Advertentie

Zilver, Zink én Probiotica: Ons schild tegen de Corona-griep pandemie!


WantToKnow organiseert regelmatig bijzondere aanbiedingen voor je, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen. Bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

x

x

* * *

De kracht van de colloïdaal methode, of:

Zilver, zink en probiotica
een schild tegen Corona..!

2020 © WantToKnow.nl/.be

 

Een aanbieding die we speciaal in elkaar hebben gezet, met het oog op de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Het bizarre van de verspreiding van het virus -wellicht is het jou ook opgevallen- is dat het niet bepaald gevaarlijk is, wanneer je IMMUUNSYSTEEM in orde is..! Je weerstand tegen dit virus is dus ESSENTIEEL..! Goed slapen, frisse lucht en -zo mogelijk- zon, zorgen voor lichamelijke weerstand. Maar ook goede voeding en je darmen spelen bij je immuunsysteem een essentiële rol. En met het oog op dat laatste, hebben we deze aanbieding voor je samen gesteld. Een hoofdrol laten wij in ieder geval ook uitgaan, naar de krachtige rol die zilver in dit ‘spel’ kan spelen, als anti-bioticum. Een natuurlijke stof die krachtig een natuurlijke vijand bestrijdt..!

Nooit gerealiseerd waarom specifiek ZILVER wordt gebruikt voor bestek..? Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

Zilver en het Coronavirus
De anti-sceptische werking van zilver is alom bekend. Want wist je dat zilver al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt wordt om voeding en drank te conserveren? En dat in de medische wereld zilver vanaf circa 1800 werd en nog steeds wordt ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid werd zilver vermaald en werd het gruis toegevoegd aan drinkwater. Dit bleek een zeer actief middel tegen verscheidene ziektes! Er was echter een nadeel: bij langdurig, overmatig inwendig gebruik, kon het zilver toxisch worden. De zilverkorrels waren gruis, maar nog steeds té groot..!

Het coronavirus heeft zich uitgebreid tot een gevreesde pandemie en dat heeft geleid tot quarantaines en een in aantocht zijnd vaccin. Maar dát kan nog wel even duren, voordat dat op de markt is. Maar ook dat vaccin zal weer zijn negatieve kanten hebben, omdat het niet uitgaat van de kracht van het menselijke immuunsysteem..!

De wereld is in rep en roer. Het is niet de eerste keer dat er zo’n wereldwijde chaos is geweest, rondom een potentieel dodelijk virus. We doen een greep: de vogelgriep, het Mexicaanse griepvirus (Nederland kocht een idioot aantal van 30 miljoen vaccins, nauwelijks getest op veiligheid en werkzaamheid) en recenter dook het Ebolavirus op.

Achteraf bleken deze virussen, of ziekteverwekkers, niet meer doden te hebben veroorzaakt dan de jaarlijkse ‘gewone’ griepvirussen. Maar wat maakt het uit; de cowboys van  Big Pharma, hadden de winst in de pocket; maar dat terzijde..!

We kunnen het ook met ‘gewoon’ zilver doen! Uit onderzoek blijkt dat zilver-ionen in staat zijn om virussen van het geslacht Corona onschadelijk te maken. Dit type virus heeft een envelopje om zich heen, een soort jas, en in het geval van het coronavirus bestaat deze jas voornamelijk uit eiwitachtige structuren. Nano-zilver is in staat om alle eiwitstructuren van het virus te denatureren (uit elkaar te laten vallen).

Nano-zilver maakt virussen en bacteriën IMPOTENT..!!
Hierdoor is het virus impotent geworden en kan het zich niet meer vermenigvuldigen en zal het door ons immuunsysteem en zelfgenezend vermogen uit het lichaam verdwijnen. Volgens de onderzoekers is zilver het meest effectief tegen het coronavirus als het preventief ingenomen wordt en wanneer het geïnhaleerd wordt.  Een andere studie uit 2003, nota bene uitgevoerd door de Chinese RIVM-organisatie, vond dat ionisch zilver (= nanozilver) het SARS virus, een ander lid van de Corona familie, compleet deactiveerde. En dat binnen twee uur.

