Advertentie

Op verzoek herhaald! – Colloïdaal edelmetaal: Eeuwenoude wijsheid


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

 

Dit is de

Speciale WantToKnow-aanbieding:

Aanbieding op verzoek herhaald !

x

x

Van Eeuwenoude Wijsheid,
naar Moderne Gezondheid:

x
– De Nano-edelmetalen
van ‘The Health Factory’

X
(let op: deze actie sluit op dinsdag 27 oktober)
x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-mineralen interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloïdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver. Het colloïdaal zilverwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) .

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

Helaas mogen wij van de voedsel- en warenautoriteit sinds een aantal maanden geen uitspraken doen over de werking en effecten van colloïdale mineralen. (HIER) Wij moedigen je daarom aan om zelf te ontdekken wat nano-mineralen voor jou kunnen betekenen!

We bieden je alle losse flessen van 200 ml en 1 liter aan,
maar we maakten ook een héél speciale aanbieding, voor een complete set.

x

Speciale WantToKnow Aanbieding:

x

Bij bestelling van een complete set van
3 x 200 ml of 3 x 1L
Nano-mineralen: zilver, goud & platina
x

De fles Nano-zilver in die set GRATIS!

€ 110,- bij 200ml flessen (normaal € 149,-)
X
€ 198,- bij 1L flessen (normaal € 258,-)

x
* * *

x

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Nano-mineralen ontvangen
!”
x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 7 juli a.s.

x

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50
x

Woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *


x

Totaal: € -

Advertentie