Advertentie

Verlengd & extra korting! Colloïdaal zilver, zink-koper & magnesium: energiehuishouding in balans!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

De kracht van de colloïdaal methode, of:

x

Vitaliteit van leven, met

nano-zilver, nano-zink-koper

en nano-magnesium..

x
2022 © WantToKnow.nl/.be

(Edel)mineralen worden al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt; zilver om voeding en drank te conserveren, zink werd gevonden in de oudste ontdekte medicijnen voor zeelieden (150 BC), goud en platina werden gebruik in het drinkgerei van de Farao’s om zo hun mentale capaciteiten te versterken. (Het is natuurlijk wat, zo’n piramide bouwen…) En wist jij dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 werd ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid voegde men vermaald zilvergruis toe aan drinkwater; het bleek een zeer actief middel tegen verscheidene ziektes!

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien het familiezilver weer tevoorschijn halen..?

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat zeer fijne deeltjes, of ‘colloïdaal’ zilver een zeer effectief antibioticum is, dat tevens erg veilig was. Want de zeer fijne colloïdale deeltjes die nu in 1893 konden worden gemaakt waren -in tegenstelling tot maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen en was zelfs een geregistreerd geneesmiddel..!!

Colloïdaal ijzer
IJzer heeft de langste en best beschreven geschiedenis van de micronutriënten. En dat is geen wonder! Het mineraal is namelijk een sleutelelement in het metabolisme van vrijwel alle levende organismen. Voor de mens is ijzer een essentieel onderdeel van honderden eiwitten en enzymen. Desondanks is een ijzertekort (wereldwijd!) een van de meest voorkomende tekorten in onze voeding. Vooral bij jonge kinderen en menstruerende of zwangere vrouwen, sporters en ouderen komt het tekort veel voor.

Wanneer een dieet onvoldoende ijzer bevat, wordt de opslag van ijzer in het lichaam gebruikt. Ongeveer 65 tot 75% van ijzer in het lichaam zit in het bloed in de vorm van hemoglobine; een eiwit in de rode bloedcellen dat zuurstof naar de weefsels (bijv. de spieren en de hersenen) transporteert!

En Myoglobine, de stof die zuurstof naar de spiercellen brengt, vereist ook ijzer. Daarnaast is ijzer betrokken bij reacties in het lichaam die energie produceren. Overtollig ijzer wordt opgeslagen in het lichaam als reserve. Als ook die voorraad opraakt, dan zakt het hemoglobinegehalte in ons bloed, wat we bloedarmoede noemen.

Bloedarmoede veroorzaakt symptomen zoals vermoeidheid, een gezwollen tong, een zwakker immuunsysteem, verminderd mentaal functioneren, een lagere sociale ontwikkeling van kinderen en een verstoring van lichaamstemperatuur. Het ijzertekort vermindert de capaciteit om zuurstof naar de cellen van de spieren te transporteren via myoglobine.

In alle gevallen veroorzaakt een tekort aan ijzer problemen in de energiehuishouding en de ontwikkeling van de hersenen, maar bij mensen op leeftijd bestaat er ook risico op zogenoemde ijzerstapeling. Deze aandoening krijgt men, wanneer het lichaam tijdens het ouder worden het vermogen verliest om ijzer op te nemen. Het ijzer dat niet benut kan worden stapelt op in de lever, hetgeen kan resulteren in ernstige leverklachten en zelfs leverfalen!.

Ondertussen ontstaat er een ijzertekort, dat ook alle bovengenoemde klachten geeft. Door de diëtisten wordt er vooral in die gevallen een IJzer-supplementen in colloïdale vorm voorgescherven, omdat het lichaam die veel gemakkelijker op kan nemen. Zo neemt het tekort af en kan de ijzerstapeling zich niet verder ontwikkelen.