Meer bevestiging voor de werking van nanozilver komt van de University of Arizona, waar wetenschappers aantoonden, dat ionisch zilver 99% van een ander coronavirus deactiveerde, binnen vier uur. Tenslotte vonden we nog een patent. Patenten zijn exclusieve rechten op onmiskenbare feiten en vooral van dat laatste, daar houden wij van. In dit patent wordt nanozilver als middel tegen anti-coronavirus gedeponeerd!!! Weliswaar voor uitwendige toepassing, dus om de omgeving virusvrij te maken, maar wij weten dat het inwendig werkt!

Hoe nano-zilver de celwanden van een virus kapotmaakt.

Corona en Probiotica
Veel mensen weten dat de weerstand van de mens, zoals gezegd hierboven, eigenlijk in de darmen begint. Darmbacteriën spelen namelijk een belangrijke, zo niet essentiële rol in het versterken van het immuunsysteem. Zo kwam uit wetenschappelijk Chinees onderzoek uit 2018 naar voren, dat probiotica-supplementen een significante werking hebben op de weerstand van het menselijke lichaam. Ze verzamelden een groep volwassenen, die in het jaar ervoor, meer dan 4 keer verkouden waren.

De groep werd in tweeën gedeeld, waarna de ene helft regelmatig een yoghurtdrankje te drinken kreeg, met daarin pro-biotische bacteriestammen. De andere helft kreeg een placebo-drankje voorgeschoteld, dat dus geen enkele werking dan alleen het placebo-effect had. Wat bleek?
De probiotica-groep had significant minder last van bovenste luchtweginfecties en griepsymptomen. Ook had de groep een verhoogde hoeveelheid afweerstoffen in het bloed. Een onverwachte uitkomst, maar wel een fundamentele en veelzeggende..!  Wil je meer lezen over de werking van mineralen en edelmetalen? Lees dan HIER verder op de site!

Verboden aan te prijzen als genees- of voedingsmiddel!
Helaas mogen wij je, gezien de aanbieding hieronder, niets vertellen over het eventuele inwendig gebruik van nano-zilver. Dat doen we dan dus ook niet. Dat komt, doordat de NVWA, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, nano-zilver kwalificeert als een ‘niet toegestaan voedingssupplement’. Wij weten dat heel veel mensen toch colloïdaal zilver innemen, en het niet als een voedingssupplement gebruiken. Ze gebruiken het als algemene ondersteuning voor het immuunsysteem en zelfgenezend vermogen. Mocht je hier meer over willen weten, dan verwijzen we je graag naar de website van www.nano-mineralwater.com

Bronnen:
Wij maakten 2 screenshots van sites, waar het onderzoek naar nano-zilver werd gepubliceerd. Zoals je kunt zien in deze afbeeldingen ervan hieronder, bij de accentuering, blijkt zilver, vanuit deze wetenschappelijke onderzoeken gezien, de krachtige immuunversterker, waarover we in deze aanbieding spreken..!

researchgate.net/publicationViral_Pathogens_
University-Study-Shows-Ionic-Silver-Effective-SARS
patents.google.com/patent/EP1676582A1/en

* * *

Dit is de hierop gebaseerde

speciale WantToKnow-aanbieding:

En let op: Inclusief een gratis EHBO-spray
t.w.v. € 14,95 !

x
Van eeuwenoude wijsheid, naar moderne gezondheid:

x
– Nano-zilver en Probiotica –

van ‘The Health Factory’ 

(let op: deze actie sluit op dinsdag 24 maart)

x
De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde, productiemethode, inmiddels marktleider op het gebied van colloïdale mineraalwateren. Voor diegenen, die zich in de technische details van nano-mineralen interesseren: het zeer zuivere mineraalwater, wordt bijvoorbeeld in het geval van colloÏdaal zilver, geproduceerd met mono-atomisch, di-atomisch en nanoclusters zilver.

