Colloïdaal zilver en zink: ’t weten en gebruiken waard..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor jou, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

x

De kracht van de colloïdaal methode, of:

 

De magie van nano-mineralen..

 

2017 © WantToKnow.nl/.be

 

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

Wist je dat zilver en zink al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt wordt? Zo werd zilver gebruikt om voeding en drank te conserveren? En wist je dat er zink werd gevonden in de oudste ontdekte medicijnen voor zeelieden (150 BC)? En wist je dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 wordt ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid vermaalde men zilver en voegde dit gruis toe aan drinkwater. Dit bleek een zeer actief middel tegen verscheidene ziektes te zijn! Er was echter een nadeel: bij langdurig, overmatig inwendig gebruik, kon het zilver toxisch worden.

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat colloïdaal zilver een zeer effectief antibioticum bleek dat tevens erg veilig was. De colloïdale deeltjes waren -in tegenstelling tot het maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen en was zelfs een geregistreerd geneesmiddel.

Een cover uit 1957 van het tijdschrift ‘Science Digest’, waar op pag. 34 een artikel over zilver in staat. ‘Living Silver’ is het ‘Miracle Metal’

In de ruimtevaart..!
Sinds de jaren 70 wordt in de ruimtevaart gebruik gemaakt van nanozilver, om het water aan boord vrij van bacteriën te houden. Maar zilver als desinfector/bacterieëndoder heeft nog meer toepassingen. In Hong Kong wordt zilver in hoge mate toegepast in de airconditioning van het enorme ondergrondse transportnetwerk om griepvirussen en bacteriële infecties tegen te gaan! En in verscheidene ziekenhuizen werd deze vorm van zilver gebruikt, om de MRSA-(ziekenhuis)bacterie te weren.

Maar de ontwikkeling van de penicilline verdrong het gebruik van colloïdaal zilver en daarmee werden antibiotica, het eerste grote succes van de farmaceutische industrie. De zilverprijs was een onstabiele factor, penicilline kon goedkoop geproduceerd worden en het was vooral het feit, dat colloïdaal zilver niet gepatenteerd kon worden als geneesmiddel, dat nanozilver verdrongen werd als officieel geneesmiddel in 1938 door het ‘wonder’ penicilline..

De herrijzenis van colloïdaal verdunde metalen
In de jaren 70 van de vorige eeuw beleefde colloïdaal zilver een opmerkelijke opleving. Een aantal onderzoekers en medische professionals deden herontdekkingen, nieuwe ontdekkingen, schreven boeken en verbeterden het productieproces van colloïdaal zilver. Opvallend is dat juist in de jaren 1970 colloïdaal zilver in de V.S. verboden werd als voedingssupplement…!!

Vanaf dat moment ontstond er een levendige markt van huis-, tuin- en keukenapparaten om zelf colloïdaal zilver te maken, gebaseerd op de elektrolyse-techniek. Hierbij wordt een metaal op nano-niveau opgelost in een vloeistof/water, wanneer er een elektrische stroom doorheen wordt gevoerd. Je kunt je voorstellen dat, hoewel mensen daar baat bij hadden én hebben, de kwaliteit van zelfgemaakt zilverwater met o.a. kraanwater, vele malen minder is en ongeschikt voor langdurig gebruik, dan een professionele productie.. Deze werkt inmiddels zo zuiver, dat nu de meest krachtige en veilige vorm van colloïdaal zilver is ontwikkeld: nanozilver, de allerkleinste zilverdeeltjes in colloïdale vorm.

Tegenwoordig wordt het verfijnde nano zilver op vele manieren gebruikt. De desinfecterende werking van nano-zilver op de huid: bij acne, uitslag, schimmels, ontstekingen en brandwonden. Ook in de mond blijkt nano-zilver werkzaam te zijn bij aften, keelontsteking, slechte adem, tandvleesproblemen en bij spruw en ontstoken billen bij baby’s.

