Gezondheid

Deze pagina biedt links naar verscheidene betrouwbare en verifieerbare informatie over schandalen met betrekking tot je gezondheid. Ons meest fundamentele materiaal staat bovenaan de lijst, en wordt, voor diegenen die daarin geïnteresseerd zijn, gevolgd door aanvullende bronnen die dieper op de zaken ingaan. We raden je ten zeerste aan om deze pagina in zijn geheel door te lezen alvorens de diverse links te verkennen. Het WantToKnow.info team presenteert deze informatie met betrekking tot gezondheid als een gelegenheid om jezelf en anderen te informeren, en te inspireren tot samenwerking om de democratie te versterken en te bouwen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Zie hier de originele link naar deze pagina op WTK.info.

Gezondheid Informatie Samenvattingen:

Voor de beste, meest beknopte introductie in de informatie met betrekking tot gezondheid, raden we je ten zeerste onze gezondheid-samenvattingen aan. In deze samenvattingen vol feitenmateriaal word je door een voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende Journal of New England Medicine geïnformeerd over hoever de farmaceutische industrie is afgedwaald van haar oorspronkelijke nobele doelstelling van het ontdekken en produceren van heilzame nieuwe medicijnen. Tegenwoordig is deze industrie voornamelijk een marketing machine die medicijnen verkoopt met een dubieuze werking, en gebruikt ze haar rijkdom en macht om iedere instantie die haar mogelijk in de weg staat te dwarsbomen, inclusief het Amerikaanse Congres, de Food and Drug Administration, academische ziekenhuizen en de medische beroepstak zelf.

Twee-pag. gezondheid informatie samenvatting
Tien-pag. gezondheid informatie samenvatting

Nog Een Uitstekende Samenvatting:

We raden je ook ten zeerste een tien-pagina lange samenvatting aan van het fascinerende boek Seeds of Deception geschreven door medisch onderzoeker Jeffrey Smith. Deze samenvatting vol feiten geeft je cruciale gezondheidsinformatie over het voedsel dat je eet. Je leert hoe het gigantische bedrijf Monsanto nauw samenwerkt met bepaalde sleutelfiguren in de regering om jou ervan te weerhouden te begrijpen wat er gebeurt met genetisch gemanipuleerde organismen in het voedsel dat je eet, en hoe deze je gezondheid kunnen beïnvloeden. De samenvatting is voorzien van meer dan 50 voetnoten, zodat je de feiten kunt controleren.  Seeds of Deception samenvatting.

Beste Free Gezondheid Informatie Video’s:

The Future of Food is een uitstekende documentaire die de grootschalige samenspanning laat zien tussen regulerende overheidsinstanties en bedrijven die genetisch gemanipuleerd voedsel produceren. Het resultaat hiervan is dat het grootste deel van de graan- en sojavoorraad in Amerika genetisch gemanipuleerd wordt, maar de bevolking is zich hiervan niet eens bewust, en nog minder van de gevaren van genetisch gemanipuleerd voedsel. Verhelderende interviews met boeren, wetenschappers en insiders uit de industrie maken duidelijk hoezeer de productie van het voedsel op jouw bord gepatenteerd is en beheerst wordt door bedrijven die weinig oog hebben voor de gevolgen voor onze gezondheid en voor die van toekomstige generaties. The Future of Food.

Boekentip van Hollandse bodem: Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk

Karel & Caroline deden anderhalf jaar lang diepgaand onderzoek naar de effecten en risico’s van het gebruik van draadloze apparatuur. De uitkomsten van hun research zijn opzienbarend: de consument wordt door overheid en telecombranche om de tuin geleid door stelselmatige onderdrukking van adequate wetenschappelijke informatie over schadelijke gezondheidseffecten van de straling van mobieltjes, DECT-telefoons en andere draadloze technologie. Het is gemakkelijk te lezen en met humor gebracht. Met vele handige tips om de gezondheidsrisico’s van mobieltjes en draadloos internet in te dammen. Voor een korte introductie van het boek en Agenda lezingen en themadagen 2009 in Nederland en België, klik hier. Wil je het boek bestellen? Klik dan hier.

