Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Eric Clapton: “Speel ik nog gitaar ná het vaccin?”


Eric Clapton:

“Zal ik ooit nog gitaar spelen na de Corona prik?”

2021 WantToKnow.nl/be

x

Eric Claptop heeft zich laten vaccineren met het AstraZeneca vaccin, maar weet niet of hij ooit nog kan optreden. Of hij ooit nog zijn geliefde instrument, de akoestische gitaar, op hoog niveau kan spelen. Het niveau waarmee hij ontelbare grammies en muziekprijzen in de wacht sleepte voor zijn tijdloze en prachtige muziek. En nu zullen er vast mensen zijn die denken…ja maar het AstraZeneca en Jansen vaccin is daarom ook uit de roulatie genomen, en daarmee is toch het probleem opgelost. Want nu injecteren ze toch voornamelijk met de  mRnA-vaccins, die veilig zijn..? Fout. De AstraZeneca-vaccins worden in veel landen nog gezet en de ongebruikte vaccins van ons, worden gedoneerd aan arme landen. Maar ook naar Suriname. Is dat ethisch?

Proefkonijnen.. Zowel de mRNA vaccins als het Astra en/of het Jansen vaccin zitten tot 2023 in een fase 3 proefperiode en hebben een voorwaardelijke goedkeuring. Dat houdt in dat iedereen die zich nu laat prikken ongeacht welk vaccin het is…maar moet afwachten wat de bijwerkingen zullen zijn op de korte, midden en lange termijn.

Besef dat de reden om AstraZeneca uit de roulatie te halen in NL voortvloeit uit meerdere ernstige trombose gevallen bij jonge vrouwen, waarvan BLCKBX er 1 binnenkort gaat portretteren. Ook zij – een jonge meid van 28 – kan haar handen amper nog bewegen. Zij waren dus de proefkonijnen waarna men het besluit pas nam. En ook Eric Clapton was feitelijk een proefpersoon en het is dus maar de vraag of zijn reeds geplande concerten door zullen gaan.

“Vaccin mogelijk dodelijker dan Corona…”
Bekijk de integrale persco van Rutte en De Jonge over de AstraZeneca Stop:

Risico nemen met imago
En daarom wil hij zijn ervaringen met ons delen, ongeacht de risico’s voor zijn imago. Want de telefoon rinkelt ineens een stuk minder sinds hij zich uitsprak. Zo werkt dat tegenwoordig. Je moet je mond houden en loyaal zijn aan het systeem en het risico voor lief nemen. Delen, delen en nog eens delen! Wij hebben het hele interview met Eric Clapton voor je ondertiteld in het Nederlands en Engels en de video is meer dan de moeite waard. Luister naar dit persoonlijke verhaal van levende legende Eric Clapton en deel m. Deel m met zoveel mogelijk mensen die je kent.

Hier het verhaal van Eric Clapton: