Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Engelen en bengeltjes..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

‘Juwelen van moeder Aarde’

Bescherm-engelen
van kristal en edelsteen..

Engeltjes en bengeltjes..

– Let op: Aanbieding loopt t/m 20 november –

De Kracht van Kristallen
Kristallen zijn juwelen van Moeder Aarde, materie in zijn zuiverste vorm. Ze stralen, harmoniseren en brengen balans in onze fysieke, mentale en spirituele lichamen. Wanneer jij je intuïtief aangetrokken voelt, tot een specifieke soort edelsteen, dan is er sprake van het resoneren van de essentiële kracht van die steen met jouw wezen.

Je ritme en welzijn binnen jezelf en je omgeving worden geactiveerd en geharmoniseerd. Kristallen kunnen worden gebruikt voor zelf-heling, heling van anderen (ook planten en dieren), ter bescherming, energetisch reinigen en bij meditatie. Let ook eens op de warme stralende energie die aanwezig is, in een kamer waar kristallen staan. Dat is geen toeval! De liefdevolle trillingen van moeder Aarde huizen in haar kristallen, die resoneren, zuiveren en stralen…

Alle beelden van engelen en heiligen-figuren die we aanbieden, zijn vervaardigd uit edelsteen van de hoogste kwaliteit, handmatig en liefdevol bewerkt en verpakt in een mooi, elegant zijde-gevoerd cadeaudoosje of in een stevig bewaarzakje (zie boven artikel). Een mooi en liefdevol geschenk, voor jezelf of anderen. De beeldjes worden over het algemeen gebruikt ter bescherming, als begeleider en tijdens meditatie-beoefening.

1) Bengeltjes… Engel-hangers van zuiver Bergkristal, Rozenkwarts of Amethist
De grootste van het stel is deze engel, vervaardigd uit hoge kwaliteit bergkristal. De engelen zijn ±3 cm groot en is met de hand gevormd uit één stuk kristal/steen. Deze engelenhangertjes zijn voorzien van een oogje van zuiver zilver, waaraan gemakkelijk de meegeleverde bruine of zwarte leren veters kunnen worden bevestigd. Zo draag je dit persoonlijke hulpje gemakkelijk met je mee. En door dit hangertje maak je van een engeltje een ‘bengeltje’..!

Bergkristal staat voor helderheid en zelf-kennis, zodat de kracht van de steen, met die van het symbool, ook hier weer elkaar versterken..
Rozenkwarts is de steen van de liefde en het hart en wordt van oudsher geassocieerd met het hart-chakra. De steen ondersteunt het vermogen om liefde te geven én het vermogen om liefde te ontvangen. Ook kan de steen erg kalmerend werken bij verdriet en/of trauma.
Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen

Prijs per stuk: € 16,-

2) Bescherm-engelen van zuiver Bergkristal, Fluoriet of Rozenkwarts
Deze engelen zijn met hun formaat van ±7,5 cm een prachtig krachtpunt voor in huis en op het bureau/altaartje. Elke engel is met de hand gevormd uit één stuk kristal/steen en komt in een stevig en luxe cadeaudoosje. Zoals ook hierboven vermeld staat:

  • Bergkristal staat voor helderheid en zelf-kennis, zodat de kracht van de steen, met die van het symbool, ook hier weer elkaar versterken..
  • Rozenkwarts is de steen van de liefde en het hart en wordt van oudsher geassocieerd met het hart-chakra. De steen ondersteunt het vermogen om liefde te geven én het vermogen om liefde te ontvangen. Ook kan de steen erg kalmerend werken bij verdriet en/of trauma.
  • Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking.

Een prachtige beschermer voor jezelf óf als cadeautje.

Prijs per stuk: € 35,-

3) Grote en Extra Grote engelen van Oranje Calciet

Deze ‘kanjers’ zijn met hun grootte van ±15 en 10 cm toch lieve en elegante verschijningen… Elke engel is met de hand gevormd uit één stuk calciet-steen en komt in een stevig en luxe cadeaudoosje.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Vooral Oranje calciet werkt reinigend en revitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt verbeterend op stemmingsgevoeligheid. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Deze twee engelen zijn, los of samen, een bijzondere toevoeging aan elke ruimte. Ergens in huis of bijvoorbeeld bij een persoonlijk altaartje.

Prijs 10 cm: € 49,-
Prijs 15 cm: € 65,-

 

“Ja, ik wil graag deze
Engel(en) – Bengeltjes ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 20 november a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

Totaal: € -