Advertentie

‘Prik mij maar lek’-vaccinatie-symposium..


prik mij maar lek

 

‘Prik Mij Maar Lek’ symposium

x
Over de vraag of vaccinaties effectief, veilig en verplicht zijn.

 

zaterdag 1 november van 10.00 tot 18.00 uur

(incl. afsluitende paneldiscussie met publiek, live muziek, mystery guest en pauzes)

Entree € 35.- via WantToknow, hieronder te boeken.

x

centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

Locatie:

Centrum Zonnewijzer, Bedrijvenweg 24, 1424 PX, De Kwakel

X

Met deze 4 sprekers en uitgebreide paneldiscussie!

x

sprekers 1 nov

 

Sprekers (vlnr):

Dr. Hans Moolenburgh, Door Frankema,  Desiree Rover

&

 discussieleider, spreker en mede-organisator: Drs. John Consemulder,

O.a. over deze essentiële vragen:

x

Geven wij blindelings en met dovemansoren het recht, het geboorterecht op,
dat gezondheid en lichamelijke integriteit en soevereiniteit heet?

x

Of eisen wij het behoud van dit recht om zelf te mogen kiezen (ongeacht de keuze)?

x

Waarom dit seminar?

Eind september dit jaar verscheen er een rapport onder de naam ‘Liberale Verantwoordelijkheid’ vanuit een ‘wetenschappelijke denktank’ van de VVD. Een van de meest onthutsende zaken die in het ‘visionair beleidsadvies’ naar voren kwamen, was het voorstel om ouders die weigeren om hun kinderen in te enten tegen ziekten, te beschuldigen van het veroorzaken van blijvende gezondheidsschade. De ouders die hun kinderen niet vaccineren zouden volgens deze ‘denktank’ handelen in strijd met het belang van hun kind en de overheid zou in deze situaties ‘dwingend mogen ingrijpen’ om de ouders te verplichten hun kinderen te vaccineren..

Als de overheid niet dwingend ingrijpt, zo verklaart het rapport, dan geeft dat ouders de gelegenheid ‘hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.’ Voorzichtigheidshalve wordt er nog bij vermeldt: ‘Wanneer onomstotelijk vaststaat dat inenting schadelijke risico’s kan voorkomen, handelen ouders in strijd met artikel 247 van het Burgerlijk Wetboek, zo staat in het rapport. In artikel 247 staat onder meer dat ouders verantwoordelijk zijn voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen.’

Kijk voor uitgebreid artikel van John Consemulder over de aanleiding van deze dag HIER en artikel op deze site over de VVD-denktank-advies, HIER.

 * * *

Samen hebben WantToKnow en Centrum Zonnewijzer dus de handen ineen geslagen en de hierboven genoemde sprekers, auteurs, researchjournalisten, wetenschappers en artsen uitgenodigd, om hen vanuit ieders perspectief te laten spreken over deze hamvragen én de vermeende veiligheid en effectiviteit van het vaccinatiebeleid.

Aan het einde van de dag is er een interactieve paneldiscussie met het publiek en we moedigen alle aanwezigen aan om alle vragen, opmerkingen, suggesties, oplossingen, tekenen van ongeloof of ontkenning dan kenbaar te maken (HealingSoundMovement Tv doet een registratie die uiteindelijk beschikbaar zal komen via HealingSoundMovement.tv. (Mocht je niet in beeld gebracht willen worden tijdens het stellen van de vragen dan kan dit uiteraard..)

Bovendien is er voor ouders ook de mogelijkheid een Tv-interview af te nemen na afloop van het symposium, om de ervaringen te delen naar andere ouders toe, die mogelijk voor dezelfde beslissing(en) staan. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang en er zijn twee aparte ruimtes waar baby’s en moeders zich tijdens de gehele dag even kunnen terugtrekken.

Hoe deelnemen?

 x

Wil je boeken? Kom je naar deze dag? Schrijf je hieronder in!

x

Maak naast je boeking hieronder je betaling voor deze hele dag (€  35,-)
over op de rekening van
de uitgever van WantToKnow:
X

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede

IBAN: NL35 INGB 0004 3131 74 (BIC: INGBNL2A)

Vermeldt svp: ‘Prik mij maar lek!’

En vergeet natuurlijk niet je naam te vermelden.

Vooraf aanmelden en vooruit betalen is vereist, omdat er beperkte ruimte is.
We geven deze workshop -met het oog op o.a. de paneldiscussie- daarbij graag een persoonlijk karakter…!

 

 


Advertentie

ON NL Banner