere opname of verhoogde afvoer van het magnesium zorgen.

Het is bijzonder tekenend dat een magnesiumtekort invloed heeft op het HELE lichaam.. Van de hormoonspiegel tot de opbouw van botten en spieren, van stofwisseling tot het functioneren van je lichaamscellen. En toch zijn maar weinig mensen zich ervan bewust er genoeg van binnen te krijgen. Laat staan dat er kennis is, over een lichamelijk tekort aan magnesium! Is dit de reden dat veel mensen een tekort aan magnesium hebben? En wat zijn dan de gevolgen van zo’n tekort?

Een verademing voor de energiehuishouding
Er is weinig gedeelde kennis over het feit dat magnesium één van de grote ‘verkeersagenten’ in ons lichaam is.En helaas worden artsen nog steeds niet voldoende onderwezen in de relatie die voeding tot gezondheid kan hebben dus je huisarts zal je niet snel wijzen.op een mogelijk magnesiumtekort. Het is ook niet zomaar met een simpele bloedtest te meten, doordat magnesium vooral wordt opgeslagen in spierweefsel en lichaamscellen.

Magnesium is maar voor minder dan 1% aanwezig in je bloed..! Een magnesiumtekort is daarom het makkelijkst te herkennen aan één of meer van de volgende symptomen:

 • Kramp, spierpijn
 • Snelle en chronisch vermoeid, futloosheid
 • Hoofdpijn en/of migraine
 • Koude, slecht doorbloede, voeten
 • Een gestrest of onrustig gevoel
 • Prikkelbaarheid
 • Duizeligheid
 • Hartkloppingen

Waarmee natuurlijk niet gezegd kan worden, dat wanneer bovenstaande symptomen zich voordoen, dit ook direct betekent dat je een magnesiumtekort hebt. Maar het zijn echter wel degelijk veel voorkomende symptomen in het geval van een magnesiumtekort. Zo draagt magnesium dus bij aan het evenwichtige ritme van het hart, een goede werking van spieren en gewrichten, de energiehuishouding in het lijf, ons dag/nacht ritme en aan honderden andere processen. Die sámen bijdragen aan een goed werkend, gezond lichaam.

Microscopisch vergrote magnesium-zoutkristallen in al hun pracht.

Het bijzondere is, dat ons lichaam magnesium niet zelf aanmaakt, net zoals dat ook niet gebeurt bij een andere éssentiële stof, namelijk Vitamine C. En net zoals we zuurstof en water van ‘buiten’ moeten halen, krijgen we magnesium ook alleen maar binnen, via bronnen buiten ons, zoals ons voedsel. Alleen.. Veel mensen krijgen via die weg onvoldoende magnesium binnen..!

De oorzaak van magnesiumtekort..
Dit komt grotendeels door de verarming van de bodem. In de laatste 10 jaren is het mineraalgehalte van de landbouwgrond behoorlijk gedaald. Gezonde, vruchtbare grond bevat normaal de juiste hoeveelheid magnesium in relatie tot calcium, waarbij beide stoffen afhankelijk zijn van elkaar. Helaas is er bij uitputting van de landbouwgrond een onbalans tussen de twee stoffen, waarbij de magnesium uit de grond verdwijnt en het calcium achterblijft. Zo raakt ‘natuurlijk’ ook de verhouding calcium op magnesium in het voedsel uit balans.

En -logischerwijs- zit je dan vervolgens met een magnesiumtekort. Daarbij helpt overigens ook het eten van de juiste groenten ook dan niet altijd, omdat juist het magnesiumrijke voedsel, vaak weer veel magnesium-gebonden calcium bevat. Kijk eens naar deze tabel, hoe mineralen en vitaminen een dramatisch daling vertonen in hun aanwezigheid in een paar van de meeste gegeten groenten en fruit. Kijk ook eens naar de enorme daling van Vitamine C in appels en spinazie..!