Ook Zink wordt weer graag gebruikt, omdat het meer dan 300 enzymen activeert – de klasse van eiwitten die chemische reacties, zoals de stofwisseling, regelen. Genoeg zink helpt het lichaam om eiwitten te maken door de aminozuren, afkomstig van voeding, op te nemen en te assembleren in nieuwe eiwitten die bijdragen tot weefselfuncties. Zink is het belangrijkste spoorelement met anti-virale werking en draagt bij aan het herstel van beschadigde huid en slijmvliezen, zoals bij huidproblemen en aandoeningen van slijmvliezen, zoals bij verkoudheid. Bij auto-immuunaandoeningen speelt zinktekort vaak een rol. Ook bij aandoeningen waarbij de hersenen betrokken zijn, zoals ADHD en autisme, blijkt uit onderzoek veelal een zinktekort.

Verboden aan te prijzen als genees- of voedingsmiddel!
Want helaas mogen wij je, gezien de aanbieding hieronder, je niets vertellen over het eventuele inwendig gebruik van nano-zilver. Dat doen we dus ook niet. Omdat de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, dit nano-zilver kwalificeert als een ‘niet toegestaan voedingssupplement’. Wij weten dat veel mensen colloïdaal zilver innemen, en niet als voedingssupplement gebruiken. Als algemene ondersteuning voor het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Mocht je hier meer over willen weten, dan verwijzen we je graag naar deze onafhankelijke website. Ook kan je hieronder het informatieve filmpje van stichting XCodex bekijken.

Nanozink en haar eigenschappen
Zink is een antioxidant.die het immuunsysteem ondersteunt en mede zorgt voor een goede weerstand. Daarnaast is zink goed voor het concentratievermogen, het geheugen en houdt het de geest helder. Het helpt bij fysieke spanning en inspanningen en draagt bij tot een normaal zuur-base evenwicht in het lichaam. Zink staat ook bekend om zijn ondersteunde eigenschappen van de conditie van onze ogen en het gezond houden van huid, haar en nagels, doordat het bijdraagt aan het cel vernieuwingsproces

Daarom nano-zink

  • Nano-zink wordt grotendeels opgenomen via de slijmvliezen en is niet afhankelijk van het maag/darmkanaal voor opname.
  • Is daarom 100% biologisch beschikbaar en wordt veel sneller opgenomen.
  • Van nano-zink heb je minder nodig dan van een zinkzout voor een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat.
  • Nano-zink is een elementair mineraal met een hoge trillingsfrequentie, dat zorgt voor een hoge energetische waarde.
  • Nano-zink is 100% zuiver en vrij van hulpstoffen.
  • Nano-zink is smaak- en geurloos en daardoor dus ook heel geschikt voor kinderen.

 

* * *

Dit is de

Speciale WantToKnow-aanbieding:

x

x

Ruim 20% korting
en

gratis zilver/zink neusspray!

x

Van eeuwenoude wijsheid, naar moderne gezondheid:

x
– Nano-zilver en nano-zink –

 

van ‘The Health Factory’ 

(let op: deze actie sluit op woensdag 24 januari)

x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf ontwikkelde, productiemethode, leiders op het gebied van colloïdale mineraalwateren. Voor diegenen, die zich in de technische details van nano-mineralen interesseren: dit zuivere mineraalwater wordt bijvoorbeeld in het geval van colloÏdaal zilver, geproduceerd met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver.

Het colloïdaal zilverwater is samengesteld van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauwliggende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) in het puur zuivere water.

The Health Factory verpakt haar producten in hoogwaardig donkerviolet glas, die alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid. Het is bewezen dat violet glas de inhoud beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Daarnaast bevat het water geen allergenen.

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Nano-mineraalset ontvangen
!”

x

Met ruim 20% korting
en de
gratis zilver/zink neusspray!

xSpeciaal voor WantToKnow-lezers

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

woensdag 24 januari a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,50

* * *

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een verzendingsbijdrage van €10,-

* * *


Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x

* * *

 

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie