Advertentie

Vrijdagavond: 11 september-lezing Mind control + 9/11..


centrum-zonnewijzer wanttoknow logos

x

x

bush-911-jetfuel-wtc-laff

x

x

11 September en de ‘Omgekeerde Wereld’…

x

Vrijdag a.s. 11 september, 19:00 uur

x

Centrum Zonnewijzer
Linnaeuslaan 2b
1431 JV te Aalsmeer

Lezing door Paul Peters 
(auteur/vertaler van o.a. het boek ‘Thanks for the memories’)

x

Paul Peters is auteur van diverse boeken waaronder ‘Mind Control’, Opnieuw een Holocaust aan de horizon en ‘HAARP’.

Paul Peters over de lezing van aanstaande vrijdag:

“11 September (911) was het begin van een nieuwe periode waarin de oorlog tegen terrorisme voorop kwam te staan. Wat is er werkelijk gebeurd op 11 september en was dat wel het begin? Wat gebeurt er met u en mij als er zoiets plaatsvindt en in iedere huiskamer te zien is? Er komt een verlammende vanzelfsprekendheid in de ‘gepresenteerde realiteit’ van de gebeurtenissen op Tv en andere media. Men gelooft gewoonweg datgene wat er als eerste verteld wordt op TV.

Thanks for the memories Brice TaylorHet is de start van ‘trauma-based mind control’ van het grote publiek; maar daaronder ligt een diepere laag. De controle over de geest van mensen is een veld waarin veel proeven gedaan zijn en waarvan mensen als Brice Taylor, auteur van het boek ‘Thanks for the memories’ slachtoffer van zijn geworden. Haar verhaal gaat over de machtigen der aarde. Je kunt dit boek HIER op de site in delen lezen.

Als we de wereld van nu beschouwen, kunnen we daarnaar kijken, op de manier zoals men ons het wil laten zien. Maar we kunnen ook op zoek gaan naar de onderliggende lagen, de werkelijke werkelijkheid. Die worden aangestuurd door het grote geld en de machtigen der aarde. Op die manier kunnen we een heldere blik krijgen op de ware toedracht van de gebeurtenissen en zien wat men ons wil laten geloven en waar men op aan stuurt.

Want datgene wat we zien is altijd maar een dun laagje van wat er werkelijk plaatsvindt. Maar vooral datgene wat ‘men’ wil dat we zien als de waarheid. Daar wordt de leugen keihard gepresenteerd als de waarheid en is de waarheid gedoemd om als leugen te worden geclassificeerd, als een complot. Ik zal dit alles toelichten aan de hand van mijn onderzoek en zienswijze betreffende 11 september, HAARP. Ik zal het verhaal van Brice Taylor gebruiken als uitgangspunt voor het wakker maken en vooral wakker blijven van onze geest.”

Wil je bij deze lezing aanwezig zijn, meld je dan hieronder aan. (De toegangsbijdrage van € 10,-betaal je vrijdag aan de zaal.)

x

Angst als ultiem stuurmiddel, om de bevolking van een land te manipuleren en te brain-washen..
Kijk naar deze uitspraak van oud-Minister van Defensie van Duitsland, Andreas von Bülow, hieronder..

andreas bulow 911 macht

x

Het plaatje dat de nieuwsmedia massaal toonden: 'Angst en paniek in Manhattan'..
Het plaatje dat de nieuwsmedia massaal toonden: ‘Angst en paniek in Manhattan’.. Angst als grote motor om het menselijke ras klein en in toom te houden. te manipuleren en te onderdrukken. Mind Control in één van zijn vele vormen.