De oorzaak van het IJzertekort..
Dit komt grotendeels door de verarming van de bodem. In de laatste 10 jaren is het mineraalgehalte van de landbouwgrond behoorlijk gedaald. Gezonde, vruchtbare grond bevat normaal de juiste hoeveelheid mineralen in relatie tot calcium, waarbij de stoffen afhankelijk zijn van elkaar. Helaas is er bij uitputting van de landbouwgrond een onbalans tussen de verschillende stoffen, waarbij de mineralen uit de grond verdwijnen en het calcium achterblijft. Zo raakt ‘natuurlijk’ ook de verhouding calcium op mineralen in het voedsel, zoals IJzer, Zink en Koper, uit balans.

En -logischerwijs- zit je dan vervolgens met een tekort! Kijk eens naar deze tabel, hoe mineralen en vitaminen een dramatisch daling vertonen in hun aanwezigheid in een paar van de meeste gegeten groenten en fruit. Kijk ook eens naar de enorme daling van Vitamine C in appels en spinazie..!

Colloïdaal Zink en Koper
Nu is het bijzondere aan de lijst van symptomen van ijzertekort, dat als ze ook geregeld kunnen ontstaan als iemand toch (tegen alle verwachtingen in..) genoeg ijzer binnen krijgt. Problemen met de energiehuishouding komen namelijk net zo vaak voor door een tekort aan zink en koper, twee essentiële bouwstenen van de natuurlijke energie- en hormoonspiegel.

Het bijzondere aan zink en koper, is dat ze in het lichaam op een soortgelijke manier worden opgenomen, waardoor ze moeten worden aangevuld in combinatie met elkaar (verhouding 10: 1). Krijg je te veel van de één, en dus te weinig van de ander binnen, dan ontstaat er een onbalans in de mineraal opname en krijg je het mineraal dat je het minst binnen krijgt HELEMAAL niet meer binnen..! Een kwestie van een goed uitgebalanceerde manier van tot je nemen dus, want beide mineralen hebben een werking die essentieel is voor jouw lichaam.

Volgens dit artikel in het British Medical Journal (HIER) zijn zinksupplementen in staat, de ergste gevolgen van Covid-19 en andere infecties van de luchtwegen te verminderen, zo heeft een grootschalig onderzoek geconcludeerd. Het zou zelfs sommige symptomen kunnen blokkeren en de duur van een infectie verkorten, zelfs bij mensen die geen tekort aan de vitamine hebben. Onderzoekers van de Western Sydney University schatten dat zink – hetzij onder de tong of in een neusspray – de infectietijd met wel twee dagen kan verkorten. Mensen die supplementen innamen zagen ook ‘significante verminderingen’ in de ernst van de symptomen drie dagen na de infectie.

Het enige nadeel was dat mensen die zink innamen meer kans hadden op milde reacties, zoals lichte misselijkheid of mond- of neusinfectie. Hoewel geen van de 28 onderzochte studies Covid-19 patiënten omvatte, denken de beoordelaars dat zink net zo effectief zou kunnen zijn tegen het virus. Zink zou moeten worden toegevoegd aan de openbare adviesreactie op Covid, zeggen de onderzoekers, zelfs voor mensen die geen tekort aan de voedingsstof hebben.

(Bron: BMJ Open, 2021; 11: e047474)

Zink is een belangrijk anti-oxidant voor ons lichaam en draagt bij aan een normaal metabolisme van vetzuren, vitamine A en eiwitsynthese. Zink werkt mee aan de instandhouding van normale botten, haar, nagels en huid, en een normaal gezichtsvermogen. Het speelt ook een rol in de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem.

Koper is ook een anti-oxidant en ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem net als zink. Het draagt bij tot de instandhouding van bindweefsels en de normale pigmentatie van het haar en de huid. Koper ondersteunt ook de normale werking van het zenuwstelsel, het ijzertransport in het lichaam en een normaal energieleverend metabolisme.

