Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Kom je 18 mei naar Christiane Beerlandt’s lezing..?


christiane beerlandt affiche

x

x

x

18 mei: 6e WantToKnow-lezing
X

Christiane Beerlandt

&

‘De sleutel tot zelfbevrijding’

x

x

Christiane Beerlandt, auteur van ‘De Sleutel’

geeft op 18 mei 2 lezingen voor WantToKnow.

Kom jij ook?

x

Christiane Beerlandt, Vlaams auteur van het boek: 'De sleutel tot zelfbevrijding'.
Christiane Beerlandt, auteur van het succesvolle boek (13e Druk!): ‘De sleutel tot zelfbevrijding’.

Christiane is een Vlaamse vrouw die in staat is, zich bewust te verbinden met een diepere levenslaag, alwaar ze o.a. de dieper-liggende betekenis  van kwalen en ziekten kan bekijken. Dus de lichamelijke, psycho-somatische link tussen spirit en lichaam op energetisch, emotioneel en psychologisch vlak. Maar Christiane doet meer dan alleen dát..!

Op deze WantToKnow-lezing zal ze ons ’s middags meenemen naar de krachtige rol die de zon ‘ALCYONE’ in onze levens en hier op Aarde speelt. Alcyone is voor ons ‘een sterretje aan de hemel’, maar deze zon is, door haar positie en massa, van grote invloed op betekenis voor ons, mensen. Alcyone is de heldere, meervoudige ster in het sterrenbeeld Stier en maakt deel uit van de sterrenhoop ‘Pleiaden’. 

Tijd voor een intensieve kennismaking.. 

Christiane Beerlandt is dus overal ter wereld bekend als auteur van naslagwerken zoals ‘De Sleutel tot Zelf-Bevrijding’, een imposant boek over de psychologische oorsprong van 1300 ziekten. Het boek is inmiddels aan een 15e druk toe en het blijft nog steeds in groten getale verkocht worden.

Maar ook Christiane’s ander boeken zijn voor velen een vraagbaak, zoals ‘De Hoorn des Overvloeds’ (over de psychologische symbooltaal van voedingsmiddelen), de reeks ‘Signalenboeken’ (over de diepere betekenis van alledaagse gebeurtenissen op ons levenspad) en ‘Als de Dieren spreken konden’… (over de oer-symboliek van de dieren). Allemaal veel verkocht boeken in vele landen.

Naast talloze leken maken vele artsen en andere professionele hulpverleners gebruik van haar boeken. Zij wordt door verenigingen overal ter wereld uitgenodigd om lezingen te geven over haar werk. Wij prijzen ons gelukkig, dat wij haar hebben kunnen boeken voor deze 18e mei. Wil je méér weten over haar werk, kijk dan ook op het artikel dat we elders op de site hebben geplaatst, HIER dus.

Dit is het programma voor zondag 18 mei:

vanaf 10:00 uur: ontvangst

10:30 – 12:00 uur: 1e Lezing over

Psychosomatiek: Over het verband tussen psyche en lichaam
x

12:15 – 13:45 uur Biologische lunchbuffet en gelegenheid tot boswandeling

x
14:00 – 15:30 2e lezing  door Christiane:

x
‘Alcyone’ of het beeld dat je over jezelf hebt.

Hiernaartoe ga je dan ook leven …

Numerologische aspecten.
X

16:00 Einde lezing en gelegenheid tot nazit

17:00 Einde van het programma

 

Vanzelfsprekend zal er ruim de mogelijkheid zijn tot vragen stellen!
En ook is er een ruime boekentafel (Waar de mogelijkheid bestaat om boeken te laten signeren.)

x

Kom je ook naar deze bijzondere dag?

Wil je deelnemen aan deze bijzondere zondag..? Wil je 18 mei bij deze unieke dubbele lezing van Christiane Beerlandt zijn? We houden deze lezingen in ‘De Schulp’ in Harderwijk/Biddinghuizen (zie het kaartje hieronder). Waar we in informeel-huiselijke sfeer luisteren en vragen kunnen stellen aan de spreker van de dag. En waarbij een gezonde, biologische lunch, in de prijs van € 60,- is inbegrepen (ook water, koffie en thee!)..

Wil je deelnemen, geef je niet té laat op, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, want ‘De Schulp’ is geen grote zaal, zoals gezegd. Er is voor max. 60 personen plaats..!

x

‘De Schulp’ in Biddinghuizen:
X

Een voormalige polderschuur omgebouwd tot ontvangstcentrum van Natuurmonumenten. Volledig is omgebouwd tot een sfeervol ontvangst- en vergadercentrum. Geschikt gemaakt voor diverse activiteiten, van familie-bijeenkomsten tot zakelijke presentaties. Gelegen in Flevoland, dichtbij Harderwijk, omringd door het ‘Klimaatbos’, het ‘Ontdekbos’ en het ‘Harderbos’. Een heerlijke wandeling tussen de middag, zal je een goede indruk geven van dit prachtige gebied.

De Schulp is inmiddels een ontmoetingsplek, van waaruit activiteiten plaatsvinden die een bijdrage leveren aan bewustwording rond natuur en duurzaamheid. Centraal in Nederland gelegen, tussen vliegveld Lelystad en Harderwijk. Adres: Mosselweg 33, 8256 RA Biddinghuizen. Zie hieronder de exacte plaats van ‘De Schulp’.

De Schulp biddinghuizen

x

Hoe je je simpel aanmeldt?

x

Vul onderstaand aanmeldingsformulier in en verstuur het formulier

door op de ‘BESTEL’-knop te klikken.

Maak dan per bank het totaalbedrag van € 60,-/pp over op;

ING rek. 4313174 tnv Dolphins & Whales publishing in Heemstede.

Let op:

Je betaling is de bevestiging van je deelname.

En we zenden je een bevestigingsmail toe en verwelkomen je graag, 13 april a.s. in ‘De Schulp’..!
(IBANcode: NL35INGB0004313174 en de Bic code is: INGBNL2A)

x

Christiane Beerlandt en wij van WantToKnow zien je komst graag tegemoet op 18 mei..!

X