Advertentie

MAMUT C: Tijd voor de immuunboost uit Nederland..!


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x
Voedzaam, heilzaam, handgemaakt en tjokvol Liefde!
x

– Boost voor je Weerstand! –

MAMUT C:
IMMUNE BOOSTERS

2022 © WantToKnow.nl/.be
x

Het wordt weer herfst, dus sowieso de tijd om je weerstand een handje te helpen! En dat is in dit Corona-jaar belangrijker dan ooit, omdat je door alle zin en onzin over vaccins en protocollen haast zou vergeten, dat het bij welke ziekte dan ook vooral gaat om je lichamelijke weerstand! Daarom stelden we voor jou deze bijzondere aanbieding samen, in coöperatie met MAMUT C, een OER-Hollandse maker van gefermenteerde kruidenelixers die behoren tot de gezondste voedingssupplementen die uit de Nederlandse bodem ontspringen! Dit is het tweede jaar op rij dat wij je deze aanbieding mogen geven, als weerstands-voorbereiding op de aankomende donkere dagen. En als wij uitgaan van onze eigen ervaringen én de enorm positieve mailtjes die wij vorige jaar ontvingen, dan komen we samen opnieuw die herfst wel door..!

Mamut C en Mamut C Moringa zijn twee splinternieuwe kruidenremedies, gemaakt van 12-14 natuurlijke superfoods, bedacht en handgemaakt door Ed van Poldergoed. Hieronder lees je meer over de drie fantastische weerstandsboosters die we voor je selecteerden en zie je meteen welke bijzondere aanbieding die wij voor je hebben samengesteld.. (geldig t/m woensdag 13 okt. 16:00)

MAMUT C Classic
Voor Ed Poldergoed (hier links met een flesje MAMUT C op de top van de Franse Mont Ventoux!) is het eigenlijk allemaal een beetje ’n uit de hand gelopen hobby. Ed begon ooit met het maken van limonadesiropen omdat hij de gangbare chemische siropen vol E-nummers die je in de supermarkt aantreft, niet aan zijn kinderen wilde geven. Zijn zelfgemaakte siropen waren een succes, van het ene kwam het andere experiment en nu maakt hij Mamut C; een kruidenremedie die bol staat van de ingrediënten, 12 superfoods bestaande uit natuurlijke producten met een heilzame werking.

Mamut C wordt gemaakt met een infusieproces van biologische ongepasteuriseerde appelazijn, mierikswortel, gemberwortel, knoflook, ui, kurkuma, chilipepers, citroen, sinaasappel, rozemarijn, zwarte peper en chilipeper. Alle ingrediënten worden met de hand fijn gesneden (En dat doen ze met een duikbril op..! Want de uien, pepers en mierikswortel zijn niet niks in dat verband!). En dan mogen ze vervolgens 4-5 weken trekken in een fermentatietank. Hierdoor laten de ingrediënten hun heilzame bestandsdelen helemaal los. Na de infusietijd worden de ingrediënten nog met de hand geperst en gaat het heilzame middeltje in de flesjes.

En daarbovenop komt nog dat de producten van MAMUT C zo veel mogelijk lokaal en vers worden ingekocht. Wil je weten hoe vers het allemaal is? Klik dan even op het linke HIER! Dan vertelt Ed zelf even hoe de oogst begin deze maand ging, voordat de ingredienten het fermentatievat in gingen..!

En het resultaat van al dat harde werk mag er wezen! Je neemt gewoon dagelijks 15 ml (een eetlepel) van de kruidenremedie als opstarter voor een vitamine- en energieboost waar je ‘U’ tegen zegt. Bij griep en verkoudheid kan je de dosis ook ophogen naar 2-3 maal daags een eetlepel. De smaak van het MAMUT C is nadrukkelijk kruidig, maar zeker niet onaangenaam. Daarnaast is het gemakkelijk te verbloemen door het te mengen met wat honing of een fruitsapje.
Goed schudden voor gebruik!

