Advertentie

COVID-19: WHO-artsen/wetenschappers aangeklaagd..!!


Voor ’t verbieden succesvol COVID-19-medicijn!!

WHO-artsen/wetenschappers aangeklaagd..!!

2023 © WantToKnow.nl/be

x

India klaagt WHO-wetenschapper aan en daarmee loopt India voorop, bij het eisen van verantwoording van de WHO, de Indiase Orde van Advocaten (IBA) klaagt deze WHO-hoofdwetenschapper Dr. Soumya Swaminathan aan. De Orde (IBA) beschuldigt haar ervan de dood van vele Indiase burgers te hebben veroorzaakt door hen te misleiden over de werking van Ivermectine, dat volgens haar niet werkt tegen Covid-19.  Als gevolg daarvan werd het gebruik van Ivermectine om Covid-19 te genezen stopgezet en explodeerden de Covid-gevallen, waarbij het aantal sterfgevallen vertienvoudigde.

Punt 56 van de aanklacht stelt zonder veel onduidelijkheid:

“Dat uw misleidende tweet op 10 mei 2021 tegen het gebruik van Ivermectine tot gevolg had dat de staat Tamil Nadu op 11 mei 2021 Ivermectine uit het protocol terugtrok, slechts een dag nadat de regering van Tamil Nadu hetzelfde had aangegeven voor de behandeling van COVID-19-patiënten.

Specifieke aanklachten waren onder meer het voeren van een desinformatiecampagne tegen Ivermectine en het afgeven van verklaringen in de sociale en reguliere media om het publiek ten onrechte te beïnvloeden tegen het gebruik van Ivermectine, ondanks het bestaan van grote hoeveelheden klinische gegevens die de grote doeltreffendheid ervan aantonen bij zowel de preventie als de behandeling van COVID-19.

De brief van de Indiase balie verwees in het bijzonder naar de collegiaal getoetste publicaties en bewijzen die zijn verzameld door de tien leden tellende Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) groep en het 65 leden tellende British Ivermectin Recommendation Development (BIRD) panel onder leiding van WHO consultant en meta-analyse expert Dr. Tess Lawrie.”

Dr. Swaminathan sprak zich dus uit, tegen het gebruik van Ivermectine, wat plaats vond in de provincie Tamil Nadu. (HIER) Met als gevolg dat het gebruik van Ivermectine werd geblokkeerd en de gevallen van Covid een hoge vlucht namen, waarbij het aantal sterfgevallen vertienvoudigde. In de provincies waar Ivermectine werd gebruikt – Delhi, Uttar Pradesh, Uttarakhand en Goa – namen de Covid-gevallen sterk af met 98%, 97%, 94% en 86%..! Dit succes, waardoor grote delen van India vrij waren van Covid, kwam in de VS NIET IN DE PERS..! Het waren deze media, die zich mede-schuldig maakten aan het bashen van Ivermectine: de New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, NPR, AMA. Maar ook Joe Biden, senator Schumer, Nancy Pelosi, en de rest van de pro-mRNA-prikclub, feitelijk criminelen die het verhaal beheersen.

De Indiase Orde van Advocaten sprak via woordvoerder Dipali Ojha, die verklaarde dat de betreffende WHO-functionaris wordt beschuldigd van wangedrag, omdat ze haar positie als volksgezondheidsfunctionaris gebruikte om de agenda van speciale belangen te bevorderen om een Emergency Use Authorization te handhaven voor de lucratieve vaccinindustrie.

Dipali Ojha verklaarde verder dat de Indiase Orde van Advocaten op grond van sectie 302 van het Indiase Wetboek van Strafrecht een aanklacht indient tegen Dr. Soumya Swaminathan en anderen, wegens moord op elke persoon die is overleden door belemmering van de behandeling van Covid-patiënten met Ivermectine. De straf onder sectie 302 van het Indiase Wetboek van Strafrecht is dood of levenslang.

Eindelijk het begin van verantwoording voor de georkestreerde ‘Covid Pandemie’. Zoals steeds vaker blijkt uit indirect en direct bewijs, hebben Dr. Tony Fauci, NIH, CDC, WHO, FDA, de instituten en de politici Covid gebruikt, om grote aantallen mensen te doden en te verwonden ten behoeve van miljarden dollars aan Big Pharma vaccin winsten.

De zogenaamde ‘gezondheidsautoriteiten’, de tot ‘hoernalistiek’ verworden journalistiek én een uitschot van politici hebben door hun tanden heen gelogen en het gebruik van bekende, veilige behandelingen verhinderd. Geen enkele persoon hoefde te sterven of zijn gezondheid te verliezen door het virus.

Mensen werden feitelijk vermoord, door hen adequate hulp/medicijnen BEWUST te onthouden. Met het doel angst en paniek te zaaien om de winst van vaccins op te drijven, de vernietiging van de burgerlijke vrijheid te verzekeren en misschien de duistere agenda van bevolkingsvermindering te dienen. (HIER)

Zou het niet geweldig zijn als de Amerikaanse Orde van Advocaten de integriteit en moed had om een aanklacht in te dienen tegen Fauci, Walensky, FDA, NIH, CDC, de gouverneurs die op criminele wijze lockdowns en schadelijke maskermandaten oplegden, en de criminele medische organisaties en verenigingen die meewerkten aan massamoord door Ivermectine en HCQ te blokkeren en de artsen straften die levens redden door deze volkomen veilige medicijnen voor te schrijven.

We worden geconfronteerd met de situatie waarin de bewijzen boven water komen, dat officiële overheids- en particuliere organisaties in de VS, het VK en de EU grotere massamoordenaars blijken te zijn dan Pol Pot! En daar wordt niets aan gedaan, door met name de corrupte journalitiek. De verantwoordelijke criminelen staan op het punt om op illegale wijze definitieve goedkeuring te verlenen aan de uiterste laakbare ‘vaccins’, die feitelijk NIETS MET VACCINEREN TE MAKEN HEBBEN..

Dit alles om hun agenda te kunnen blijven dienen en verder uit te rollen. Met massale inenting met een middel waarvan bekend is dat het zowel dodelijk is als het virus gewoon verspreidt, ondanks geruststellende meldingen van gezondheids- en politieke autoriteiten.

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.