Advertentie

Je huis, een ‘Thuis’ in balans: met deze ‘harmonisatoren’..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

De Woning-harmonisatoren
van de Woonbioloog

x2021 © WantToKnow.nl
x

Ook deze week vonden we een bijzonder bekrachtigend, beschermende en inspirerende aanbieding. Een product dat je een gevoel van thuiskomen geeft, letterlijk en op een diep niveau..! Sinds 2013 ontwikkelt woonbioloog Thijs Tjaden zijn lijn van ‘BioZence’ harmonisatoren; dit zijn speciaal ontworpen stopcontactpluggen, die zijn gemaakt, van een bijzonder mengsel van keramiek. Deze natuurlijke apparaatjes, voorzien ook van bergkristal en Shungite, harmoniseren op een slimme manier via het stopcontact, in één keer een woon/werkhuis! In dit artikel lees je meer over de BioZence harmonisatoren en ontdek je wat het beroep van Thijs als ‘woonbioloog’ precies inhoudt..! En natuurlijk bieden we je deze slimme/mensvriendelijk apparaatjes met korting aan!

Thijs Tjaden is van huis uit elektricien en begon zijn bedrijf in woonbiologie in 1999. Dat was op het moment, dat hij 5 jaar eigenaar van een elektrotechnisch installatiebedrijf was en hem op een dag, door een klant werd verteld, dat deze een ‘woonbioloog’ jaren geleden zijn woning had laten ontstoren en beschermd tegen verstorende energieën. Daar ging plots een wereld voor Thijs Tjaden open en voor hij het wist, deed Thijs een opleiding tot woonbioloog in Vlaanderen.

De zg. ‘Lechner’-antenne, die werkt als een wichelroede. De nauwkeurigheid van het meten ermee, wordt gestaafd door de schaalverdeling op de antenne.

Daar leerde hij, hoe je fijn-stoffelijk kunt meten met de zogenmaamde ‘Lecherantennes’ en andere complexe methoden om frequenties die ons allemaal omgeven, nauwkeurig in kaart te brengen. Na deze opleiding was het plan geboren, om zelf als woonbioloog aan de slag te gaan en dat lukte.. En tegenwoordig verdient Thijs met deze woonbiologie-werkzaamheden de kost…!

In 2011 kwam hij er achter dat zijn aangeleerde manier van ontstoren niet meer voor 100% toereikend was. Andersom gezegd: Thijs was het stadium van leerling-naar-gezel ontgroeid en toe aan de stap van gezel-meester.. Steeds vaker als hij een woning biologisch had gesaneerd, kreeg hij na enige tijd te horen dat er met verloop van tijd toch weer belasting meetbaar was bij de bewoners.

Kennelijk was het dus niet meer mogelijk om met de opkomst van al het draadloze geweld van bijv. mobiele telefonie en WiFi, op deze manier te blijven werken. Toen ging hij, mede op aanraden van andere woonbiologen, tijdenlang experimenteren met verschillende kristallen, op basis van een verouderd Duits ontwerp voor stralingstechnologie/tegen overmatige elektromagnetische straling. Thijs hierover:

Na ruim een jaar van experimenten kwam ik met het prototype van de stekker, via ‘het bloempotje’. Letterlijk een keramiek huisje gemaakt van 2 kleine rode bloempotjes, waarin ik materiaal kon opbergen, en met een stekker eraan. Dat dit model niet bepaald de schoonheidsprijs won, deed ons enthousiasme niet temperen..! Bij het testen ervan, zagen ook veel artsen en therapeuten, de positieve effecten bij hun patiënten optreden!”

Thijs noemt de harmonisator de ‘OHRB’: “Optimal Harmoniser for Restoring Balance” (afgekort als “orb”) en heeft die ondertussen tot in de puntjes geperfectioneerd. De natuurlijke (en belangrijke!) behuizing van klei/porceleinkeramiek, wordt vervaardigd door goede vrienden in Groningen, de stekkervoet komt uit zijn thuisstad Haarlem, de kristallen worden met de hand geselecteerd door de vrouw van Thijs (die een medium is en ook de bladgoud-illustratie op de voorkant heeft doorgekregen). Dit alles verpakt in een prachtige natuurhouten bewaardoosje, gemaakt door zijn broer in Portugal. Een krachtig product dat van alle kanten met liefde wordt vervaardigd en omgeven.. ! In dit filmpje van enkele jaren geleden, vertelt Thijs over zijn werk en de BioZenze ‘OHRB’-harmonisatoren:

In 2018 schreef Thijs Tjaden ook een artikel voor WantToKnow, HIER op de site vind je dat artikel, over het verschil tussen straling en hoofdpijn. Daarin vertelde hij over de volgende persoonlijke en intense ervaring met hoofdpijn door elektronica:

“In de jaren 80 heb ik het vak van elektricien geleerd, van een ‘oud’ collega en vlak voordat ik in 1994 het bedrijf, waar we beiden werkzaam waren overnam, heeft hij gekozen voor een andere baan, maar we hebben wel altijd contact gehouden.  Toen ik mij rond het jaar 2000 ging bezighouden met de woonbiologie. vertelde ik hem vaak over mijn nieuwe vak en omdat hij ook verstand had van elektra was er altijd veel interesse van zijn kant.

