Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Ongestoord nieuw jaar? Met toermalijn..


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

De essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

x

x
De krachtige, ontstorende, metafysische Toermalijn…

Ongestoord het nieuwe jaar in..!

x

– De zwarte Toermalijn
X

2018 © WantToKnow.nl/.be

Toermalijn is een mineraalsoort die van oudsher wordt gerekend tot de belangrijkste metafysische stenen. Toermalijn komt voor in verschillende kleuren, die elk op hun eigen subtiele energetische manier werken. Het zwarte toermalijn vormt in dit spectrum van kleuren de stabiele basis, die resoneert met het eerste wortelchakra van de mens. Het chakra waarmee elk mens energetisch verbonden is met onze Aarde. Begrijp je nu de overeenkomst met de ‘aarding’ van een stopcontact en het vermogen van een toermalijn-steen, om energetisch (storende) energie te laten afvloeien in de Aarde..?

Onder de grond ontstaat toermalijn in een langwerpige, hexagonale kristalvorm. Deze natuurlijke lagen hebben elk een duidelijke positieve- en negatieve pool, waardoor de toermalijn een sterke geleidende kracht heeft. Natuurkundig zorgt dit voor een zogenaamd ‘pyro-electrisch’- effect, waarbij de steen statisch wordt bij warmte, wrijving en druk. Tegenwoordig wordt dit geleidende effect graag gebruikt door healers om energiebanen gericht te doen stromen bij mensen/cliënten.

De krachtige, zwarte toermalijn..
De zwart toermalijn is verreweg de populairste toermalijn om energetisch me te werken. Het donkere kristal vormt een ideale geestelijke bescherming op moeilijke plaatsen en in moeilijke omstandigheden. Zowel het mediteren met de steen, als het dragen van de steen zorgt voor een natuurlijke weerstand tegen onevenwichtigheden in je auraveld, zelfs als er destructieve energieën in aanwezig zijn. Als een energetische stofzuiger haalt de toermalijn negativiteit en disharmonie uit de ether.

Op positieve momenten, waarbij er niets ‘op te zuigen’ valt, werkt de zwarte toermalijn zuiverend en bewustzijnsverhogend. Zeker wanneer mensen een sterk empathisch vermogen hebben, krijgen ze zo steun van deze karakteristiek, doordat deze steen je energieveld beschermt tegen aanhechtingen en energetisch afval. Een eigenschap waar iedereen in deze tijd baat bij heeft..!

De afwerende eigenschappen van de zwarte toermalijn reiken zelfs verder dan de etherische wereld. De steen krijgt ook veel lof voor zijn afwerende werking op elektromagnetisme! Wist jij dat NASA dit mineraal tijdens de eerste vlucht naar de maan om het drinkwater van de astronauten te beschermen tegen radiatie uit de ruimte. Ook Phillips plaatste buisjes met toermalijn in de eerste radio’s, tegen… radiostoring!.

Met een paar losse stenen eenvoudig een afschermend veld maken..!
Zo kunnen een paar steentjes de negatieve werking van een magnetron of computermonitor tegengaan en kunnen grotere stenen worden gebruikt om een kamerbreed veld te maken. Iedereen kan zo gemakkelijk een neutraal veld, ook in een drukke woonbuurt waar veel Wi-Fi- en telecom-smog is. Één enkel stukje toermalijn naast een stralingsbron absorbeert het merendeel van de vervuiling en verminderd de intensiteit enorm!

Zullen we een expert aan het woord laten, over de negatieve werking van al die straling om ons heen. Van de populaire DECT-telefoons (de ergste) en babyfoons (op dezelfde DECT-techniek gebaseerd!), tot aan ieders mobiele telefoon in de ruimte en de WiFi’s die we kennelijk de hele dag aan hebben staan.. Hieronder een informatief fragment uit een lezing van Hugo Schooneveld (oprichter Stichting Elektrohypersensitiviteit):

X

* * *
X

Speciale WantToKnow-aanbieding:
X

– Zwarte Toermalijn-set –

(let op: geldig t/m 15 januari a.s.)

x

Wij stelden een prachtige set stenen voor je samen. Een set toermalijnstenen van 6 grove brokken en 4 gladde ‘knuffelstenen’ geven je de mogelijkheid om je leefruimte schoon te maken van elektrosmog en negatieve energieën. De stenen kunnen los worden neergelegd op plekken waar veel straling ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan de meterkast, bij je televisie en het internetmodem; of bij die DECT-telefoon, die de hele dag staat te stralen, ook al wordt er niet gebeld..

De gladde stenen kun je wat makkelijker bij je dragen, als je dat wilt, dan de grove brokken. De grove stenen staan als set ook erg mooi, bijvoorbeeld als functionele decoratie op je werkbureau of nachtkastje. (Leg bijvoorbeeld je mobiele telefoon in een ‘bedje’ van de toermalijn-stenen..!) De stenen zijn van A-kwaliteit en zijn door onze leverancier uit Brazilië en Madagaskar geïmporteerd.

In elke set zitten dus 6 grove brokken en 4 getrommelde toermalijnstenen. Deze laatste zijn dus relatief glad, zoals je hieronder op de foto kunt zien. De prijs per set van 10 stenen is: € 44,- We verzamelen de bestellingen en zullen binnen 2 weken van onze leverancier de stenen ontvangen, waarna we ze uiteraard direct aan jou doorsturen!

 

x

* * *

“Ja, ik wil graag deze set van

10 Toermalijn-stenen bestellen!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van dinsdag 15 januari a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

 

Totaal: € -