Advertentie

Colloïdaal goud en platina: eeuwenoude wijsheid


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

 

Nog onbekend met ‘colloïdale’ (edel-)metalen?

 

Lees dan eerst hier ons artikel erover;

De bijzondere historie van zilver, goud en platina..!

x


X

Aanbieding op verzoek herhaald ! Dit is die

Speciale WantToKnow-aanbieding:

x
Van eeuwenoude wijsheid, naar moderne gezondheid:

x– De Nano-edelmetalen van ‘The Health Factory’

X
(let op: deze actie sluit op dinsdag 27 oktober)
x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-mineralen interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloïdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver. Het colloïdaal zilverwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters zilver in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) .

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen.

Ben je nog onbekend met Colloïdale Edelmetalen? Lees dan eerst HIER ons artikel over de bijzonder historie van Zilver, Goud en Platina..!

x
We bieden je losse flessen Goud en Platina van 200 ml en 1 liter aan,
maar we maakten ook een héél speciale aanbieding, voor een complete set literflessen!

* * *

Speciale WantToKnow Aanbieding:

x

Bij bestelling van een set literflessen
colloïdaal goud én platina, ontvang je

gratis (t.w.v. € 39,95) een flesje:

Glow & shine GOUD-spray – Laat je stralen..!

De Glow & Shine spray licht de huid letterlijk op, zodat je dus gaat.. stralen. Wist je dat ene mevrouw Cleopatra, koningin van Egypte, eeuwen geleden al vloeibaar goud gebruikte, voor het behoud van een jeugdige en stralende huid.. Dus.. waarom wij eigenlijk niet?

Want wist je dat goud namelijk de aanmaak van collageen, activeert? Collageen is een eiwit, waar de huid voor 70% uit bestaat. Het collageen zorgt daarenboven voor de stevigheid en elasticiteit van de huid..! De Glow & Shine spray bevat puur goud. Gecombineerd met kleine hoeveelheden platina en zink, die op hun beurt zorgen voor een soepele, stevige huid met een frisse uitstraling. De drie elementen (goud, platina en zink) hebben bovendien een anti-oxidatieve, herstellende en beschermende werking.

De Glow & Shine spray gaat daarmee rimpels, couperose en onregelmatigheden tegen. Ze vertraagt veroudering van de huid en geeft een mooie ‘gloed’. De spray wordt volledig opgenomen en bevat geen enkele toevoeging. Spray dagelijks naar behoefte op een schone, gereinigde huid (gezicht, hals, decolleté).

50ml sprayflacon bevat :
– 10mg/l (10ppm) ultra-deeltjes puur goud,
– 10mg/l (10ppm) puur platina en
– 20mg/l (20ppm) puur zink in gezuiverd water.

(normaal winkelprijs € 39,95)

* * *

“Ja, ik wil graag deze
Nano-mineralen ontvangen
!”

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van
dinsdag 27 oktober a.s.

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50
En woon je buiten Nederland? Dan geld er een andere
bijdrage voor handling/verzending.

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen. We houden je uiteraard
op de hoogte, over de exacte levertijd, als deze afwijkt van deze levertijd.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

* * *x

Totaal: € -

Advertentie