Advertentie

Je huis weer ‘Thuis’ en ’t lichaam in balans: met deze ‘harmonisatoren’..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

De Woning-harmonisatoren
van de Woonbioloog

x2023 © WantToKnow.nl

x


x

Ook deze week vonden we een bijzonder bekrachtigend, beschermende en inspirerende aanbieding. Een product dat je een gevoel van thuiskomen geeft, letterlijk en op een diep niveau..! Sinds 2013 ontwikkelt woonbioloog Thijs Tjaden uit het Noord-Hollandse Bennebroek zijn lijn van ‘BioZence’ harmonisatoren. Dit zijn speciaal ontworpen stopcontactpluggen, die op een slimme manier via het stopcontact, in één keer een woon/werkhuis harmoniseren! Deze pluggen zijn gemaakt van een bijzonder mengsel van keramiek, bergkristal en Shungite, In dit artikel lees je meer over de ‘BioZence’-harmonisatoren. Natuurlijk bieden we je deze slimme/mensvriendelijk apparaatjes met korting aan!

Maar eerst even wat het beroep van Thijs als ‘woonbioloog’ precies in houdt..! Thijs Tjaden is van huis uit elektricien en startte zijn bedrijf in woonbiologie in 1999. Dat was op het moment, dat hij 5 jaar eigenaar van een elektrotechnisch installatiebedrijf was en hem op een dag, door een klant werd verteld, dat deze door een ‘woonbioloog’ zijn woning had laten ontstoren en had laten beschermen tegen verstorende energieën. Plots ging er een wereld voor Thijs Tjaden open en voor hij het wist, deed hij in Vlaanderen een opleiding tot woonbioloog..!

De zg. ‘Lechner’-antenne, die werkt als een wichelroede. De nauwkeurigheid van het meten ermee, wordt gestaafd door de schaalverdeling op de antenne.

Daar leerde hij, hoe je fijn-stoffelijk kunt meten met de zogenaamde ‘Lecherantennes’ en andere complexe methoden om frequenties -waarmee we omringt worden- nauwkeurig in kaart te brengen. Na deze opleiding was het plan geboren, om zelfstandig als woonbioloog aan de slag te gaan. En.. dat lukte, dus verdient Thijs tegenwoordig met deze woonbiologie-werkzaamheden de kost…!

In zijn ontwikkeling, kwam hij er in 2011 achter, dat zijn aangeleerde manier van ontstoren, niet meer voor 100% toereikend was. Andersom gezegd: Thijs was het stadium van leerling-naar-gezel ontgroeid en toe aan de stap van gezel-meester.. Steeds vaker als hij een woning biologisch had gesaneerd, werd hem na enige tijd door zijn klanten verteld, dat er met verloop van tijd toch weer belasting meetbaar was bij de bewoners. Kennelijk was het dus niet meer mogelijk om met de opkomst van al het draadloze geweld van bijv. mobiele telefonie en WiFi, op deze manier te blijven werken.

Thijs dook in de informatie over ontstoren en ging, mede op aanraden van andere woonbiologen, tijdenlang experimenteren met het gebruik van verschillende kristallen, o.a. op basis van een verouderd Duits ontwerp voor stralingstechnologie tegen overmatige elektromagnetische straling. Thijs over deze ont-dekking:

Na ruim een jaar van experimenten kwam ik met een prototype van de stekker, een soort ‘bloempotje’. Letterlijk een keramiek huisje gemaakt van 2 kleine rode bloempotjes, waarin ik ontstorend materiaal kon opbergen, en met een stekker eraan. Dat dit model niet bepaald de schoonheidsprijs won, kun je je wellicht voorstellen, maar dit deed het enthousiasme niet temperen..! Bij het testen ervan, zagen ook veel artsen en therapeuten, de positieve effecten bij hun patiënten optreden!”

Thijs noemt de harmonisator de ‘OHRB’, wat staat voor “Optimal Harmoniser for Restoring Balance” (afgekort als “orb”) en heeft die ondertussen tot in de puntjes geperfectioneerd. De natuurlijke (en belangrijke!) behuizing van klei/porcelein/keramiek, wordt vervaardigd door goede vrienden in Groningen, de stekkervoet komt uit Haarlem, de kristallen worden met de hand geselecteerd door de vrouw van Thijs (die hoog-gevoelig/medium is en ook de bladgoud-illustratie die je hierboven ziet, heeft doorgekregen). Dit alles verpakt in een prachtig houten bewaardoosje, die gemaakt worden door zijn broer in Portugal. Een krachtig product dat dus van alle kanten met liefde wordt vervaardigd en omgeven.. ! In dit filmpje van enkele jaren geleden, vertelt Thijs over zijn werk en de BioZenze ‘OHRB’-harmonisatoren:

In 2018 schreef Thijs Tjaden ook een artikel voor WantToKnow, HIER op de site vind je dat artikel, over het verschil tussen straling en hoofdpijn. Daarin vertelde hij over de volgende persoonlijke en intense ervaring met hoofdpijn door elektronica:

“In de jaren 80 heb ik het vak van elektricien geleerd, van een ‘oud’ collega en vlak voordat ik in 1994 het bedrijf, waar we beiden werkzaam waren overnam, heeft hij gekozen voor een andere baan, maar we hebben wel altijd contact gehouden. Toen ik mij rond het jaar 2000 ging bezighouden met de woonbiologie. vertelde ik hem vaak over mijn nieuwe vak en omdat hij ook verstand had van elektra was er altijd veel interesse van zijn kant.

Nadat ik hem een tijdje niet had gezien, troffen we elkaar op een ochtend in zijn kantoortje, waar hij me bedankte voor mijn adviezen. Hij sprak en spreekt vaak in raadsels, dus ik keek hem vragend aan, waarop hij begon te vertellen dat hij zijn hele leven lang al met hoofdpijn opstond. Nadat hij mij had horen vertellen over elektrosmog en elektrostress, had hij -bij wijze van proef- zijn elektrische wekker op 220Volt, van zijn nachtkastje verwijderd en deze vervangen voor een wekker op batterijen..!

En wat bleek: de eerste dag was het al gelijk raak, géén hoofdpijn meer bij het opstaan. Hij was er zo van overtuigd dat de wekker verantwoordelijk was geweest voor al die jaren hoofdpijn, dat ie hem nooit meer heeft teruggeplaatst. De hoofdpijn is ook nooit meer teruggekomen. Toen zei hij: “Ik hou van simpele oplossingen maar deze was wel heel erg simpel..!!”

x

Kijk ook eens dit recente podcast-interview van Thijs,
waarin hij specifiek inzoomt op de werking van straling. Een aanrader!
x

 

* * *

Speciale WantToKnow-aanbieding

(in samenwerking met Thijs Tjaden Woonbiologie)
– geldig t/m 4 oktober! –
x

De ‘OHRB’-woning-harmonisator, staat voor ‘Optimal Harmoniser for Restoring Balance’, of in goed Nederlands het ‘optimaal herstellen van balans’. Het apparaat sluit je simpel aan, door..  deze stekker in het stopcontact te steken..! En.. meteen je hele huis in balans..! Na een lang proces van productontwikkeling, van testen en meten, was in 2017 dit nieuwe ontwerp ontstaan. Je ziet hem hieronder gefotografeerd. De harmoniser bestaat onder andere uit:

  • Een keramische behuizing van speciale porceleinklei, gefabriceerd in Groningen.
  • een 24-karaats gouden symbool. Dit speciaal ontwikkelde, energetische symbool, zorgt voor een optimale verbinding tussen de kosmische- en Aardse energieën.
  • een met de hand, empathisch samengesteld palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen, waaronder Shungietsteentjes.

Deze OHRB-harmonizer schittert door eenvoud en door het gebruik van organische materialen is er geen barrière tussen de primaire energieën en de woning waarmee de harmonizer verbinding maakt. Zo ziet de nieuwe harmonisator er niet alleen prachtig uit (zie ook de afbeelding hieronder), maar zijn de bestaande en beproefde functionaliteiten behouden gebleven en op een breder en dieper niveau ingezet.

De harmonisator schept een ruimte waarin de bewoners zelf optimaal tot rust kunnen komen. De harmonizer dus simpelweg in een geaarde wandcontactdoos steken en dan zijn er direct voelbare veranderingen door het huis waar te nemen. Veel mensen ervaren daarbij een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring, zal het een paar minuten tot een paar uur duren, voordat de hele woning volledig in balans is gekomen. Besef daarbij ook, dat er door huis veel apparaten staan aangesloten op dat net.. Van je wasmachine tot je koffiezetapparaat en van je verwarmingsketel tot je computerfiguratie..!

De harmonisor-stekker wordt geleverd in een mooi houten kistje (zie de foto), zodat je deze ook eenvoudig mee kunt nemen op reis, om dáár te gebruiken waar je verblijft. (Op aanvraag ook verkrijgbaar met een Amerikaanse stekker!)

We mogen je een mooie, tijdelijke aanbieding doen, met.. € 40,- korting!!
(Normaal: € 425,- nu € 385,-)
x

x
* * *

Uit het assortiment ontstoringsproducten van Thijs,
bieden we je ook dit product aan:

De ruimte-balancerende USB-stick,
de R-Bus

X
Een USB-stick die je in de auto, achter de laptop of op je hotelkamer in je laptop kunt pluggen. De ruimte wordt daarna direct geharmoniseerd. Een gevoel wat de meeste mensen direct ook ervaren…! Het apparaatje bestaat uit een combinatie van geleidende koperdraden, een Shungiet steentje en drie buisjes met daarin speciaal vervaardigd energetische wateren. Wanneer deze USB-stick een laag voltage krijgt, komt er kracht te staan op deze delen, waardoor zij samen een stabiliserend effect genereren en uitoefenen op de omgeving.

Met een team wetenschappers en woonbiologen is Thijs erin geslaagd deze USB-stick te ontwikkelen die op een Quantumfysische wijze, de energie in één ruimte kan harmoniseren. De R-Bus zoals ie genoemd wordt, is niet bedoeld als vervanging van de OHRB woningharmonisator, omdat ze op volkomen andere wijze functioneren.

De R-Bus maakt namelijk GEEN gebruik van de koperbedrading van de woning, maar activeert door het kleine openingetje de ether in de omgeving. Zo wordt er slechts één ruimte ontstoord met de stick in plaats van de hele woning. Ook moet de stick, net als bij andere edelstenen en energetische apparatuur, bijtijds worden opgeladen. Bijvoorbeeld door deze op een stuk seleniet te leggen. De stick is op deze manier ideaal voor in de auto, om daar al bij te komen van een lange werkdag of lange vakantierit. Of voor een werkplek op kantoor of in het vliegtuig..?

Als tijdelijke aanbieding:
€ 79,- (i.p.v. € 87,50!)

* * *

En nieuw in deze aanbieding, deze ontstorings-hangers!
x

x

De ‘Protect’, de ‘Montbalans’ en de ‘BioZence’-hangers
x

Sinds een aantal jaar is Thijs ook begonnen met het ontwikkelen van sieraden die ondersteunen bij het behoud van een natuurlijke energetische balans. Zo ontdekte hij dat veel van de technieken waarmee hij al jaren huizen uitbalanceert ook gemakkelijk kunnen worden vertaald naar draagbare én mooie energetische tools voor op het lichaam. Hieronder vind je de drie harmoniserende instrumenten die Thijs heeft ontwikkeld.
x

1. ‘Protect’ – hanger van BioZence
De protect hanger is bedoeld voor persoonlijke bescherming en is gemaakt van een kwartsglazen buisje, gevuld met een uniek mengsel van ecensa-water, lichtfrequenties, montbalans (een sterk aardende Hollandse kleisoort), radix canabis en shungiet. Stuk voor stuk elementen en ingrediënten waarmee Thijs ook al jaren werkt als woningbioloog.
Deze uitvoering is voorzien van een slijtvast kapje en wordt speciaal bij WantToKnow geleverd met een lak-zwart en een natuur-bruin halssnoer van verantwoord leer.

Thijs heeft gekozen voor kwartsglas, omdat het voor 100% zuivere silica bestaat. Dit in tegenstelling tot gewoon glas, wat uit ongeveer 70% silica bestaat. Het voordeel van kwartsglas is dat het oneindig veel meer frequenties kan doorlaten dan gewoon glas (bijvoorbeeld UV licht). Zo laat het dus ook bijzonder gemakkelijk de helende frequenties door die in het kwartsglas worden bewaard.

De Protect-hanger beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en is dus bedoeld als een aansterking van jouw natuurlijke aura. Zo maakt de hanger een energetische buffer tussen jou en mogelijk verstorende krachten en is het ook een prima beschermer voor straling (ook de nieuwe 5G). In Thijs zijn ervaring is de Protect-hanger een perfecte aanvulling op de OHRB, die samen in een fijne resonantie met elkaar interacteren. Zo is men buiten en ook op het werk goed beschermd.

