Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Keihard liegen en.. Minister van Defensie worden..!


x
x

Keihard liegen en..
Minister van Defensie worden..!

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Pieter Omtzigt (ex-CDA) kan het eigenlijk nog steeds niet goed bevatten. Het vorige kabinet struikelde over het toeslagenschandaal maar gaat daarna vrolijk met de harde kern van vriendjes van Rutte verder, alsof er niets gebeurt is. Ollongren heeft daarbij keihard staan liegen, tijdens de affaire: Pieter Omtzigt, functie elders….. Kajsa Olongren is een regelrechte leugenaar, aldus Pieter Omtzigt..!

In het debat over ‘de omgangsvormen in de Tweede Kamer’ wil Omtzigt dit wel ter tafel brengen. Men is -laten wij het netjes zeggen- niet netjes met hem omgegaan, en dat is, zo weet je, een understatement: want de politieke rattenkuil men is op schandalige wijze met iemand omgesprongen die toen ook nog eens ziek thuis zat! Kijk naar de bijdrage van Omtzigt in dit debat over het ‘rapport ‘Versterking functies Tweede Kamer – Meer dan de som der delen’. (HIER pdf)

Een werkgroep onder voorzitterschap van TweedeKamerlid Kees van der Staaij (SGP) heeft dit/haar rapport op 16 december 2021 overhandigd aan TweedeKamervoorzitter Vera Bergkamp. In dit rapport is een concrete en praktische werkagenda opgenomen, waarmee de Kamer haar medewetgevende en controlerende taken beter kan uitvoeren, de betrokkenheid van burgers bij het parlementaire proces kan vergroten en haar informatiepositie kan versterken. De Kamer en de commissies kunnen hier direct mee aan de slag. De start van het nieuwe kabinet sluit hier mooi bij aan. Als de personen, de individuele mensen achter de TweedeKamer-posten ook het fatsoen bewaren en niet helpen een Kamerlid te vermorzelen..

Tja, als we hier toch over spreken, kunnen we hier ook Jesse Klaver even tonen, in zijn uiterst dubieuze rol van ‘bewaker van ethiek en moraal’ in de TweedeKamer. Hoe durf je te suggereren en ZELFS VOOR TE STELLEN om ‘democratisch’ een mede-TweedeKamerlid, of zelfs een HELE POLITIEKE PARTIJ uit de Kamer te stemmen.. Hoe laf ben je dan, als je de dialoog (inhoudelijke gesprek) vermijdt en je te buiten gaat aan dit soort hooghartige, hautaine uitspraken en daden..

Advertentie

ON NL Banner

3 gedachten over “Keihard liegen en.. Minister van Defensie worden..!

  1. Pieter Omtzigt heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen ‘gewoon’ campagne gevoerd voor zijn partij. Hij gedraagt zich als een soort loyalist, maar blijft toch schuilen onder de CDA-paraplu.

  2. https://nos.nl/liveblog/2421233-hoekstra-wil-huren-niet-bevriezen-zodat-corporaties-kunnen-bouwen-segers-er-zal-minder-vee-komen
    Jesse Klaver en mevr.Hermans zouden vinden dat Nederland alle Oekraïnse vluchtelingen kunnen opvangen.Jesse Klaver zou zelfs de woorden die Merkel eerder al uitsprak gezegd hebben namelijk Wir schaffen das.Met wat er nu in de kamer zit kan gezond verstand niet aanwezig zijn (op een paar na) Boeren moeten volgens verschillende partijen hun veestapel verkleinen om huizen te kunnen bouwen bijvoorbeeld en sommigen willen boeren zelfs onteigenen,hoe ziek ben je dan wanneer je zo omgaat met mensen die voor ons eten en melkproducten zorgen? Nou zijn er politici die voorstander zijn van kunstmatig ontwikkeld eten uit laboratoria wat natuurlijk nooit gezond kan zijn maar mensen wel afhankelijk van grote bedrijven als Unilever maakt zoals dat al veel langer gepland is volgens velen.Boeren moeten weg,MKB moet kapot,Gezonde dieren moeten weg en vlees door troep vervangen worden enzovoort.Nederland moet en zal kapot gaan zodat de NWO over alles kan gaan zelfs over leven en dood..

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.