Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Krachtige zuiveringsspray van krachtplaats Elohim..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

De essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

‘Verborgen’ in het meest noord-oostelijke hoekje van Groningen: spiritueel centrum én krachtplaats ‘Elohim’

x

Een (kracht)plaats van
zuivering, heling en vernieuwing..
x

=Centrum Elohim=

x

In onze zoektocht naar mooie, inspirerende en helende artikelen, vonden wij het Elohim centre waar wel héél veel mooie dingen gebeuren. Verborgen in het meest oostelijke hoekje van Groningen, dáár vind je het spiritueel centrum én krachtplaats Elohim, sinds 1989. Samen met het Elohim-team selecteerden we, speciaal voor jou, een drietal aura- en huiszuiveringssprays.
Elk van deze ‘zuiveraars’ is doorgegeven, gemaakt en multi-dimensionaal opgeladen én geopend op de vele krachtpunten die je bij Elohim vindt. Lees meer over deze bijzondere Elohim-krachtplaats en de zuiveringssprays die wij uit hun assortiment selecteerden. Écht verfrissend..

x

Van oudsher zijn krachtplaatsen bijzondere plekken op aarde die verbonden zijn met grotere, ongeziene werelden en andere dimensies. Op een krachtplaats zijn de sluiers tussen de zichtbare en onzichtbare wereld dunner; je komt er makkelijker in contact met de engelenrijken, de natuurwezens en/of de Kosmos. Je kunt er boodschappen, inzichten of healing ontvangen. Elke krachtplaats ankert een andere soort energie op aarde, elk met een specifieke doel voor de evolutie van de mens en natuur.

Joke ElZiam Nootebos

Vaak wisten oude beschavingen ook al van de bijzondere krachten van deze plekken en werden ze gebruikt voor het bouwen van tempels en kathedralen. Tegenwoordig weten we dat hier ook leylijnen elkaar kruisen en zijn er, voor helderzienden, vaak spiralende energetische vortexen waarneembaar. Kortom een fascinerende bron van áchter de materiële realtieit kijken.

Oude en nieuwe krachtplaatsen
Krachtplaatsen als Stonehenge, Machu Picchu, Rosslyn Chapel en Glastonbury bestaan al vele eeuwen en zijn vaak gebruikt voor spirituele rituelen, ceremonies en offers aan de Goden. Ondanks het vaak ‘egoïstische’ karakter van deze oude rituelen, blijft er toch een bijzondere energie voelbaar. Andere lichtwerkers voelen er soms ook onderdrukking, pijn, verdriet of beïnvloeding door de schaduwrijken.

Gelukkig ontstaan er, met het stijgen van de menselijke ziele-frequentie, ook nieuwe krachtplaatsen door mensen die in hun dagelijks leven de subtiele lagen van Moeder Aarde, de natuurspirits en de hogere bedoeling aanvoelen en meenemen. Deze lichtwerkers creëren (vaak onbewust) krachtplaatsen in hun huis en werkplek, op verschillend dimensionaal niveau, afhankelijk van de eigen ontwikkeling.

Met dank aan Joke ElZiam Nootebos..
Elohim ontstond in 1989, toen Joke ElZiam Nootebos met de kristalwinkel en healingspraktijk: het ‘Geschenksteentje’ begon. De helende zelfrealisatie-tuinen, de camping en het grote hoofdgebouw (waar nu de kristalwinkel is) waren er toen nog niet.

In haar werk als edelsteentherapeute en healer-reader heeft Joke zich laten leiden door de samenwerking met de bovenwereld en moeder Aarde. Met deze inspiratie kocht Joke er 2 hectare land bij, waarna al snel steeds meer helende tuinen konden ontstaan, waarop het hogere liefdes- en eenheidsveld een ankeringplaats vond. De Elohim Krachtplaats ontstond en steeds meer leerlingen en andere gasten trokken naar de krachtplaats (nu met een campingplaats voor gasten) voor innerlijke groei, healing, rust en herkenning.

Tijdens de duizenden consulten en workshops die in overeenstemming met de Bovenwereld werden gehouden, zuiverde onder de grond van de Krachtplaats, steeds meer zware geschiedenisenergie uit een steeds grotere gebied. Tegenwoordig straalt het licht er niet alleen vanuit de bovenwereld, maar komt er nu net zoveel licht uit de opgeschoonde en bevrijde Moeder Aarde omhoog.

Veel lichtwerkers en bezoekers van de krachtplaats krijgen steeds weer bevestigd, dat het licht is bedoeld om mens en aarde te zuiveren van de oude pijngeschiedenis om vervolgens te kunnen leven vanuit heelheid, eenheid en een basis van ware veiligheid. Een inzicht dat zich, door de verbinding met de leylijnen, bij steeds meer mensen ontwaakt.

