Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

The Mask of the Future..!


Het Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen..

Wat een schatten nietwaar? Die meneer Klaus Schwab stopt tijd, geld en energie in dit soort fantastische uitvindingen voor de mensheid.. En toch voelt het niet helemaal lekker toch. Van die Herrn Von Schwab.. Zijn World Economic Forum promoot dit ‘slimme masker’ dat je ademhaling volgt en je via een app waarschuwt als je het verkeerd draagt of helemaal vergeet te dragen. De globalisten achter het World Economic Forum, promoten nu dit slimme mondkapje dat, geloof het of niet, elke ademhaling van de drager bijhoudt.

In de onderstaande videoclip die op het officiële Twitter-account van het WEF is geplaatst, wordt dit mondkapje gekroond als het ‘mondmasker van de toekomst’, ontworpen door het Chinese bedrijf CirQ Technologies. Dit slimme masker laat je weten, wanneer het moet worden gewassen, of je het goed draagt, en waarschuwt je, via een sensor die gekoppeld is aan een mobiele telefoon-app, als je kapje thuis hebt gelaten..!

En natuurlijk ook de milieuvoordelen: het zou leiden tot een vermindering van het aantal wegwerpmaskers dat op stortplaatsen terechtkomt. Het feit dat het masker kan bijhouden of het al dan niet gedragen wordt, lokte reacties uit, die suggereren dat het kapje dus ook kan worden gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem, op z’n Chinees. Want dát is natuurlijk waar onze Klaus volledig op geilt..!

The Great Reset, communistische stijl. In China is de opsporing van Coronavirussen al gekoppeld aan de sociale kredietscore, waarbij straffen worden uitgedeeld aan personen die geen mondkapje dragen of sociale afstandsregels overtreden.

Advertentie

ON NL Banner