Colloïdaal Magnesium
Volgens de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) haalt zéker 20% van de volwassenen in West-Europa de dagelijks benodigde magnesium-inname niet. En volgens onderzoekers in de VS krijgt daar zelfs 60% (!) van de Amerikanen te weinig magnesium binnen. Dit komt vooral door het ongezond eten; het eten dus van voeding op basis van veel geraffineerde koolhydraten, zoals wit-meelproducten. Deze bevat nauwelijks magnesium.

Resultaat is buikje vol en toch een gierend magnesiumtekort. Mensen die bloot staan aan veel stress/spanning, zijn grootverbruikers van dit mineraal. Ook mensen die dagelijks zwaar lichamelijk werk verrichten of vaak intensief sporten. Daarnaast kunnen medicijnen, zoals de anticonceptiepil en maagzuurremmers, voor een slechtere opname of verhoogde afvoer van het magnesium zorgen.

Het is bijzonder tekenend dat een magnesiumtekort invloed heeft op het HELE lichaam.. Van de hormoonspiegel tot de opbouw van botten en spieren, van stofwisseling tot het functioneren van je lichaamscellen. En toch zijn maar weinig mensen zich ervan bewust er genoeg van binnen te krijgen. Laat staan dat er kennis is, over een lichamelijk tekort aan magnesium! Is dit de reden dat veel mensen een tekort aan magnesium hebben? En wat zijn dan de gevolgen van zo’n tekort?

Een verademing voor de energiehuishouding
Er is weinig gedeelde kennis over het feit dat magnesium één van de grote ‘verkeersagenten’ in ons lichaam is.En helaas worden artsen nog steeds niet voldoende onderwezen in de relatie die voeding tot gezondheid kan hebben dus je huisarts zal je niet snel wijzen.op een mogelijk magnesiumtekort. Het is ook niet zomaar met een simpele bloedtest te meten, doordat magnesium vooral wordt opgeslagen in spierweefsel en lichaamscellen.

Magnesium is maar voor minder dan 1% aanwezig in je bloed..! Een magnesiumtekort is daarom het makkelijkst te herkennen aan één of meer van de volgende symptomen:

 • Kramp, spierpijn
 • Snelle en chronisch vermoeid, futloosheid
 • Hoofdpijn en/of migraine
 • Koude, slecht doorbloede, voeten
 • Een gestrest of onrustig gevoel
 • Prikkelbaarheid
 • Duizeligheid
 • Hartkloppingen

Waarmee natuurlijk niet gezegd kan worden, dat wanneer bovenstaande symptomen zich voordoen, dit ook direct betekent dat je een magnesiumtekort hebt. Maar het zijn echter wel degelijk veel voorkomende symptomen in het geval van een magnesiumtekort. Zo draagt magnesium dus bij aan het evenwichtige ritme van het hart, een goede werking van spieren en gewrichten, de energiehuishouding in het lijf, ons dag/nacht ritme en aan honderden andere processen. Die sámen bijdragen aan een goed werkend, gezond lichaam.

Microscopisch vergrote magnesium-zoutkristallen in al hun pracht.

Het bijzondere is, dat ons lichaam magnesium niet zelf aanmaakt, net zoals dat ook niet gebeurt bij een andere éssentiële stof, namelijk Vitamine C. En net zoals we zuurstof en water van ‘buiten’ moeten halen, krijgen we magnesium ook alleen maar binnen, via bronnen buiten ons, zoals ons voedsel. Alleen.. Veel mensen krijgen via die weg onvoldoende magnesium binnen..!

De oorzaak van magnesiumtekort..
Dit komt grotendeels door de verarming van de bodem. In de laatste 10 jaren is het mineraalgehalte van de landbouwgrond behoorlijk gedaald. Gezonde, vruchtbare grond bevat normaal de juiste hoeveelheid magnesium in relatie tot calcium, waarbij beide stoffen afhankelijk zijn van elkaar. Helaas is er bij uitputting van de landbouwgrond een onbalans tussen de twee stoffen, waarbij de magnesium uit de grond verdwijnt en het calcium achterblijft. Zo raakt ‘natuurlijk’ ook de verhouding calcium op magnesium in het voedsel uit balans.

