Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Mooie, bekrachtigende kanjers van edelsteenhangers!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

 

* * *

x

x

Schitterende sieraden, met de borst vooruit..


én schitterende steuntjes in de rug

x

Alsjeblieft:

 

De ‘kanjers van

edelsteenhangers’-aanbieding

x
(geldig t/m dinsdag 24 juli)
X

Fascinerend, dat de verschillende aardse (edel-)steensoorten elk een eigen effect hebben op de planten, dieren en mensen die met ze in aanraking komen. Vele mensen kunnen de energie ook (aan)voelen, en het is een van oudsher bekende heling, om met kristallen kwalen en klachten te verhelpen..  De krachtigste kristallen, met name bergkristal, blijken een bewustzijnsvorm in zich dragen, die niet alleen liefdevol dienstbaar is, als krachtige genezer/heler, maar die ook voor bekrachtiging van intenties kan zorgen. Het mineralenrijk vormt een levensfundament voor het planten- en dierenrijk. Maar vooral ook voor de mens! Andersom gezegd: het mineralenrijk komt pas tot levens-uitdrukking als het zich ‘ten dienste stelt aan’. Vooral aan de planten-, het dieren- en het mensenrijk, die erboven zijn gesteld. En ja, dat wij ze ‘edelstenen’ noemen, zegt natuurlijk ook genoeg..

Je weet waarschijnlijk dat kristallen van mineralen van oudsher gebruikt worden in de radio-technologie. En wat daarbij opvalt is dat kristalontvangers geen energie nodig hebben om signalen te ontvangen. De oorspronkelijk ‘ouderwetse’ radio-kristal-ontvanger (HIER) is feitelijk de voorloper van de nog steeds volop gebruikte kristallen in de computertechnologie. Maar wist je ook, dat onze hersenen een soort kristalontvangers zijn, waarbij er miljoenen kristalfragmentjes in onze hersenen als ontvanger/zender dienst (kunnen) doen..!? Daarbij speelt onze pijnappelklier een sleutelrol, doordat deze ons verbindt met het kosmische ‘Zijn’.

Daarom zijn wij zo dol op edelstenen en bieden ze je met liefde aan.
Ook deze keer vonden we bijzondere stenen. Vormgegeven als hanger, is elke hanger daarmee ook uniek, omdat deze hangers zijn gemaakt met respect voor de steen. Dat wilt zeggen dat de stenen niet tot de zelfde vorm worden geslepen, maar dat de steen zelf de vorm bepaald. De stenen worden alleen ‘gezet’ in een zilveren ‘lijstje’ waarvan de achterkant bewust open wordt gelaten. Zo kan de steen, via de huid, contact met je maken terwijl je hem draagt! Mooi toch? Wij leveren elke steen tevens met twee leren veters: natuur bruin en lak zwart.x

x
x
Dit zijn de hangers/steensoorten:

 

1. Rhodoniet dubbeleinder ingezet in Zilver
Rhodoniet staat bekend als de steen van de overgave. In de edelstenentherapie wordt de steen vaak ingezet als een soort ‘EHBO’-steen, die de drager ervan, vooral goed helpt om zich over shock en trauma heen te zetten. Experts zeggen dan ook dat Rhodoniet zich in het bijzonder richt op het losmaken van té vaste/vastgezette energieën. Het is ook opvallend dat zowel de Egyptenaren als de Russische tsaren het Rhodoniet erg graag gebruikten in ceremoniële context.

Dit sieraad (ong. 3,5 cm) bevat een gepolijst ‘dubbeleindige’ exemplaar (twee punten), ingezet in zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter.
(Het sieraad is gemaakt van natuurlijk materiaal en is dus onderling verschillend.)

Prijs: € 24,-

2. Titanium Amethist Kwarts
Deze kwartssoort ontstaat wanneer een kwartssoort (Amethist uit Uruguay in dit geval) in aanraking komt met een bijzonder fijn titanium, waardoor de mineraalstructuur deze titanium-deeltjes opneemt en er een prachtige regenboogglans ontstaat. Een letterlijk schitterend sieraad is het resultaat, met mult-facetten, die het licht weerkaatsen.

Volgens experts staat deze schitterende regenboogglans, die omhoog komt vanuit de diepte van het zwarte mineraal, voor een vrolijke en ontspannen houding, vanuit de rust die de mens aan de basis bij zich draagt.

Dit sieraad bevat een stuk ruwe geöde van ong 3 cm, ingezet op een haakje zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter. (Het sieraad is gemaakt van natuurlijk materiaal en is dus onderling verschillend.)

Prijs: € 24,- 

3. Citrien punt ingezet in zilver
Al sinds de oudheid wordt het zeer zeldzame Citrien gezien als ‘een klein stukje van de zon’. Zo droegen Romeinse soldaten een stuk Citrien op hun borstschild, voordat ze het donker van de strijd in moesten. Ook tegenwoordig wordt deze zonnesteen ingezet door therapeuten, wanneer mensen nodig hebben aan een ‘lichtje in de duisternis’.

Dit sieraad (ong. 4 cm) bevat een helder, één puntig exemplaar, ingezet in zuiver zilver (925) en wordt geleverd met een bruin én zwart lederen veter.
(Het sieraad is gemaakt van natuursteen en wijkt dus van nature af van de foto.)

Prijs: € 24,-

 

Alleen bij de WantToKnow Aanbieding:
x

Bij een bestelling van 3 stuks
(in elke combinatie)
betaal je slechts
x
€ 59,- i.p.v. € 72,- !

 

(Geef wel aan welke je wilt ontvangen..!)

* * *

“Ja, ik wil graag deze

‘kanjers’ in huis hebben!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 24 juli a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 5,-
x
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 7,50-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 10,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

Geef hieronder bij ‘opmerking’ aan
welke hanger(s) je gekozen hebt.

* * *

Totaal: € -

Advertentie