Advertentie

De SleepMAT van EnergyDots: Een fris diepe nachtrust, zonder straling!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

Plotseling bewust
van straling..

x
2019 © WantToKnow.nl

x

De Europese Commissie wil koploper worden in de volgende generatie draadloze technologie: 5G. “Handig!” volgens veel mensen. Want.. “Super snel zaken opzoeken, muziek en films streamen, vanaf mijn werk checken of de SMART-thermostaat wel uit/aan staat en kijken of ik zo al weg kan rijden met een volgeladen elektrische auto…” Kortom: gadgets, snufjes en luie hulpmiddelen alom. Maarrr, wat veel mensen niet weten, of zelfs niet mógen weten van de telecomgiganten, is dat diezelfde Europese Commissie een waslijst aan mogelijke gezondheidsrisico’s onder de mat veegt. Want wat blijkt: mensen krijgen steeds vaker ‘schijnbaar onbestemde’ gezondheidsklachten, die gerelateerd zijn aan elektro-magnetisch straling.

Jeromy Johnson tijdens een TED-talk in Berkeley, Californië.

Zo zijn er ondertussen vele duizenden gevallen bekend, van mensen die over de hele wereld plotseling last krijgen van gezondheidsklachten door elektromagnetische straling of ‘elektro-smog’. Zo beschrijven slachtoffers dat ze last krijgen van stekelige hoofdpijnen, slapeloosheid, gewrichtspijnen en een zwaar wollig gevoel in het hoofd. Een continue ‘druk’ is daarbij uiterst dominant aanwezig.

Ken je het bekende verhaal van Jeromy Johnson, ingenieur uit de hightech Silicon Valley-industrie, die na jaren te hebben gewerkt met computers, van de ene op de andere dag last kreeg van de typische symptomen van elektro-sensitiviteit. En wat bleek? De huisbaas had 23 draadloze smart-meters geïnstalleerd op de meterkast van zijn appartementencomplex, eigenlijk pal onder zijn bed! (Lees het verhaal van Jeromy HIER op de site)

‘Wakker’ geschrokken begon Johnson een gedegen onderzoek naar de effecten van straling en sindsdien spreekt hij over de hele wereld over de gevaren van draadloze technologie en de gevolgen voor mensen met elektro-sensitiviteit. En dit is maar een van de vele ervaringen die mensen sinds de invoering van mobiele telefonie hebben meegemaakt. De website ‘Stop UMTS’ verzameld sinds 2000 ervaringsverhalen (HIER) van slachtoffers van de elektro-smog

Zoals het verhaal van een dame die flinke gezondheidsklachten opliep na aanschaf van een elektrische Tesla-auto. Zij was eerst blij met haar nieuwe hypermoderne en milieubewuste auto, maar na een korte tijd begon ze lichamelijke klachten te krijgen van alle draadloze snufjes in het voertuig. Ongezond natuurlijk én met een zwaar hoofd ook een gevaar in het verkeer..! (In overleg met een specialist wist ze toch iets te doen aan de straling. Daarover hieronder meer.)

Helaas lijken ook dieren behoorlijk last te hebben van de nieuwe beïnvloedingen van hun leefgebied waarin wij zo vrolijk ronddartelen… Zo schreven we eind vorig jaar al een artikel (HIER) over de vraagtekens die worden gezet bij de plotselinge dood van honderden spreeuwen in de omgeving van het nieuwe 5G-netwerk in Den Haag. En dat dieren ook vatbaar zijn voor de schadelijke gevolgen van mobiele straling bleek onder anderen uit een langdurig onderzoek naar ratten dat werd uitgevoerd door het Cesare Maltoni Cancer Research Center in Italië en dat in 2018 werd gepubliceerd in het gerespecteerde ‘Journal for Environmental Research’.

