Advertentie

Herstart je Gezondheid Kaj jaarbanner 2019

Seleniet, het heldere lichtkanaal van steen


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

WTK-aanbieding:
x

Seleniet, een helder lichtkanaal!

x

– Let op: aanbieding loopt t/m 27 februari –

x

Wij vonden deze prachtige, energetische lichtgeleider. Seleniet. We weten dat natuurlijk stenen een eigen, specifieke frequentie hebben, die dan ook een specifieke werking heeft, door de eigenschappen die bij die trilling horen. Dat wij als mensen deze specifieke frequenties/eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is ‘natuurlijk’ al eeuwenlang bekend. Dit leidde tot het gebruik van deze mineralen in alledaagse producten. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartzhorloges tot op de seconde super zuiver laten lopen..!

Maar ook in heelkunde staan veel mineraalfrequenties centraal. Daaruit blijkt dat stenen kunnen meewerken  aan heling en welzijn! En hoe bijzonder: seleniet is eigenlijk een kristallijne vorm van gips. Veel mensen denken bij gips vooral aan beeldjes of gipsplaten, maar ook seleniet, met haar vezelige structuur, is een gipssoort.

De steen is vernoemd naar ‘Selene’, de Griekse godin van de maan. Deze herkomst van de naam van deze ‘maansteen’ is niet zo gek, want met haar helder witte nervenstructuur is de steen net een hard geworden straal maanlicht…De steen werd en wordt ook wel ‘Mariaglas’ genoemd, omdat sommige zeldzame formaties zo lichtdoorlatend zijn dat ze vroeger werden gebruikt als raampjes die Mariabeeldjes in kapelletjes langs de weg moesten beschermen tegen weer en wind.

Ook werden waterheldere selenietstenen gebruikt om Mariabeelden mee te versieren. Ook energetisch is de verbinding met Maria Magdalena te herkennen. Seleniet staat bekend als een steensoort die help om steeds de zonzijde te ontdekken. De steen maakt positief, vrolijk en blijmoedig: Seleniet is door zonnekracht/waterdamp ontstaan en geeft zijn zonnekracht door aan zijn eigenaar.

Selenietkristallen werden in Duitsland gebruikt als doopamulet. In de middeleeuwen werd seleniet gemalen of verwerkt tot kralen voor in een ketting of armband, omdat de steen zou beschermen tegen huidziektes.

Hoe toe te passen..
De steen kan gebruikt worden op alle chakra’s, maar vooral het hartchakra en de zonnevlecht resoneren sterk met de steen. Losse selenietstenen kunnen op het nachtkastje of zelfs onder het hoofdkussen worden gelegd, waar de selenietfrequentie helpt bij oververmoeidheid en inslapen.

Mensen die werken met seleniet beschrijven hoe de steen je intuïtie versterkt. De steen werkt als het ware als een focuskanaal: het kan licht kanaliseren, maar ook het heldervoelen en -weten versterken. Wij selecteerden vonden deze lichtstenen voor je, die van binnen zijn voorzien van een lampje. Zo kan de steen ook in het donker stralen.

Deze selenietlampen zijn beschikbaar in twee formaten: XXL (40/45 cm) en klein (20/25 cm).

Met een speciale aanbieding voor de lezers van WantToKnow: bestel je een set van een XXL sámen met de kleine selenietlamp, dan krijg je een korting van bijna € 20,- op het totaalbedrag.

 

 

* * *

“Ja, ik wil graag deze lichtbrengende
Selenietlamp
in huis hebben!”

Speciaal voor WantToKnow-lezers

 

 

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

dinsdag 27 februari a.s.

x

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 8,50


Jouw bestelling zal in de eerste weken van maart aan de deur verschijnen.

* * *


Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl
x

* * *

Woon je buiten Nederland, in de Benelux?
Dan geld er een verzendingsbijdrage van €12,-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een verzendingsbijdrage van €16,-

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

Totaal: € -

Advertentie