Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Orgonite: handgemaakt balans-instrument..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service – die we in 2017 fors zullen uitbreiden – van dienst te zijn!

 

* * *

x

Een schitterend instrument om natuurlijke balans te stimuleren.

x

– Orgonite –

x
2018 © WantToKnow.nl/.be
X

In 2012 hoorden wij van WantToKnow voor het eerst over het ‘Orgonite’ en schreven er verschillende artikelen over. Inmiddels is Orgon-energie niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Op hun bureau, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier uit..

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten. Een uiterst natuurlijke stroming. De uiterst simpele technologie, om deze ‘flow’ op gang te brengne, is door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957) ontdekt. Hij was de man die op het idee kwam om de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen. Daarbij ontdekte Reich dat Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Mana’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door de twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Na veel experimenteren bouwde Reich zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’ die hij in 1953 gebruikte om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren die leden onder extreme droogte. De buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde op deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: de cloudbuster bundelde negatieve Orgon-energie en was echter nog niet instaat om de negatieve energie om te zetten in positieve energie.

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagde er niet in om de vondsten geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland, tot de conclusie dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de Vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen. Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgone-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig ‘Orgonites’..

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij ‘Orgonite’ noemde. (klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker! Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles)

x

* * *

x

x

Alsjeblieft: onze ‘Orgonite’- aanbieding

x
(geldig t/m dinsdag 17 juli)
X

Wij selecteerden een aantal bijzondere Orgonites, van onze leverancier uit Kroatië. Liefdevol per stuk met de hand vervaardigd. We hebben een speciale band met deze leverancier, doordat hij de prachtige orgonites handmatig vervaardigt met 24 karaat goud- en zilverdraad. Bovendien past hij de bekrachtiging toe van diverse soorten kristalsteentjes. De levertijd voor deze orgonites is hierdoor wat langer, dan je wellicht elders ‘uit voorraad’ kunt krijgen. Hieronder de unieke orgonites die wij voor je selecteerden.

Deze orgonites zijn, naast krachtig-energetische balansondersteuning, ook prachtige sieraden. Alle orgonites die we aanbieden, hebben een doorsnede van 3,5 – 4 cm. De hangers hebben een oogje ingegoten, waardoor ze eenvoudig om de nek aan een koord of kettinkje gehangen kunnen worden. De achterzijde van de hangers zie je bovenaan deze aanbieding (goud- en zilverdraad).

1. Flower of Life
Een orgonite van lichtblauw-gekleurde hars. Deze hanger is, net als de andere hangers, gemaakt in twee lagen, waartussen een afbeelding van de Flower of Life is geplaatst. Zoals je weet is deze ‘Flower of Life’ een oersymbool, dat wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de ‘Great Void’ en door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden. De Flower of Life wordt al van oudsher als symbool op kledingstukken gedragen.

Prijs: € 37,50

2. Mandala (Venus en Aarde cyclus)
Deze orgonite heeft een passend gekleurd hangertje en is ook van twee lagen (roze) hars gemaakt, waar een afbeelding van de Venus/Aarde cyclus tussen is geplaatst. Het patroon ontstaat door de afstand tussen Venus en de Aarde te ‘plotten’ in de tijd. De aarde is hierbij het middelpunt van de grafiek. Dit verschijnsel wordt ook wel ‘de pentagram van Venus’ genoemd en staat voor de cyclische openbaring en de liefde. Deze orgonite is dus niet alleen een energetisch schonende kracht, maar ook een symbool dat ons wijst op de esoterische schoonheid van de planeten.

Prijs: € 37,50

3. LeylijnenDeze orgonite, met paarse hanger, bevat een afbeelding van de vele Leylijnen die op aarde aanwezig zijn. De afbeelding is tussen twee lagen paarse hars gegoten. Leylijnen zijn lijnen die worden getrokken tussen veel, van oudsher belangrijke, locaties. Zo blijkt dat veel oude Engelse kerken en kathedralen in één lijn liggen met Stonehenge. De lijnen lichten een tipje van de energetische sluier op en geven inzicht in de samenhang der dingen.

Zo staat de orgonite dus symbool voor de verborgen, occulte kennis die om ons heen te vinden is. Een bijzonder inzicht, voor de bewust kijkende en zoekende mens.

Prijs: € 37,50

4. OHM
Deze orgonite, met een lila hanger, bevat een afbeelding van een stralend ohm/om/aum teken. De afbeelding is net als bij de andere orgonites, tussen twee lagen paarse hars gegoten.Het ohm-teken word al sinds de oeroude afgebeeld in de manuscripten, tempels, kloosters van het Hindoeïsme, Doeddhisme en Jainisme.

In het hindoeïsme, verwijst het naar het Atman, ofwel het hoogste zelf, en naar het Brahman, de ultieme realisatie van de realiteit. Een krachtig én prachtig symbool om bij je te dragen.

Prijs: € 37,50

5. Tree of Life
Deze orgonite heeft een lila gekleurd hangertje en is ook van twee lagen doorzichtige hars gemaakt, waar een afbeelding van de Tree of Life tussen is geplaatst. De ‘levensboom’ is een uniek archetypisch symbool dat door de gehele geschiedenis heen over de hele wereld is verschenen.

De Boom van het Leven verbindt de hemel met de onderwereld en vervlecht zo alle vormen en lagen van de creatie. Een bijzonder en waarachtig symbool voor de persoon die zowel in de hoogte, als in de diepte durft te kijken..!

Prijs: € 37,50

 

 

Alleen bij de WantToKnow Aanbieding:
x

Bij een bestelling van 2 stuks rekenen wij
€ 35,- per stuk. (i.p.v. € 37,50)
x
En bij een bestelling van 3 stuks rekenen wij
€ 31,65 per stuk.

 

* * *

x

“Ja, ik wil graag (een van) deze

handwerk orgonites in huis hebben!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 17 juli a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 5,-
x
Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 7,50-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 10,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

Geef hieronder bij ‘opmerking’ aan
welke orgonite(s) je gekozen hebt.

* * *

Totaal: € -

Advertentie