 

* * *

Daarom hierbij deze

speciale WantToKnow-aanbieding:
x

Bio Aura- en huiszuiveringsspray

Van de Elohim Krachtplaats

Let op!
Vandaag besteld  = niet op tijd voor de Kerst..!

x

Deze heerlijk geurende Elohim huis en auraspray’s reinigen je hele aura en huis van sferen, gedachtevelden en negatieve zwaarte. Met deze zuiverende spray kan de sfeer in huis of kantoor weer stralen en voelt de atmosfeer sprankelend en licht. Nadat we het zélf hadden getest, was ook bij ons op de redactie een frisse, blije en schone sfeer merkbaar.

Maar je kunt de spray ook op je lichtveld/aura gebruiken. Gebruikers zeggen vaak dat er een gevoel van zwaarte van je afvalt en dat er ruimte komt voor lichtvoetigheid en blijheid. Na een lange dag in een drukke stad of na bezoek van mensen met veel zware gedachtevelden of entiteiten, is de grijze wolk zo weer van je af.. Door de mensen van Elohim Centre zélfgemaakt. Geen ‘gelikte’ full-color gedrukte flessen, maar functioneel en heel prettig in het gebruik.

1. ‘Hoogste licht in de aarde brengen’
Deze spray, met de heerlijke geur van anijs, is een speciaal mengsel van etherische olieen, lichtwesen essences en Elohim’s speciale ‘krachtplaats tinctuur’, waar een edelsteentje aan is toegevoegd. Vervolgens is de spray multidimensionaal geopend én geactiveerd op de Krachtplaats. De lichtwerkers van Elohim vermelden nog, dat de spray de engelensferen van onvoorwaardelijke liefde en eenheid in je buik, hart en basis brengt. Dat deze spray ontspant, verruimt, veiligheid en zachtheid brengt en bijzonder geschikt is om edelstenen en kristallen mee te reinigen.

Gebruiksaanwijzing: Regelmatig (naar eigen intuïtie) enkele pufjes in de ruimte, aura of over de te zuiveren edelstenen en kristallen verstuiven. (Inhoud: 500 ml)

Prijs: € 18,-

x
x
2. ’13D Walvissen Oermoeder Aarde, Dolfijnen Hart-Vreugde’
Deze spray, met een heerlijke anijs-zweem, is een speciaal mengsel van etherische olieen, lichtwesen essences en Elohim’s speciale ‘krachtplaats tinctuur’, waar een edelsteentje aan is toegevoegd. Vervolgens is de spray multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Krachtplaats.

De lichtwerkers van Elohim vermelden dat de spray de Universele Christuskracht en alle 12 zielendelen in het hart-, buik- en basischakra opent en dat ze de liefde, het eenheidsbewustzijn en de joy/het levensplezier van de Dolfijnen overbrengt. Werken met de spray verbindt je met moeder aarde en geeft kracht en een sterke aarding in overgave, buikgevoel en een warme verbondenheid met de oerveiligheid.

Gebruiksaanwijzing: Regelmatig (naar eigen intuïtie) enkele pufjes in de ruimte, aura of over de te zuiveren edelstenen en kristallen verstuiven. (Inhoud: 500 ml)

Prijs: € 18,-

 

3. ‘Zuivering, Overgave, Diepe ontspanning’
Deze spray, die een diepe lavendelbasisgeur heeft, is een speciaal mengsel van etherische oliën, Lichtwesen-essences en Elohim’s speciale ‘krachtplaats tinctuur’, waar een edelsteentje aan is toegevoegd. Vervolgens is de spray multidimensionaal geopende en geactiveerd op de Krachtplaats.

De lichtwerkers van Elohim vermelden dat de spray in tijden van drukte, stress, slapeloosheid en chaos zorgt voor een diepe ontspanning, door je in contact te brengen met de stilte en rust, die je vindt in de overgave aan het moment. Ze werkt zuiverend, revitaliserend en geeft meer aarding. Als je veel met edelstenen werkt, dan is deze spray ook erg geschikt om stenen en kristallen te reinigen.

Gebruiksaanwijzing: Regelmatig (naar eigen intuïtie) enkele pufjes in de ruimte, aura of over de te zuiveren edelstenen en kristallen verstuiven. (Inhoud: 500 ml)

Prijs: € 18,-

En x

En speciaal voor jou in deze
WantToKnow-aanbieding:
x

Bestel je een set van 3 sprays?
Dan betaal je er slechts 2..!
x

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Elohim Zuiveringssprays ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

Sluitingsdatum: dinsdag 18 december a.s.

Let op!
Vandaag besteld  = niet op tijd voor de Kerst..!

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

Totaal: € -

Advertentie