Advertentie

Orgonite: prachtig handgemaakt balans-instrument..!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2-3 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x
Een schitterend instrument om

de natuurlijke balans te stimuleren.
X

– Orgonite –

2020 © WantToKnow.nl/be
X

Dr. Wilhelm Reich, de ontdekker van (de werking van) ‘Orgon’, werd de gevangenis in gestopt voor zijn revolutionaire ontdekking (Klik op afbeelding voor artikel hier op de site)

In 2012 kwam ons voor het eerst, het begrip ‘Orgonite’ ter ore. Kort daarná schreven we er verschillende artikelen over, die je hier op de site nog terug vindt.. We hebben veel geleerd inmiddels over deze prachtige vinding. Nu we zo’n 8 jaar verder zijn, is Orgon-energie inmiddels niet meer weg te denken uit het leven van veel bewust levende mensen. Aanwezig op hun bureau, in de huiskamer, naast de computermonitor of om de hals als functioneel intrigerend sieraad; dagelijks ervaren mensen de positieve effecten van Orgon-energie. Maar hoe werkt deze Orgon-energie nu eigenlijk? We leggen het je graag hier even uit..

Een simpele mix van zacht-organisch (kunsthars bijv.) en hard=anorganisch materiaal (metaal als aluminium- en/of kopervijlsel, goud- of zilverdraad) is in staat om de Orgonite-stroming in gang te zetten. Een uiterst natuurlijke, energetische stroming. De uiterst simpele technologie, om deze ‘flow’ op gang te brengen, is ontdekt door Dr. Wilhelm Reich (1897 – 1957). Hij was de man die op het idee kwam om de levensenergie ‘Orgon’ te stimuleren en te bundelen/richten op één bepaalde plaats, door het gebruik van diverse hulpmiddelen.

William Reich voor een van zijn Cloudbusters

Reich ontdekte daarbij, deze Orgon-energie (ook wel ‘Chi’, ‘Prana’, ‘Ki’ en ‘Manna’ genoemd) wordt vastgehouden door organisch materiaal en worden gereflecteerd door anorganisch materiaal. Door de twee materialen afwisselend, naast/door elkaar te gebruiken kon Reich een intens veld van zowel positieve als negatieve Orgon maken. De idee achter elke orgonite was geboren..!

Na veel experimenteren bouwde Reich zijn zogenaamde ‘Cloudbuster’ (foto) die hij in 1953 gebruikte om regen op te wekken voor de plaatselijke boeren die leden onder extreme droogte. Deze buster trok de negatieve Orgon-energie uit de lucht boven de graanvelden en condenseerde deze lucht op die manier (binnen 24 uur!) tot regenwolken. Let wel: de cloudbuster bundelde negatieve Orgon-energie en was echter nog niet instaat om de negatieve energie om te zetten in positieve energie..

De Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) deed haar best om de nieuwe technologie van Reich de kop in te drukken en te vernietigen. Reich werd opgepakt en zijn wetenschappelijke papieren werden verbrand, maar ze slaagden er niet in om deze vondst geheim te houden. In 1986 kwamen wetenschappers van de Universiteit van Marburg in Duitsland tot de conclusie, dat bij mensen die in contact kwamen met Orgon-energie, zeer positieve psychisch-fysiologische effecten werden waargenomen. Ook werd in de Sovjet Unie door verschillende wetenschappers onderzoek gedaan naar de Vrije energie, waarbij Orgon in verband werd gebracht met Nulpunt energie.

De moderne orgonite
In 2000 ontdekte het echtpaar Don en Carol Croft, dat zij op vrij eenvoudige wijze de accumulatoren van Reich konden nabootsen met hars en metaalschaafsel. Carol Croft zag het belang van hun vinding en mede door haar gave om energie te zien, voegde ze een klein kwartskristal in het mengsel toe, waardoor de werking sterk toenam. Kwartskristallen hebben de eigenschap om etherische-energie te verzamelen, te transformeren en uit te stralen.

Zo bleek dat de combinatie van Orgon-technologie en kristal wel een transformerend effect kan opwekken! Feitelijk waren deze twee mensen de uitvinders van de ‘apparaatjes’ die de Orgone-energie bewerken tot positieve bronnen van levenskracht. Deze noemen we tegenwoordig de ‘Orgonites’..