Uitstekende Video Documentaire over Aspartaam Schandaal:

De ongelooflijk onthullende videodocumentaire Sweet Misery neemt de kijker mee op een reis door Amerika waarbij hoog aangeschreven artsen, neurochirurgen, gezondheidsfunctionarissen van de overheid en burgers geïnterviewd worden. Zij leggen de risico’s uit van het binnenkrijgen van giftige stoffen als aspartaam (ook bekend als NutraSweet en Equal) en MSG (smaakversterkers, red.), en schenken aandacht aan de manieren waarop elementen van de overheid en de industrie de risico’s voor het publiek verborgen houden. Als je begaan bent met je gezondheid en met die van je familie en vrienden, dan is dit een niet te missen documentaire die je in staat kan stellen een verschil te maken op dit cruciale gebied. Zelfs al heb je maar 10 minuten tijd, het eerste gedeelte van deze indrukwekkende video zal je ogen openen. Sweet Misery

Twee Korte, Grappige Informerende Free Video’s over Gezondheid:

Allereerst, “Store Wars” is hilarisch! Veel plezier met deze ongelooflijk goed gemaakte, vijf minuten durende parodie op Star Wars waarin Cuke Skywalker het opneemt tegen Darth Tater. De tweede video is een parodie op The Matrix: “The Meatrix”. Met een beetje humor kom je al een heel eind als je de boodschap van gezond eten wilt overbrengen.

Store Wars
The Meatrix

Belangrijkste Gezondheid Informatie Document:

Een goed gedocumenteerde studie over een middelbare school in Wisconsin laat zien dat voordat het voorbewerkte eten in de kantine vervangen werd door gezond, vers en vitaminerijk eten, de school totaal niet onder controle was. Er waren gewapende incidenten, ruzies tussen leerlingen en er was continu een agent aanwezig. Deze inspirerende studie toont aan dat nadat de school de verandering in schoolmaaltijden had doorgevoerd, de leerlingen rustig werden, zich beter konden concentreren en gedisciplineerder waren. Er waren geen gewapende incidenten meer, geen zelfmoorden, schorsingen, uitval of drugsmisbruik. Het nieuwe dieet en het verbeterde gedrag is nu al zeven jaar een feit. Andere scholen volgen en veranderen hun maaltijden met vergelijkbare resultaten. School Diet Change

Gezondheid Informatiebronnen:

Onze bronnenlijst met betrekking tot gezondheidsinformatie bevat korte samenvattingen van de beste boeken en video’s die we gevonden hebben. Deze bronnen verschaffen betrouwbare gezondheidsinformatie die je in staat stelt om goed gefundeerde keuzes te maken met betrekking tot je gezondheid. Iedere bron wordt beoordeeld op belang en betrouwbaarheid; links worden altijd gegeven zodat je een bron kunt aanschaffen of gratis kunt bekijken.

Toonaangevende Gezondheid Informatie Nieuwsartikelen:

We hebben een grote hoeveelheid nieuwsartikelen van zeer gerespecteerde mediabronnen verzameld, waarin verschillende aspecten van de doofpot met betrekking tot gezondheid aan het licht worden gebracht. Er worden altijd links gegeven naar de originele bronnen voor verificatie. De eerste link hieronder bevat citaten uit bijzonder onthullende nieuwsartikelen, waarbij de belangrijkste artikelen als eerste gerangschikt zijn. De tweede link bevat dezelfde citaten, gesorteerd op plaatsingsdatum op WantToKnow.info. De derde link rangschikt ze op datum van artikel. De vierde link hieronder bevat een lijst van headlines en links naar enkele van de belangrijkste artikelen over gezondheid. Onder deze vier links worden headlines en links gegeven naar de volledige tekst van enkele van de beste artikelen.

Zeer onthullende nieuwscitaten gezondheidszorg
Nieuwscitaten gesorteerd op plaatsingsdatum website
Nieuwscitaten gesorteerd op datum (teruglopend)
Headlines and links

Beste Gezondheid Informatie Nieuwsartikelen:

Doofpotschandaal Farmaceutische Industrie Onthuld in New York Times
Vaccin Autisme Link Gemeld door MSNBC
BBC bericht over Effectieve Behandeling Gebasseerd op Indiaanse Traditie

Gezondheid Informatie Deelonderwerpen:

Vogelgriep: Grootschalige Manipulatie, Woekerwinsten Gemeld in Diverse Media Artikelen
Vaccines: Gevaren van Kwik en Thimerosal Gemeld in Grote Media Artikelen
Een Geneesmiddel voor Kanker Ontdekken kan Gevaarlijk voor je Gezondheid Zijn: Het verhaal van Royal Rife

Wat jij Kunt doen aan gezondheidsschandalen

We zijn ervan overtuigd dat we, door samen te werken, een betere, mooiere toekomst kunnen en zullen bouwen. Als we angst, stilzwijgen en polarisatie achter ons kunnen laten, kiezen we ervoor ons aan te sluiten bij een groeiend aantal mensen dat zich wijdt aan samenwerken voor het welzijn van iedereen in onze wereld. Jij kunt nu een verschil maken door deze informatie over gezondheidsschandalen te verspreiden en te delen met je familie, vrienden en collega’s.

Hieronder een paar tips:

Email pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Print pagina: klik hiervoor op de gelijknamige link bovenaan iedere pagina.
Contact media en politiek: klik hier.
Wat jij nog meer kunt doen? Klik hier en specifiek voor gezondheid, klik hier.