Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Het verhaal van Magdalena Dzambo en Dr. C. Peeters..!!


Het verhaal van

Magdalena Dzambo en Dr. C. Peeters..!!

2022 © WantToKnow.nl/be | ON!

 

Directeur Agnes Kant van het bijwerkingeninstituur LAREB heeft kennelijk de 200.000 gemelde bijwerkingen niet of nauwelijks bekeken..

Een kleine tip, die grote gevolgen kan hebben, wanneer je hem opvolgt.. De tip is.. KIJK DEZE UITZENDING. Een medisch-wetenschapper van onbesproken allooi en een slachtoffer van de mRNA-inspuiting. Een middel dat volledig ten onrechte ‘vaccin’ wordt betiteld.. ONZIN, een normaal vaccin rotzooit niet aan je DNA om ‘iets voor elkaar te krijgen’. Wie beter dan een immunoloog kan je dit verhaal vertellen. Wij hadden enkele weken geleden immunoloog prof. dr. Pierre Capel te gast, die voor wanttoknow-lezers een lezing hield en FEITELIJK EXACT hetzelfde zegt, wat immunoloog Dr. Carla Peeters zegt over de ontwikkelingen en karakteristieken van het ‘middel’..

In deze uitzending van de nieuwsrubriek ‘Ongehoord Nieuws’ van de omroep ‘ON’, komt niet alleen Carla Peeters aan het woord, maar ook een krachtige jonge vrouw, Magdalena Dzambo, die zich slachtoffer moet noemen van het mRNA-middel. Één dag na de toediening van dit middel, begon haar lijdensweg, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Helse pijnen en immobiliteit zijn haar deel geworden. Daar waar ze vroeger er lustig op los joggde, kan ze nu heel moeilijk lopen en heeft haar conditie een levensgrote knauw gekregen.

Maar natuurlijk oordeel je ZELF; het enige wat wij kunnen doen, is je deze impliciete waarschuwing aanreiken.. Doe er je voordeel mee..!! We kunnen vooralsnog deze uitzending niet embedden, maar klik even op de illustratie hieronder voor de automatische link. Even kijken dus..!

Ongehoord Nieuws met Carla Peeters, Magdalena Dzambo en Barry van den Berg – Afl 48

 

Advertentie

ON NL Banner

1 gedachte over “Het verhaal van Magdalena Dzambo en Dr. C. Peeters..!!

  1. Tussen 1995 en 2001 bestond in de VS een maandblad over politiek & cultuur met de naam ‘George’. Vanaf het begin tot aan zijn dood in juli 1999 was John F. Kennedy jr. (1960) uitgever.
    In het februarinummer van 1997 heeft JFK jr. een interview met Bill Gates en Gates ‘voorspelt’ dat de wereld in het voorjaar van 2020 te maken krijgt met een virus dat het heeft voorzien op de luchtwegen en er zullen zoveel zieken zijn dat een pandemie zal worden uitgeroepen om het ‘virus’ te beteugelen:
    https://archive.org/details/george-magazine-february-1997-survival-guide-to-the-future-bill-gates-interview/page/n1/mode/2up

    JFK jr. heeft eens gezegd dat hij hoe dan ook de moordenaars van zijn vader zal vinden, al moet het hele land in de fik staan. Hij had zich die moeite kunnen besparen, want zijn stiefvader tussen 1968 en 1975 Ari Onassis heeft direct na de aanslag in Dallas op 22.11.1963 de hulp ingeroepen van een aantal detectives om de daders te traceren en in het voorjaar van 1964 wist Onassis alle finesses van deze staatsgreep, die ruim baan heeft geboden aan de Deep State.

    In de zomervakantie van 1964 heeft koningin Juliana in hun villa De gelukkige olifant in Porto Ercole (Italië) Jacky Kennedy en haar twee kinderen Caroline en John enige tijd te logeren gehad.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.