Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Het warme Carneool: winterwarme edelsteen!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

De essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x

WTK-aanbieding:

Winterwarmte in deze knuffelsteen..
x

Het warme Carneool!

x

– Let op: aanbieding loopt t/m 11 december –

x

Wij vonden voor jou, een energetische opwarmer voor deze kille winterdagen. We weten dat natuurlijk stenen een eigen, specifieke frequentie hebben, die dan ook een specifieke werking heeft, door de eigenschappen die bij die trilling horen. Dat wij als mensen deze specifieke frequenties/eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is ‘natuurlijk’ al eeuwenlang bekend. Dit leidde tot het gebruik van deze mineralen in alledaagse producten. En eens naar bijvoorbeeld kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartzhorloges tot op de seconde super zuiver laten lopen..!

Maar ook in heelkunde staan veel mineraalfrequenties centraal. Daaruit blijkt dat stenen kunnen meewerken aan heling en welzijn! Wij vonden een steen, die wel heel goed bij dit jaargetijde past: lees hoe Carneool bij kan dragen aan jouw innerlijke winterwarmte…

De Kornoelje kers

De carneool komt in verschillende tinten voor in de natuur; van helder geel, een warm oranjerood, tot een diep bruin. Carneoolstenen wordt zelden in één enkele kleur gevonden en bevatten vaak een rijk, vloeiend spel van de verschillende tinten oranje/bruin. De steen wordt ook weleens aangeduid als ‘bloedagaat’ of ‘kronalijn’, omdat de steen de karakteristiek heeft van de dieprode Kornoelje kers. (Illustratie)

De naam ‘Carneool’ is afgeleid van het Latijnse woord: carno, carnis (‘vlees’) of carneus (‘vleeskleurig’).. Carneool ervaren als steen, maakt vrolijk en opwekt. De steen maakt pragmatisch en praktisch, en is dus goed voor mensen met concentratieproblemen. Door de eeuwen heen blijkt carneool een geliefde sier- en heelsteen te zijn geweest.

Op vele plaatsen ter wereld werd of wordt de steen nog steeds gebruikt voor verschillende doeleinden. Bij de Egyptenaren was de carneool vaak een persoonlijke beschermsteen, die werd ingezet bij bloedarmoede. De steen zou in dat opzicht ook hevig bloedende wonden helpen stelpen. Men noemde het carneool (die in de Egyptische hitte nog vuriger rood werd) het ‘Bloed van Isis’, de Egyptische godin van vruchtbaarheid, leven en de dood. Isis wordt ook vaak afgebeeld met een gordel van carneool.

Carneool, de verwarmende ‘bloedsteen’..
In Oud Mesopotamië werd carneool gebruikt bij klachten aan bloed en spieren, en bij ontstekingen. De Oude Grieken en Romeinen maakten ringen met carneool, die een persoon dienden te beschermen tegen pech en ongelukken. De vrouwen vlochten carneolen kralen in hun haar of droegen haarbanden met carneool. Hier zag men het rode carneool als symbool voor de helende en verwarmende werking van de zon.

Ook in het islamitische Midden-Oosten wordt carneool nog steeds gebruikt tegen ongeluk en de boeddhistische monniken in Tibet gebruiken de helende kracht van het carneool tegen hoofdpijnen. Tegenwoordig ziet men carneool in energetische verbinding met het heiligbeenchakra. Op alle chakra’s kan de steen worden gelegd, maar vooral het basis/wortelchakra, het heiligbeenchakra en de zonnevlechtchakra, worden door de karakteristieke werking van deze steen beïnvloedt.

Hoe toe te passen..
Naast gebruik op de chakra’s, kan de steen op het nachtkastje of zelfs onder het hoofdkussen worden gelegd, waar het helpt met in- en doorslapen en een positieve invloed heeft op het dromen. Maar Carneool wordt ook nog steeds gebruikt om de genoemde bloedstelpend en desinfecterende eigenschappen. De steen werkt ook reinigend op lever en nieren. Bij onregelmatige of pijnlijke menstruatie helpt de steen enorm en de steen wordt dankbaar ingezet bij het lichamelijk herstel na de bevalling.

In het energielichaam lost carneool stress en problemen op. Het maakt kalm, doelbewust en pragmatisch. Dit parool is daarbij karateristiek: ‘Eenmaal iets begonnen, wordt het afgemaakt en tot een goed einde gebracht.’ De steen brengt een gegrond vertrouwen in processen, zowel in de gemeenschap als in de cyclus van leven en dood. Idealisme en goede doelen worden vanuit vertrouwen heel ‘normaal en met lol in het leven’.

1. Grote Carneool-stenenset met armband
Wij selecteerden de mooiste stenen voor je, met de hand gepolijst en vuistgroot (formaat 4 – 9 cm – zie de verhouding op de foto in vergelijking met het carneool armbandje). In elke zitten 4-5 stenen binnen het totaal van 1 kg..!

En daarbij.. ! We bieden je dit prachtige carneool-armbandje aan, dat je cadeau krijgt, als je de stenen bestelt. Maar de armband is natuurlijk ook los te bestellen.

Grote Carneool-stenen + gratis Carneool-armband
1 set  –  € 39,-
2 sets  –  € 74,- 
(€ 4,- korting)
3 sets  –  € 109,- 
(€ 8,- korting)

Carneool-armband los € 9,- p.st.
x

2. Carneool oorbellen
Met dit paar elegante oorbellen draag je niet één, maar twee carneool-steentjes bij je. Deze specifieke steentjes zijn met de hand geselecteerd om zo de mooiste steentjes, zonder imperfecties te kunnen gebruiken. Het frame en de knopjes, waarin de steentjes zijn bevestigd, zijn van zuiver (952) sterling-zilver. De steentjes worden geleverd in dit bewaar-/cadeaudoosje.

Oorbellen van Carneool in Zilver
€ 14,75

x

3. Carneool Puntjes
Net als met de andere edelstenen, komt ook Carneool in alle soorten en maten. De stenen hierboven zijn steeds ‘bolvormig’ gevonden, maar carneool ontstaat ook in langwerpige punt-vorm!

In deze puntvorm (+/- 5 cm lang) kan de steen ook erg gefocust worden gebruikt, bijv. tijdens healingssessies, op een altaartje of op het nachtkastje. Daarnaast komen bij het polijsten van deze stenen, de mooie natuurlijke lijnen van het mineraal éxtra naar voren.

Carneool-punt
€ 19,- per stuk

x
We leveren je bestelling uiterlijk half december af.

Dus helaas NIET meer vóór Sinterklaas!

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Warme Carneool-stenen ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 11 december a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

Totaal: € -

Advertentie