Wij hebben het plezier gehad om deze wonderlijke kruideninfusie te mogen uitproberen op de redactie en wij zijn er bijzonder goed over te spreken! Na inname geeft MAMUT C een warm gevoel in de buik, die veranderd in een vitaale gloed die in je lichaam gaat zitten. Wij blijven het zeker de rest van de herfst en de winter gebruiken!

Mamut C Moringa
Als je vaker de WantToKnow-aanbiedingen in de gaten houdt, dan ben je vast ook bekend met de Moringa van boer Jouke. Jouke en Ed zijn al tijden goed bevriend, dus toen Ed begon met het maken van zijn kruidenciders was de koppeling snel gemaakt..! Zo is Mamut C ‘Moringa’ dus een uitgebreide versie van de basis Mamut C, maar nu met Jouke’s Moringa Delicata en rauwe honing!

Moringa staat ook wel bekend als de ‘wonderboom’ vanwege de hoge voedingswaarde en medicinale eigenschappen van de bladeren en vruchten van de boom. Moringablad is ongekend rijk aan vitaminen, mineralen, eiwitten, essentiële aminozuren, bladgroen, antioxidanten en bioflavinoïden. Door deze uitgebreide rijkdom geeft Moringa energie en versterkt het je natuurlijke afweersysteem.

Rauwe honing is onbewerkt en koud geslingerd. Dit betekent: na winning uit de honingraat direct in de pot en deksel erop. “Gewone” goedkope honing die je in de supermarkt vindt is vaak gemaakt van of is aangelengd met suiker, waardoor de heilzame werking feitelijk verloren gaat in een suikerbad..! Rauwe honing bevat vitamine B3, B2, B5, koper, calcium, magnesium, ijzer, mangaan, kalium, fosfor en zink, en ondersteunt je immuunsysteem, reguleert de bloedsuikerspiegel en heeft een schimmel remmende werking.

x
En nieuwe in het
MAMUT C assortiment:
Speciale ontstekingsremmende thee!

Een bijzondere thee-mix van Hollandse bodem, bestaande uit vrouwenmantel, zwarte bes, berk, brandnetel en een vleugje zoethout!

Zwarte bes, ofwel de ribes nigrum, wordt al heel lang toegepast bij gewrichtsklachten zoals artrose, jicht en reuma.  Zwarte bes is een natuurlijke ontstekingsremmer, ondersteunt het behoud van een goede immuniteit. Berk wordt al eeuwenlang toegepast als om het lichaam te zuiveren van afvalstoffen. Daar helpt het betulinezuur bij wat zich onder andere in de berk bevindt. Bijkomend voordeel is dat ditzelfde betalinezuur ontstekingswerend is en daarom ook wordt aanwend bij jicht, artritis en  ischias. Zo werkt deze Nederlandse kruidenthee dus ontstekingsremmend en kan het klachten van reumatische aard doen minderen.

 

 

x
Speciaal in deze WantToKnow-aanbieding:
x

Herfst-pakket
met stapelkorting!

x
Het pakket bevat:

1 fles MAMUT C – Classic van 0,3L
+
1 fles MAMUT C – Moringa van 0,3L
+
100 gr. MAMUT C –
ontstekingsremmende thee

 voor de winkelprijs van € 34,65

x

Of precies genoeg voor de hele winter:


Twee pakketten voor € 59 !
(normaal € 69,30 – 15% korting!)

2 flessen Classic = 0,6L
2 flessen Moringa = 0,6L
& 200 gr. MAMUT C – ontstekingsremmende thee 
x

en


Vier pakketten voor € 115 !
(normaal € 138,60 – 17% korting!)

4 flessen Classic = 1,2L
4 flesje Moringa = 1,2L
& 400 gr. MAMUT C – ontstekingsremmende thee 

x

x
* * *

“Ja, ik wil graag dit unieke
MAMUT C Herfst-pakket
ontvangen”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de
sluitingsdatum

woensdag 12 oktober a.s. om 16:00 precies!

* * *

Porti/handelingskosten:
per bestelling geldt een bijdrage van € 7,-

Woon je buiten Nederland?
In dat geval geldt er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

Totaal: € -

Advertentie

ON NL Banner