Nadat ik hem een tijdje niet had gezien, troffen we elkaar op een ochtend in zijn kantoortje, waar hij me bedankte voor mijn adviezen. Hij sprak en spreekt vaak in raadsels, dus ik keek hem vragend aan, waarop hij begon te vertellen dat hij zijn hele leven lang al met hoofdpijn opstond. Nadat hij mij had horen vertellen over elektrosmog en elektrostress, had hij -bij wijze van proef- zijn elektrische wekker op 220Volt, van zijn nachtkastje verwijderd en deze vervangen voor een wekker op batterijen..!

En wat bleek: de eerste dag was het al gelijk raak, géén hoofdpijn meer bij het opstaan. Hij was er zo van overtuigd dat de wekker verantwoordelijk was geweest voor al die jaren hoofdpijn, dat ie hem nooit meer heeft teruggeplaatst. De hoofdpijn is ook nooit meer teruggekomen. Toen zei hij: “Ik hou van simpele oplossingen maar deze was wel heel erg simpel..!!”

* * *

Speciale WTK-aanbieding

(in samenwerking met Tjaden Woonbiologie)
– geldig t/m 2 februari! –
x

De ‘OHRB’-woning-harmonisator, staat voor ‘Optimal Harmoniser for Restoring Balance’, of in goed Nederlands het ‘Optimaal Herstellen van Balans’. Het apparaat sluit je simpel aan, door de stekker.. in het stopcontact te steken..! En.. meteen je hele huis in balans..! Na een lang proces van productontwikkeling, van testen en meten, was in 2017 dit nieuwe ontwerp ontstaan. Deze harmoniser bestaat onder andere uit:

  • Een keramische behuizing van speciale porceleinklei, gefabriceerd in Groningen.
  • een 24-karaats gouden symbool. Dit speciaal ontwikkelde, energetische symbool, zorgt voor een optimale verbinding tussen de kosmische- en Aardse energieën.
  • een met de hand, empathisch samengesteld palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen, waaronder Shungietsteentjes.

Deze OHRB-harmonizer schittert door haar eenvoud en door het gebruik van organische materialen is er geen barrière tussen de primaire energieën en de woning waarmee de harmonizer verbinding maakt. Zo ziet de nieuwe harmonisator er niet alleen prachtig uit (zie ook de afbeelding hieronder), maar zijn de bestaande en beproefde functionaliteiten behouden gebleven en op een breder en dieper niveau ingezet.

De harmonisator schept een ruimte waarin de bewoners zelf optimaal tot rust kunnen komen. Je steekt de harmonizer dus simpelweg in een geaarde wandcontactdoos en zijn er direct voelbare veranderingen door het huis waar te nemen. Veel mensen ervaren daarbij een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring, zal het een paar minuten tot een paar uur duren, voordat de hele woning volledig in balans is gekomen. (Besef daarbij ook, dat er door huis veel apparaten staan aangesloten op dat net.. Van je wasmachine tot je koffiezetapparaat en van je verwarmingsketel tot je computerfiguratie..!) De harmonisor-stekker wordt geleverd in een mooi houten kistje, zodat je deze ook eenvoudig mee kunt nemen, op reis, om dáár te gebruiken waar je verblijft.
x

Speciaal in deze tijdelijke WTK-aanbieding:
€ 50,- korting!!

Normaal: € 425,- maar in deze aanbieding: € 375,-
(En bij meerdere exemplaren is je korting nóg hoger!!)

* * *x
x

En ook speciaal voor jou, de WantToKnow-aanbieding:

De Ruimte Balancerende USB-Stick,
ofwel:
de R-Bus

Een USB-stick die je in de auto, achter de laptop of op je hotelkamer in je laptop kunt pluggen. De ruimte wordt daarna direct geharmoniseerd. Een gevoel wat de meeste mensen direct ook ervaren…! Het apparaatje bestaat uit een combinatie van geleidende koperdraden, een Shungiet steentje en drie buisjes met daarin speciaal vervaardigd energetische wateren. Wanneer deze USB-stick een laag voltage krijgt, komt er kracht te staan op deze delen, waardoor zij samen een stabiliserend effect genereren en uitoefenen op de omgeving.

Met een team wetenschappers en woonbiologen is Thijs erin geslaagd deze USB-stick te ontwikkelen die op een Quantumfysische wijze, de energie in één ruimte kan harmoniseren. De R-Bus zoals ie genoemd wordt, is niet bedoeld als vervanging van de OHRB woningharmonisator, omdat ze op volkomen andere wijze functioneren.

De R-Bus maakt namelijk GEEN gebruik van de koperbedrading van de woning, maar activeert door het kleine openingetje de ether in de omgeving. Zo wordt er slechts één ruimte ontstoord met de stick in plaats van de hele woning. Ook moet de stick, net als bij andere edelstenen en energetische apparatuur, bijtijds worden opgeladen. Bijvoorbeeld door deze op een stuk seleniet te leggen. De stick is op deze manier ideaal voor in de auto, om daar al bij te komen van een lange werkdag of lange vakantierit. Of voor een werkplek op kantoor of in het vliegtuig..?

Speciaal in deze tijdelijke WTK-aanbieding:
Prijs: € 79,- (normaal: € 87,50)

* * *

“Ja, ik wil graag de unieke
Vita Earth ‘Energie-eieren’ ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

– sluitingsdatum: dinsdag 2 februari –

x
* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-x
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

Advertentie