Meer dan 2000 ratten werden gedurende twee jaar gemonitord in kooitjes, die rond een standaard gsm-zendmast waren geplaatst. En het kan haast niet anders: de ratten hadden gemiddeld meer last van een vergroot hart en specifieke soorten kanker aan de hersenen en de voortplantingsorganen. Precies de soorten zware aandoeningen die ondertussen de ‘normale’ gevolgen zijn van langdurig en constant met deze soort straling bij… mensen.

De rattenkooien die werden gebruikt, bij het 2-jarig onderzoek in Italië.

Wil je meer weten over de geschiedenis van de heftige en zelden belichte stralingsproblematiek in de EU, en over hoe het zo ver heeft kunnen komen en welke partijen er allemaal betrokken zijn bij deze krankzinnige ‘ratrace’ binnen de telecom? De Groene Amsterdammer schreef begin dit jaar een daadkrachtig mooi artikel dat je verder up-to-date brengt in de huidige (ongelukkige) stand van zaken. En natuurlijk zijn er weer inventieve mensen die producten bedenken, die je beschermen tegen de invloed van deze elektro-magnetische vervuiling, die je sowieso aantast, of je er nu wél of niét gevoelig voor bent..!

* * *

Speciale WTK-aanbieding,
in samenwerking met:
x

De SleepMAT:
voor een beschermde
en verfrissende
nachtrust

x
(geldig t/m dinsdag 20 augustus)
X

Met de belangrijke kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, gingen wij opzoek naar een praktische verdediging tegen schadelijke stralingen voor tijdens de slaap. Via-via kwamen we in contact met het Engelse bedrijf ‘EnergyDots’, dat al jaren onderzoek doet naar het natuurlijke verschijnsel van ‘Entrainment’ (of vertaald in NL; ‘meenemen’) En wat blijkt? Net zoals metronomen hun ritme doorgeven om samen in één harmony te komen, zo nemen ook onze cellen gemakkelijk een harmoniserende energie op wanneer ze in aanraking zijn met de disharmonie van 5g mobiele straling! Kijk eens naar dit fascinerende filmpje:

x

En als je denkt dat je dit leuk is met 5 metronomen, kijk dan eens naar dit fascinerende filmpje met.. 64 metronomen.. Ongelooflijk!

De oprichters van EnergyDots ontwikkelde eerder al hun gepatenteerde ‘Phi-technologie’, waarmee met behulp van nauwkeurig gestuurde magnetische impulsen een stukje hoogwaardig magnetisch folie kan worden opgeladen met een zeer heldere frequentie. Deze frequentie is dus vastgelegd in het magnetisch veld. Na lange testperiodes, kwamen de makers uiteindelijk bij het ontwerp van hun Dots’, kleine energie uitstralende stipjes die je gemakkelijk op een voorwerp kunt plakken.