En -logischerwijs- zit je dan vervolgens met een magnesiumtekort. Daarbij helpt overigens ook het eten van de juiste groenten ook dan niet altijd, omdat juist het magnesiumrijke voedsel, vaak weer veel magnesium-gebonden calcium bevat. Kijk eens naar deze tabel, hoe mineralen en vitaminen een dramatisch daling vertonen in hun aanwezigheid in een paar van de meeste gegeten groenten en fruit. Kijk ook eens naar de enorme daling van Vitamine C in appels en spinazie..!

Waarom nano-mineralen
Zoals wij hierboven al beschreven zijn er veel voordelen aan het gebruik van colloïdaal mineraalwater, in plaats van een algemenere supplementen zoals je die koopt. Hieronder vindt je alle voordelen nog eens op een rijtje:

 • Nano-mineralen wordt grotendeels opgenomen via de slijmvliezen en is niet afhankelijk van het maag/darmkanaal voor opname.
 • Nano-mineralen zijn daarom 100% biologisch beschikbaar en wordt veel sneller opgenomen.
 • Van nano-mineralen in water heb je minder nodig dan van een vaste vorm van het mineraal, voor een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat, omdat het vele malen efficiënter wordt opgenomen in het lichaam.
 • Nano-mineralen is een elementair mineraal met een hoge trillingsfrequentie, dat zorgt voor een hoge energetische waarde.
 • Nano-mineralen is 100% zuiver en vrij van hulpstoffen.
 • Nano-mineralen is smaak- en geurloos en daardoor dus ook heel geschikt voor kinderen.
 • En niet onbelangrijk: nano-mineralen worden met zeer positief resultaat gebruikt door de redactie van WTK..!

 

* * *

Dit is de
Speciale WantToKnow-aanbieding:

x
– De Nano-edelmetalen –
vanThe Health Factory

x
Van eeuwenoude wijsheid, naar moderne gezondheid.
X(let op: deze actie sluit op woensdag 13 juli)

x

In samenwerking met The Health Factory, de makers van bijzondere en zeer zuivere mineraalsupplementen vonden wij een perfecte hulp bij het afschudden van de donkere mantel van de winter en het meegaan op de geweldige golf van de nieuwe lente-energie! De wereld wilt open én wij willen mee! En dat moet zeker lukken met dit gezonde steuntje in de rug…x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-zilver interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloïdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver.

Het colloïdaal zilverwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) .

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

x

We bieden je losse flessen
Nano-zilver, nano-zink/koper & Magnesium
van 200 ml en 1 liter aan,
maar we maakten ook twee speciale aanbiedingen,
voor een complete set.
x

Speciale WantToKnow Aanbieding:

Bij bestelling van een complete set van
200 ml Nano-Zilver, nano-zink/koper
& Magnesium
x

Betaal je slechts € 102,-
(normaal € 116!,- )
x
x
* * *

x
En een complete set van
1L Nano-zilver, nano-zink/koper & Magnesium
xX
Voor slechts € 158,-
(normaal € 190 !)

x

x

&

Speciaal voor jou als
WantToKnow-lezer
bij de 1L set van 3 flessen,
c
Gratis een Zink & Zilver
DUO-spray twv. € 17,50

x
Bestaande uit gezuiverd water met
ultrakleine deeltjes puur zink (20 ppm) en zilver (15 ppm)
Ideaal voor op reis!

x

x

x

x

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in
en
rond de bestelling af, maar let op:

Aanbieding is verlegd t/m
woensdag 13 juli a.s.
om 16:00 precies!

* * *

Nog aanvullende vragen?
Mail even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Porti/handelingskosten:
per bestelling geldt een bijdrage van € 7,-

Woon je buiten Nederland?
In dat geval geldt er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

 

Totaal: € -