Advertentie

Unieke lezing van Cara St.Louis


x

zaterdag 22 april 2017

14:00 – 17:00 uur:
X

Lezing Cara St.Louis:
X

‘Reverse engineering the Trance’

X

Voor Earth Matters en Want to Know komt Cara St.Louis naar Nederland.
Ze geeft op 22 april voor het eerst een lezing over haar nieuwe boek:
‘Reverse engineering the Trance’.
Wat je zou kunnen vertalen als:

– De trance weer uit elkaar sleutelen –

Aan het eind is er ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

X

Allereerst: wie is Cara St.Louis? Cara is van oorsprong Amerikaans auteur en alternatief onderzoekster. Zij was producer van het Tv-kanaal ‘The People’s Voice TV’, ze schreef artikelen voor de gerenommeerde website ‘Veteran’s Today’ en schreef de novelle ‘Consolata’s Companion’. Daarnaast is ze esoterisch onderzoekster en schreef daarover verschillende boeken. Onder andere ‘The Sun Thief’. Haar boeken en artikelen zijn vertaald in het Duits en Spaans.

Cara spreekt van ‘het gestolen millenium’, als er gesproken wordt over de gecreëerde sociale structuren waar we in leven en de culturele implosie van de 20ste eeuw. Briljante wiskundigen en astronomen hebben aangetoond dat er in onze historie zo’n 400 tot 1300 jaar zijn ‘ingevoegd’ in onze geschiedenis en onze wérkelijke geschiedenis. Zou het je verbazen als er een valse 1000 jaar zijn ingevoegd in onze tijdlijn, om het ‘koninklijke expansie’ te rechtvaardigen? Dit wordt het ‘Scaligerische Tijdspad’ genoemd. Cara laat in haar boeken zien wie deze manipulaties uitvoerden en waarom.

Haar conclusie is dat wij als mensenras zijn afgesloten van de Zon en van de kosmos..! Toen we eenmaal in de schoolbanken zaten, zoals schaapjes in een kooi, werd ons alles wijsgemaakt, dat pastte binnen de agenda van de manipulatoren. Maar.. hoe zou het zijn, als de ongeziene componenten in ons voordeel werken, omdat ze opnieuw aan het licht komen en de dreiging op ons voortbestaan aantonen..?

Cara is de auteur van verschillende ‘grote’ boeken. Haar nieuwste werkboek ‘Dangerous imagination, silent assimilation’ (HIER), waarin ze richtlijnen aanreikt, op basis waarvan mensen in staat worden gesteld, hun eigen kracht weer terug te nemen, is het onderwerp van haar lezing. Hierin zullen de ‘ingevoegde tijdspaden’ uitgebreid aan de orde komen. Maar vooral dus gaat de aandacht uit naar methodes om onszelf uit deze matrix te bevrijden..!

Cara St. Louis heeft in dit nieuwste boek, dat ze samen met esoterisch onderzoeker Harald Kautz Vella schreef, op basis van in het publieke domein aanwezige feiten, blootgelegd, hoe de wereldwijde Mind Control de basis vormt van het wereldwijde educatiesysteem. Met andere woorden: onze geschiedenis is ‘gefabriceerd’ om slaven van ons te maken..! (Het verhaal is in dit verband volledig aansluitend op o.a. de informatie die Martijn van Staveren ons brengt..!)

In de 200 jaar geschiedenis die beide auteurs beschrijven, wordt uiterst genuanceerd weergegeven, hoe geraffineerd en diep geworteld een duistere agenda is ingebed. Dit is een verhaal dat er om schreeuwt om als samenleving onder ogen te komen. Het boek van beide auteurs wordt wel ‘het werkelijke Game of Thrones’ genoemd..! Zegt dat niet genoeg..? Het is het tweede boek van Cara in deze materie. Ze noemt het ‘Het tweede boek in de Kronieken van de Verbeelding’. Verschijnselen als chemtrails, NLP (Neurolinguistische programmering), MK Ultra, de valse tijdslijnen, de platte-Aarde-samenzweringstheorie.

In hun werk wordt vooral gekeken naar de hypothesen die wetenschappers hebben geponeerd. Kijk in dat verband naar deze video over de Duitse historicus Heribert illig, die in 1986 de ‘Phantom Time Hypothesis’ openbaar maakte. Deze theorie bestaat eruit, dat volgens Illig, de jaren AD 614 – 911 niet werkelijk hebben bestaan.

Het komt allemaal op hetzelfde neer: een eeuwenlange campagne met de groep die wordt onderdrukt en de groep die voor deze onderdrukking verantwoordelijk is. Cara St.Louis vertelt en laat je de essenties en implicaties van deze manipulaties doorvoelen. Kom naar de uitermate intrigerende lezing van Cara St.Louis.!

x

* * *

x

De lezing wordt gehouden op

zaterdag 22 april 201, van 14:00 – 17:00 uur

in:

Spieringweg 913 – 2136 LK Zwaanshoek (bij Hoofddorp/Schiphol)
(klik op logo voor kaartje)

x

Geef je op voor deze lezing!

Vul het opgave-formulier hieronder in en verstuur het.
Maak gelijktijdig de organisatiebijdrage van € 25,- over op

Dolphins & Whales publishing bv  –  Heemstede.

IBANcode:   NL35INGB0004313174 

(evt. Bic-code: INGBNL2A)

Je krijgt van ons een bevestiging van boeking en reservering.
Wil je op het laatste moment komen?
Je betaalt dan € 30,- aan de deur, maar..

let op: de locatie heeft een beperkte capaciteit.
Je kunt voor een volle zaal komen te staan..!

Wacht -als je van plan bent te komen- dus niet tot het laatste momen met je opgave!

 


Advertentie