Het colloïdaal zilverwater is samengesteld van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen zilver. Deze zijn tussen 1 en 5 nanometer groot, eh klein. Dit resultaat is essentieel voor de optimale werking van de genoemde nanoclusters zilver. In  nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm) in het puur zuivere water. Daarbij verpakt The Health Factory haar producten in de inmiddels fameuze, hoogwaardige, donkerviolet glazen flessen.

Deze glazen flessen laten alleen, positief infrarood- en ultraviolet-straling door. Het is bewezen dat violet glas de inhoud beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product ook aanzienlijk vergroot. Naast een veel langere houdbaarheid, bevat het mineraalwater ook geen allergenen.

De probiotica in het pakket..? PiLeJe, aangenaam..!
Sinds kort heeft The Health Factory, de vertegenwoordiging van het Franse merk PiLeJe.. Wil je je informeren over de producten van dit merk, dan raden we je aan, op de banner hierboven te klikken voor meer info over dit krachtige merk. Voor dit Corona-schild-pakket, kozen we de tabletten van Lactibiane Probiotica van PiLeJe. Zoals gezegd, stimuleert deze pro-biotica een evenwichtige darmflora. Én daarmee dus een sterk/versterkt immuunsysteem! Deze lactibiane probiotica, bevat vier stammen van zorgvuldig geselecteerde probiotische gisten. Zij zorgen voor een goede spijsvertering en een uitgebalanceerde huishouding; Het immuunsysteem begint inderdaad in de maag!

Een pakket met:

 • Een fles 200ml Colloïdaal Zilver
  voor algemeen gebruik. Perfect voor alle antibacteriële toepassingen!

  • Op de huid: bij acne, huiduitslag en -infecties, eczeem, brandwonden, huidschimmels, koortslip, jeuk en zwelling bij insectenbeten, luieruitslag, oogontsteking, oorontsteking, spruw, (water)wratjes, zweetvoeten, etc.
  • In de mond: bij aften, keelpijn, mondgeur, spruw bij baby’s, als mondwater, tandvleesproblemen, etc.
  • Ter ontsmetting van: handen, wonden, toiletbril, telefoon, snijplank, groenten en fruit, vuilnisbak, gootsteen, schimmels in de badkamer, waterfles, aquarium, vijvers, zwemwater, etc.
  • Ter conservering van: etenswaren, bloemen, huidverzorgingsproducten, etc.
  • De nano deeltjes zilver kunnen perfect de huid doordringen en het product bevat geen belastende stoffen. 100% zuiver dus.
   x
 • Een fles 100ml  ‘KNO-spray’ met een handige spray-dop.
  Een krachtige synthese van Zilver én Zink. Ideaal om snel iets mee te desinfecteren én erg goed voor de weerstand!
  Bevat uitsluitend elementair nano-zilver en zink en zuiver water, de neusspray is dus 100% puur.
  x
 • 30 capsules Lactibiane Probiotica tabletten van PiLeJe.
  Voor een evenwichtige darmflora én een sterk immuunsysteem! Bevat vier stammen van zorgvuldig geselecteerde probiotische gisten die zorgen voor een goede spijsvertering en een uitgebalanceerde huishouding; Het immuunsysteem begint in de maag!

&

deze gratis EHBO-zilverspray
ter waarde van € 14,95 !
Een handzaam flesje, waarmee je eenvoudig
ontsmet en desinfecteert.

x

De WantToKnow-prijs voor deze set:
€ 103,95,- (normaal: € 119,-)

x
* * *

‘Ja, ik wil graag dit
‘Corona-schild’-pakket
ontvangen
!’

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: dinsdag 24 maart a.s.

* * *

Heb je nog aanvullende vragen?
Mail dan even naar aanbieding@wanttoknow.nl

* * *

Per bestelling geldt een bijdrage porti/handelingskosten van € 6,50

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

x
x

Totaal: € -

Advertentie