Na hun bevinding hebben Don en Carol Croft kleine vormen van Orgonite geplaatst, bij diverse bronnen van negatieve ‘Deadly Orgon Radiation’ in hun directe omgeving. Het gevolg was, dat er een intens reinigende en helende werking van de omgeving optrad..! Zij hebben hierover gepubliceerd en hun lezers aangemoedigd hetzelfde te doen in hun eigen omgeving.

Orgonite en positief denken!
Orgonite heeft ook effect op ons denken. Het was Paracelsus die over onze gedachten zei: ‘Onze gedachten zijn eigenlijk magnetische uitstralingen, welke ontsnappen uit ons brein en penetreren in andermans hoofden en verder, met een reflectie van onze levens en onze geheimen’. Orgonite zet negatieve gedachten om in meer positievere gedachten, of je kunt ook zeggen dat het moeilijker is om lang negatief te zijn in de buurt van Orgonite omdat het de negatief-depressieve gedachtenvormen transformeert.

Het dragen van een Orgonite (of er een in je huis hebben) is dus een energetische transformator in je energieveld. Het zal ervoor zorgen dat je geblokkeerde energievelden worden schoongemaakt! Natuurlijk hangt het effect van de Orgonites af van de intensiteit en de leeftijd van je energieblokkades; Het kan dus meteen effect hebben, of langer duren, maar een positieve invloed heeft het zeker!

Volgens sommige fysici is Orgonite ook in staat om het etherische deel van elektromagnetische straling te transformeren naar een frequentie, die positief is voor biologische wezens. Er dient feitelijk nog veel onderzoek te worden gedaan in deze richting, maar de overweldigende positieve reacties van de vele gebruikers spreken voor zich! (lees ook dit artikel HIER van dr. Paul Ganzevles)

* * *

x

Alsjeblieft: onze ‘Orgonite’- aanbieding

x
(geldig t/m dinsdag 2 juni)
X

Wij selecteerden opnieuw een aantal bijzondere Orgonites, van onze hofleverancier uit Kroatië, die élke orgonite, liefdevol met de hand vervaardigd. We hebben een speciale band met deze leverancier, doordat hij de prachtige orgonites niet alleen handmatig vervaardigt, maar ze vult met 24-karaat goud- en zilverdraad. Bovendien past hij de bekrachtiging toe van diverse soorten kristalsteentjes. De afbeeldingen die hij gebruikt voor deze sieraden, hebben ook hun eigen symboliek en energetische patroon. De levertijd voor deze orgonites is weliswaar wat langer, dan je wellicht elders ‘uit voorraad’ kunt krijgen, maar geloof ons: het is meer dan de moeite waard. Hieronder de unieke orgonites die wij dit keer voor je selecteerden.

Vanzelfsprekend zijn deze orgonites -naast een krachtig-energetische balansondersteuning-ook prachtige sieraden. Alle orgonites die we aanbieden, hebben een doorsnede van 3,5 – 4 cm. De hangers hebben een oogje ingegoten, waardoor ze eenvoudig om de nek aan een koord of kettinkje gehangen kunnen worden. De achterzijde van alle hangers zie je bovenaan deze aanbieding, waar je ook het goud- en zilverdraad ziet.

1. Creatie
Een orgonite van lichtpaars-gekleurde hars. Deze hanger is, net als de andere hangers, gemaakt in twee lagen, waartussen een expressieve afbeelding van de Oer-creatie is geplaatst. Het symbool van de oer-creatie, dat wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie, kan opgevat worden op verschillende niveaus. Niet alleen is het geheel van de schepping liefdevol gemaakt, maar ook elke creatie daarbinnen kunnen we zien als een evenzo geweldige gebeurtenis. Scheppende energie binnen de oer-creatie. So Above, So Below, of zoals het in het grote is, is het in het kleine. Maar ook andersom!