Wat is de Slaapmat precies en wat doet het?
Magneten staan bekend om hun vermogen informatie te dragen en af te geven, denk maar eens aan de magneetstrip op je bankpas en het ouderwetse cassettebandje. Deze natuurlijke, mens eigen frequenties zijn dus vastgelegd in het magnetische veld van de Dots. Er zijn verschillende Dots gecreëerd, elk met een andere functie. Zo boden we al eerder Dots aan voor op een elektrische apparaten, zoals een telefoon, tablet, laptop of router. Er is een Dot die je eigen weerstand tegen straling verhoogt en die schadelijke, verstorende frequenties volgens het entrainment-principe ombuigen tot harmonische trillingen, waar je lichaam wél mee om kan gaan. Er is zelfs een dot die je op de waterleiding kan plakken en zo het water vitaliseren!
x
De verborgen schoonheid van de Slaapmat is dus de energyDot, die is gestikt tussen de laagjes in het midden van het matje, dat een afmeting heeft van 22 x 22 cm. Dit ronde energydot-magneetje houdt de harmoniserende, analoge (natuurlijke) energietrillingen vast (die in de magneet geprogrammeerd zijn) en straalt deze uit. Je energieveld wordt/blijft sterk(er), je lichaam kan beter ontspannen en je kunt in een diepe herstellende slaap vallen.
x
Deze handgemaakte Slaapmat wordt geleverd in een zachte crèmekleur met een op de bovenkant prachtig geborduurd,  ‘Flower of Life’-symbool. Je hebt de keuze uit goud, zilver, lichtblauw, lichtroze of een paars borduurwerk. Beide kanten van de mat zijn gemaakt van het zachtste biologisch geborsteld katoen.
x
Waarom hebben we beschermende producten nodig?
De nadelige gezondheidseffecten van met name de aanstaande 5G-blootstelling, zijn bijna te talrijk om op te noemen. Ook al is het commentaar van overheden, die miljarden verdienen aan het afgeven van (5G-) licenties, dat het onbewezen schadelijk is.. Maar dat is natuurlijk wat anders dan bewezen veilig..!! Er zijn vele duizenden mensen die voelen hoe de elektro-magnetische straling van al die ‘handige draadloze apparaten’ hen heel heftig hindert in hun dagelijkse leven.
x
Er zijn ook meldingen van mensen die lijden aan krapte en druk in en rond hun hoofd, evenals het ervaren van gevoelens van ‘korte, stekende pijn rond het lichaam’ en een ‘zoemen’ in hun interne organen. Zowel jong als oud ervaren deze gevolgen, hoewel kinderen het meest worden beïnvloed door draadloze 5G-straling, die wordt uitgezonden in de vorm van hoogfrequente millimetergolven.
x
In gebieden van de wereld waar de technologie al is ingezet en geactiveerd, schieten de gevallen van slapeloosheid, miskramen, geheugenproblemen, neurologische aandoeningen en meer omhoog. In Wenen, bijvoorbeeld, waar 5G naar verluidt ‘schijnbaar van de ene dag op de andere’ werd onthuld, ervaren de plaatselijke bewoners neusbloedingen, hoofdpijn, pijn in hun ogen, pijn op de borst, misselijkheid, braken, vermoeidheid, duizeligheid, oorsuizen, griepachtige symptomen en hartkloppingen en -pijn. Kennelijk de ‘zegeningen’ van het 5G-tijdperk..?
x
Je weet dat een goede nachtrust essentieel is voor ons lichaam, zodat we regenereren en het immuunsysteem haar werk kunnen laten doen tijdens die slaap/rust. Ook voor ons psychisch functioneren is een goede nachtrust onmisbaar. Daarom zijn producten als de Slaapmat zo fijn, omdat ze een verkwikkende en herstellende slaap faciliteren, die wij hard nodig hebben om te gezond te blijven en te groeien en bloeien.
x
Hoe gebruik je de Slaapmat?
  • Leg het matje onder het hoeslaken van je bed. Het fijnste is om hem ergens te plaatsen waar je zelf ligt. Het maakt niet uit op welke hoogte, volg daarin je gevoel.
  • Voor baby’s en kinderen kun je hetzelfde doen.
  • Verder kun je het Slaapmatje in de kinderwagen leggen, in je draagdoek of -zak, mee op reis nemen en je kunt ‘m zelfs als speendoekje gebruiken.
  • Slaapt je huisdier onrustig, schroom dan vooral niet om de Slaapmat ook voor je dier te gebruiken!
Wil je meer lezen? Kijk dan ook eens voor meer informatie en voor referenties op deze site HealthBytes (HIER).

x

Speciale WantToKnow-prijs:

Tijdens deze -2 weken- aanbieding

alle SleepMAT’s met 30% korting!
x

Van € 85,- voor € 59,50

* * *

“Ja, ik wil graag deze unieke
SleepMAT van Energydots
ontvangen
!”

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

Aanbieding is geldig tot dinsdag 20 augustus a.s.

x
Per bestelling geldt voor Nederland

een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-

* * *
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie