Advertentie

candida banner april 2019

Kijk! Helende Oogstenen..! Met een frisse blik de lente in..


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers.
En vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken altijd ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen, die wij van de lezers van WantToKnow krijgen.

Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Waarom immers altijd ‘de volgende dag in huis’…? En ‘onze Loesje’ zegt daar háár dingetje over, zie de afbeelding hiernaast.. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorder-aanbiedingen/service ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

x

– WantToKnow-aanbieding –

x

x

Helende Oogstenen

x

‘Verzorg de vensters van je ziel..’

– Let op: Aanbieding loopt t/m 2 april-

x

Onze ogen werken als een camera waarin talloze onderdelen perfect met elkaar samenwerken, wat feitelijk een ‘zegen’ is, want ons zicht is ons belangrijkste zintuig. Onze ogen zijn naast onze hersenen de meest geavanceerde onderdelen van ons lichaam. We nemen de wereld om ons heen, waar met onze ogen, in al haar kleurenpracht. Met onze ogen kijken we televisie en lezen en schrijven we. Onze ogen bepalen afstanden wanneer we in het verkeer zitten, of als we iets van de tafel willen pakken.

En wist je, dat we ook eigenlijk eten met onze ogen! Want als een gerecht er niet lekker uitziet, wagen we ons er minder snel aan. Kijken met onze ogen is (voor de meesten van ons) de gewoonste zaak van de wereld. Des te meer reden onze ogen eens lekker te verwennen..! Want natuurlijk is niks ‘gewoon’.. En precies dáárvoor hebben we deze aanbieding voor je hier geplaatst. Met een bijzonder product, een puur natuurlijk product. Oogstenen! Bijzonder nietwaar?

De karakteristiek van deze stenen als weldaad voor je ogen..
We weten allemaal dat natuurlijk stenen een eigen, specifieke frequentie hebben. En daardoor ook een specifieke werking, door de eigenschappen die bij die trilling horen. En dat wij als mensen deze frequenties//eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is al eeuwenlang bekend. Eigenschappen die ook al eeuwenlang bekend zijn en hebben geleid tot een heelkunde waarbij deze mineraalfrequenties centraal staan. En kijk ook eens naar bijvoorbeeld kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartz-horloges tot op de seconde zuiver laten lopen..!

Oogstenen voor ontspanning van de ogen
Is het niet prachtig? Deze uitvinding om je ogen te verwennen met de weldaad van half-edelstenen? Oogstenen die speciaal voor dit doel met de hand hol zijn geslepen, zodat ze mooi op de ogen passen. Zonder dat er druk op gegeven hoeft te worden en ze makkelijk blijven liggen in de oogkas.. Het is heel prettig en rustgevend om de oogstenen op je ogen te plaatsen, bijvoorbeeld iedere avond voor het slapengaan. De stenen nemen dan de functie van handen over, die vaak wrijvend, de ogen masseren en ontspannen voor de nacht.

Zo eenvoudig is het gebruik van deze oogstenen!
Elke oogsteen heeft een afmeting van ca. 3,7 x 5 cm en elk paar stenen is verpakt in een mooi geschenkdoosje. Ieder doosje bevat bovendien een extra bergkristal steen. (zie foto hierboven)
x
Deze ronde, platte kristal, kun je op je voorhoofd leggen, net boven de wenkbrauwen.Als bekrachtiging van je oogsteen-ontspanningssessie. Je gaat liggen en legt de stenen op je ogen, met de bolle kant naar buiten. Sluit je ogen en heb de intentie om alle indrukken van de dag te verwerken, te integreren en los te laten. Volg je adem en laat de helende werking van de edelstenen doordringen tot diep in de ogen.
x
Stenen nemen energie op en kunnen op den duur daardoor -zoals dat heet- energetisch vervuild raken. Het is daarom altijd belangrijk de stenen regelmatig te reinigen, wat een heel eenvoudig proces is. Plaats de stenen in een glas met water. (Doe daarbij alleen stenen van dezelfde soort bij elkaar.) Je ziet dan al snel kleine bubbeltjes rondom de stenen ontstaan.
x
Dan, na zo’n 24 uur, ververs je het water en dit doe je nog een of twee keer, totdat er geen bubbeltjes meer verschijnen. Dan zijn de stenen weer helemaal schoon en klaar voor gebruik. Het is helemaal mooi als je de stenen in het glas onder een mini-straaltje water onder de kraan laat staan, in de gootsteen. Na één nacht zul je een door-en-door schone edelsteen aantreffen.Oogstenen zijn een cadeau-tip!
x
Je kunt de stenen extra lading geven, door ze op een stukje seleniet te leggen.Wanneer je de oogstenen een aantal dagen op de seleniet laat liggen, zul je merken dat ze ook zachter aanvoelen en veel meer glanzen! Als je deze procedure helemaal hebt doorlopen, hoef je de oogstenen daarna niet meer intensief te reinigen. Af en toe afspoelen onder de kraan volstaat.

Tip voor een origineel en waardevol cadeau!

Deze oogstenen worden ook gebruikt en aangeraden door ‘Volzicht’, het bedrijf van Karin Hogenboom; haar bijzondere verhaal HIER op de wanttoknow-site. Karin houdt zich bezig met het herstellen van oogzicht, via natuurlijk methode van ontspannen. Het blijkt dat veel van de oogklachten worden veroorzaakt door stress/spanning in het lichaam, die specifiek zijn weerslag heeft op de ogen..! (Wil je bij Karin op de site kijken, klik dan HIER)

Elke (half)edelsteen heeft zijn eigen specifieke werking. Hieronder kun je lezen welke specifieke kwaliteiten de verschillende stenen in zich dragen:

x

x
Welke oogstenen zijn er en wat is hun eigenschap?

x

Agaat
neutraliseert en transformeert negatieve energie. De steen heeft een sterk reinigend effect op fysiek en emotioneel niveau. Hij stimuleert de spijsvertering en heelt de ogen. Reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier, versterkt de bloedvaten en het zenuwstelsel, en geneest huidaandoeningen.

Setprijs: € 30,-

Amethist
is een krachtige en beschermende steen met een zeer spirituele vibratie. Hij zet energie om in liefde en bevordert hogere bewustzijnstoestanden en meditatie. Werkt kalmerend tegen slapeloosheid veroorzaakt door een overactieve geest. Amethist geeft rust of stimuleert de geest waar nodig, brengt balans en zorgt voor meer concentratie.

Setprijs: € 39,-

Aventurijn
absorbeert elektromagnetische smog. Heel geschikt voor mensen die veel met de mobiele telefoon of met computers werken. De steen stabiliseert je geestestoestand, stimuleert de waarneming en bevordert creativiteit. Aventurijn helpt om te gronden en in het centrum te blijven en versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid. Hij geeft zicht op alternatieven en helpt om vanuit het eigen hart te leven.

Setprijs: € 30,-

Bergkristal
is de meest krachtige heelmeester en energieversterker der edelstenen. Hij absorbeert en neutraliseert negativiteit, stimuleert je immuunsysteem en brengt het lichaam en de geest weer in evenwicht. Zuivert je geest, lichaam, emoties en aura van energieën van anderen. Je kunt hem goed gebruiken als je terug wilt komen bij en in jezelf. Bergkristal ontlaadt en daarna versterkt hij je eigen ‘ik’.

Prijs: € 39,-

Sodaliet
brengt linker- en rechterhersenhelft in balans, verhoogt de stressbestendigheid en verenigt logica met intuïtie. De steen stimuleert de pijnappelklier en het derde oog. Sodaliet bevordert rationeel denken, objectiviteit en intuïtieve waarneming. Hij versterkt en verheldert ook tijdens meditatie, helpt je om trouw aan jezelf te blijven en achter je eigen overtuigingen te blijven staan. Sodaliet kalmeert de geest en schept ruimte voor het opnemen van nieuwe informatie. De steen zorgt voor evenwicht en brengt balans in de stofwisseling.

Prijs: € 30,-

En nu ook, splinter-nieuw! De Calciet..

x

Calciet
stimuleert en activeert het groeien, zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel. De steen bevordert de motivatie, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht en brengt hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor zo rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan.

Prijs: € 34,-

 

 

Elke set oogstenen is -samen met de kleine bergkristal- verpakt in een fraai opberg/cadeaudoosje.

x

* * *

 

“Ja, ik wil graag deze
Edel-Oogstenen bestellen!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van 2 april

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-

* * *
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

 

Totaal: € -

Advertentie