Prijs: € 37,50

x

2. & 3. Fibonacci blauw en roze
Deze orgonites hebben elke een passend gekleurd hangertje en zijn van twee lagen (blauwe of roze) hars gemaakt, waar een afbeelding van de Flower of Life en de Fibonacci reeks tussen is geplaatst. Je bent ongetwijfeld bekend met het patroon dat ook wel de gulden snede genoemd wordt. Maar de reeks is niet alleen een leuk getallenspelletje. Wanneer je goed naar de wereld kijkt, dan herken je het overal terug. Bijvoorbeeld in de groei van varens en de voortplantingscyclus van bijenpopulaties. Maar ook het menselijk lichaam voldoet aan de wetten van de Fibonacci-reeks.

Zo zei de wiskundige Alfred Brousseau al dat “wanneer we goed kijken naar onze aesthetische ervarening, we vanzelf een mystieke connectie tussen wiskunde en de wereld ontdekken.”

Prijs: € 37,50 per stuk

x

x

4. Flower of Life
Een orgonite van ongekleurde hars. Deze hanger is, net als de andere hangers, gemaakt in twee lagen, waartussen een expressieve afbeelding van de Flower of Life is geplaatst. Zoals je weet is deze ‘Flower of Life’ een oersymbool, dat wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte.

Het bevat het patroon van de creatie zoals dat zich heeft ontwikkeld vanuit de ‘Great Void’ en door dieper begrip van de Flower of Life kan de eenheid van al wat leeft daadwerkelijk begrepen worden. De Flower of Life wordt al van oudsher als symbool op kledingstukken gedragen.

Prijs: € 37,50

x

5. Flower of Life met ‘Geometry of Light’
Een orgonite van ongekleurde hars. Deze hanger is, net als de andere hangers, gemaakt in twee lagen, waartussen een expressieve afbeelding van de Flower of Life én de Geometry of Light is geplaatst. Zoals je weet is deze ‘Flower of Life’ een oersymbool, dat wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creatie en kan opgevat worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte. De Geometry of Light is een ander symbool dat  is ontstaan uit de heilige geometrie en volgens kenners een representatie is van het kernbewustzijn van de zon.

Prijs: € 37,50

x

6. Geometry of Light
Een orgonite van licht-geelgekleurde hars. Deze hanger is, net als de andere hangers, gemaakt in twee lagen, waartussen een afbeelding van de Geometry of Light is geplaatst. De Geometry of Light is een ander symbool dat  is ontstaan uit de heilige geometrie en volgens kenners een representatie is van het kernbewustzijn van de zon. Het patroon is een persoonlijke uitvinding van de maker van deze orgonites. Sinds zijn ontdekking werken er talloze mensen wereldwijd met dit symbool. (Hier een grote versie van het symbool).

Prijs: € 37,50

x

7. Leylijnen
Deze orgonite, met paarse hanger, bevat een afbeelding van de vele Leylijnen die op onze Aarde aanwezig zijn. De afbeelding is tussen twee lagen paarse hars gegoten. Leylijnen zijn lijnen, die getrokken kunnen worden tussen veel, van oudsher belangrijke, locaties. Zo blijkt dat veel oude Engelse kerken en kathedralen in één lijn liggen met Stonehenge. Deze lijnen lichten een tipje van de energetische Aardse sluier op en geven inzicht in de samenhang der dingen. Zo staat deze orgonite dus symbool voor de verborgen, occulte kennis die om ons heen te vinden is. Een bijzonder inzicht, voor elk bewust-levend mens.

Prijs: € 37,50

 

Alleen bij de WantToKnow Aanbieding:
x

Bij een bestelling van 2 stuks rekenen we
€ 34,50 per stuk. (i.p.v. € 37,50)
x
Bij een bestelling van 3 stuks rekenen we
€ 33,- per stuk.

En bestel je 4 stuks of meer, dan rekenen we
€ 31,88 per stuk!

 

* * *

“Ja, ik wil graag (een van) deze
handwerk orgonites ontvangen!”

x
Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum van dinsdag 2 juni a.s.

x* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?
Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
(Vanzelfsprekend kunnen we dan ook een BTW-factuur voor je maken)

* * *

 

x

Geef hieronder eerst aan
hoeveel Orgonites je wilt ontvangen
en daarna svp
wélke orgonite(s) je gekozen hebt..!

x
* * *
x

Totaal: € -

Advertentie