Prijs: € 37,50-

x

2. ‘Montbalans’ – hanger van BioZence
De Montbalans-hanger is ontworpen als een sterk aardingsinstrument en is gemaakt van een kwartsglazen buisje, gevuld met een unieke kleisoort. Tijdens het vele experimenteren met de keramieken behuizing van de OHRB-hamonisatoren stuitte Thijs op Montmorilloniet, een specifieke zeeklei uit de Franse gemeente Montmorillon. Door het vervolgens op een speciale manier op te lossen in Esenca water, waardoor het de moleculen van de klein opneemt en ‘draagt’ zonder te bezinken, ontstond het bijzondere ‘Montbalans’ water. Sindsdien gebruikt Thijs dit sterke mengsel ook in zijn praktijk.

Deze uitvoering is voorzien van een slijtvast kapje en wordt speciaal bij WantToKnow geleverd met een lak-zwart en een natuur-bruin halssnoer van verantwoord leer.

Thijs heeft gekozen voor kwartsglas, omdat het voor 100% zuivere silica bestaat. Dit in tegenstelling tot gewoon glas, wat uit ongeveer 70% silica bestaat. Het voordeel van kwartsglas is dat het oneindig veel meer frequenties kan doorlaten dan gewoon glas (bijvoorbeeld UV licht). Zo laat het dus ook bijzonder gemakkelijk de helende frequenties van het Montbalans door die in het kwartsglas worden bewaard.

De Montbalans-hanger beschermt ook tegen negatieve invloeden van buitenaf, maar biedt vooral verlichting bij stressvolle situaties, overvloed aan informatie (een gevoel alsof je weggespoeld wordt) en problemen met energie slurpende entiteiten. Overall zorgt de hanger voor een goede en grondige aarding op onze planeet. In Thijs zijn ervaring is ook de Montbalans-hanger een perfecte aanvulling op de OHRB, die samen in een fijne resonantie met elkaar interacteren (ze zijn immers uit hetzelfde materiaal vervaardigd!). Zo is men buiten en ook op het werk goed beschermd.

Prijs: € 44,50-

x

x

3. De ‘BioZence’-hanger van Zilver en Goud
De BioZence hanger wordt met de hand gemaakt door een goudsmid waarmee Thijs bevriend is. Zo wordt dit unieke balansinstrument met veel liefde en ambacht gemaakt volgens de exacte specificaties die Thijs en zijn partner hebben ontwikkeld. De BioZence-hanger heeft een doorsnede van 2 cm. en is uit zilver vervaardigd met een gouden inleg en een gouden achterzijde. Op speciaal verzoek kan deze ook in volledig goud worden vervaardigd (stuur ons daarvoor een mailtje!).

Wanneer je de hanger bestelt, dan ontvangt je van ons een zilveren ketting cadeau! Zo kan je het balansinstrument direct gaan gebruiken!

Het symbool is een glyph of een stroom vorm die de partner van Thijs heeft doorgekregen toen hij begon met het ontwikkelen van de woonbiologische tools en de OHRB-harmonisatoren. Je vindt het symbool dan ook terug op alle bewaardoosjes (ter bescherming) en op de OHRB-harmonisatoren zelf. Thijs zijn partner is kunstenares en heeft een gave voor hoogsensitief voelen en schouwen. Zodoende ontstond er in een mum van tijd een krachtig teken dat een diepe werking heeft op je energie en je beschermt tegen vervelende invloeden en disbalans.

Thijs heeft de hanger speciaal ontworpen om je tegen de dagelijkse stralingsbelasting te beschermen. Binnen, maar vooral ook buiten de deur!.

Speciale prijs: € 155,-  (normaal: € 175,- !)

* * *

En.. we doen deze speciale herfst-COMBI-aanbieding:
x
Het wordt weer grijs buiten en we gaan terug naar de warmte van ons huis,
zodat de harmonie in huis nog belangrijker is!
x

Bestel je daarom zowel de ‘OHRB’-woning-harmonisator
als de BioZence-hanger van goud en zilver?
x

x

Dan betaal je voor deze energieke set slechts € 520,-
(in plaats van € 600 !)

* * *

“Ja, ik wil graag de unieke
Energetische Balansinstrumenten
ontvangen
!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers:

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

– sluitingsdatum: woensdag 4 oktober –

x
* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-x
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *

 

 

 

Totaal: € -