Colloïdaal Zink en Koper
Nu is het bijzondere aan de lijst van symptomen van Magnesiumtekort, dat als ze ook geregeld kunnen ontstaan als iemand toch (tegen alle verwachtingen in..) genoeg magnesium binnen krijgt. Problemen met de energiehuishouding komen namelijk net zo vaak voor door een tekort aan Zink en Koper, twee essentiële bouwstenen van de natuurlijke energie- en hormoonspiegel.

Het bijzondere aan Zink en Koper, is dat ze in het lichaam op een soortgelijke manier worden opgenomen, waardoor ze moeten worden aangevuld in combinatie met elkaar (verhouding 10: 1). Krijg je te veel van de één, en dus te weinig van de ander binnen, dan ontstaat er een onbalans in de mineraal opname en krijg je het mineraal dat je het minst binnen krijgt HELEMAAL niet meer binnen..! Een kwestie van een goed uitgebalanceerde manier van tot je nemen dus, want beide mineralen hebben een werking die essentieel is voor jouw lichaam.

Zink is een belangrijk anti-oxidant voor ons lichaam en draagt bij aan een normaal metabolisme van vetzuren, vitamine A en eiwitsynthese. Zink werkt mee aan de instandhouding van normale botten, haar, nagels en huid, en een normaal gezichtsvermogen. Het speelt ook een rol in de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Koper is ook een anti-oxidant en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem net als zink. Het draagt bij tot de instandhouding van bindweefsels en de normale pigmentatie van het haar en de huid. Koper ondersteunt ook de normale werking van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam en een normaal energieleverend metabolisme.

Waarom nano-mineralen
Zoals wij hierboven al beschreven zijn er veel voordelen aan het gebruik van colloïdaal mineraalwater, in plaats van een algemenere supplementen zoals je die koopt. Hieronder vindt je alle voordelen nog eens op een rijtje:

 • Nano-mineralen wordt grotendeels opgenomen via de slijmvliezen en is niet afhankelijk van het maag/darmkanaal voor opname.
 • Nano-mineralen zijn daarom 100% biologisch beschikbaar en wordt veel sneller opgenomen.
 • Van nano-mineralen in water heb je minder nodig dan van een vaste vorm van het mineraal, voor een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat, omdat het vele malen efficiënter wordt opgenomen in het lichaam.
 • Nano-mineralen is een elementair mineraal met een hoge trillingsfrequentie, dat zorgt voor een hoge energetische waarde.
 • Nano-mineralen is 100% zuiver en vrij van hulpstoffen.
 • Nano-mineralen is smaak- en geurloos en daardoor dus ook heel geschikt voor kinderen.
 • En niet onbelangrijk: nano-mineralen worden met zeer positief resultaat gebruikt door de redactie van WTK..!

 

* * *

Daarom hierbij deze

speciale WantToKnow-aanbieding:

Colloïdaal magnesium, koper en zink: licht in donkere dagen..!

x

Een volledige vitaliteit-set
incl.
gratis EHBO nano-zilverspray!

x

Van eeuwenoude wijsheid, naar moderne gezondheid:

– Nano-magnesium en nano-zink/koper –

van ‘The Health Factory’

(let op: deze actie sluit op dinsdag 27 november)

x
De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf ontwikkelde, liefdevolle productiemethode, leiders op het gebied van colloïdale mineraalwateren. Voor diegenen, die zich in de technische details van nano-mineralen interesseren: dit zuivere mineraalwater wordt bijvoorbeeld in het geval van colloïdaal magnesium, geproduceerd met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters magnesium.

Het colloïdaal mineraalwater, is samengesteld van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 70 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen colloidaaldeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) in het puur zuivere water. Daarmee is het magnesiumwater van THF vele malen meer geconcentreerd dan andere supplementen op de markt.

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, die alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid. Het is bewezen dat violet glas de inhoud beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Daarnaast bevat het water geen allergenen.

En op vele verzoek:
De grote uitvoering (literflessen) mét € 10,- korting!

 

“Ja, ik wil graag een Nano-mineraalset ontvangen!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 27 november a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

Totaal: € -

 


Advertentie