Advertentie

Negatieve Hydro-chloroquine studie verworpen..!!


x
x

Negatieve Hydro-chloroquine studie verworpen..!!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Het gezaghebbende medische tijdschrift ‘The Lancet’ heeft een publicatie terug getrokken, waarin de resultaten/conclusies werden bekend gemaakt, van onderzoek naar het malariamiddel Hydroxy-chloroquine als middel tegen COVID-19. Dit is gebeurd, vanwege twijfels over de betrouwbaarheid van de gebruikte dataset. De auteurs van het artikel stelden onomwonden, dat het geneesmiddel niet werkt tegen COVID-19. En sterker nog, dat mensen zelfs een grotere kans hadden om te overlijden als ze het gebruikten.

Het is natuurlijk uiterst dubieus wat hier is gebeurd, wanneer onderzoekers dit soort verregaande uitspraken doen. Het is dan ook zeer aannemelijk, dat dit verhaal onderdeel is van de anti-Hydro-chloroquine-campagne, die de wereld een degelijk en BETROUWBAAR MEDICIJN wil ontnemen/ontkrachten. En ja, de WHO en ándere overheden, waren op basis van dit artikel al gestopt met tests met dit middel. Zij hadden kennelijk een goed excuus nodig om dat te doen. De vraag is of daarbij ook het BENODIGDE ZINK en een ANTI-BIOTIUM worden gebruikt, omdat dát nou preciés de essentiële zaken zijn, waardoor het middel hydro-chloroquine werkt tegen deze corona-variant.

Maar volgens de Guardian (HIER) zijn de onderzoekingen weer opgestart..  Afgelopen woensdag 3 juni distantieerde ‘The Lancet’ zich al van de inhoud, maar wilde het tijdschrift het artikel nog niet intrekken. Donderdag werd het besluit, dat als UITZONDERLIJK mag worden gekwalificeerd,  (HIER) alsnog genomen.

Het bedrijf dat het onderzoek had gefinancierd, Surgisphere, en haar onderzoekers, werden door meer dan honderd wetenschappers op de vingers getikt, n.a.v. de publicatie. Zij plaatsten vraagtekens bij de dataset die was gebruikt voor het onderzoek. Eerder deze week al vroegen zij de hoofdredacteur van The Lancet via een open brief, de dataset openbaar te maken en het artikel te laten toetsen door de WHO.
X
Volgens deze grote groep wetenschappers, is het artikel vooral té overhaastig geschreven. De vraag is dan ook, wáárom dat is gebeurd? In een periode van maar vijf weken tijd, bleken de auteurs hals-over-kop, tienduizenden medische gegevens van patiënten geanalyseerd te hebben. In die tijd schreven ze ook nog eens het artikel, dat ze ook nog lieten nakijken, door andere wetenschappers. Halen we de tijd van schrijven en review door de wetenschappers ervan af, dan blijft een geschatte onderzoeksperiode van zo’n 3 weken over..!
X
En dat is in een veel korter tijdsbestek gebeurd dan gebruikelijk is… Waarom? Een studie naar de werking van een medicijn, dat NIETS KOST en DUS NIETS OPLEVERT.. Tenzij het doel JUIST WAS om het af te breken en de focus van de wereld te blijven houden op een COVID-vaccin en het vaccineren van de wereldbevolking.  Maar wat doen die medische-wetenschappers dan bij dit onderzoek; hebben die zich laten omkopen of iets dergelijks.. Nou, het verhaal wordt nog interessanter..

Het bedrijf Sugisphere als financier, in zéér bedenkelijk rol..!
Want inmiddels is gebleken, dat de auteurs, drie wetenschappers, die bij het onderzoek betrokken waren, hun handen donderdag al van het onderzoek af hebben getrokken. Dat deden ze omdat Surgisphere, het bedrijf dat de data had aangeleverd, weigerde de volledige dataset vrij te geven. “We kunnen niet langer instaan voor de betrouwbaarheid van de primaire data”, lieten ze weten in een verklaring.

En ja, dat zijn allemaal nette woorden, maar feitelijk kijken we naar manipulatie, oplichting en regelrechte FRAUDE. Gefinancierd door Sugisphere, dat feitelijk met een positief resultaat van het onderzoek -waarbij zou blijken dat Hydro-Chloroquine wel dégelijk effecite is- NIETS te winnen heeft. De verdenking dat Sugisphere de 3 wetenschappers OOK heeft misleid, is dan ook zeker een reële mogelijkheid..

The Lancet laat weten dat er veel vragen zijn over het bedrijf Surgisphere en de data die zijn gebruikt in het desbetreffende artikel. Het bedrijf heeft nog niet gereageerd op de stap van het prestigieuze medische tijdschrift. Hoofdredacteur Richard Horton van The Lancet (zie de foto met zijn beroemede citaat hierboven), haalde in The Guardian (HIER) stevig uit naar de auteurs. “Dit is een schokkend voorbeeld van hoe onderzoek wordt MISBRUIKT, te midden van een mondiale gezondheidscrisis.”

Je weet dat dit middel, hydroxychloroquine kreeg wereldwijde aandacht, toen de Amerikaanse president Donald Trump meldde, dat het middel zou werken tegen COVID-19. Het inmiddels terug getrokken onderzoek in The Lancet betwist dit juist. En ja, dat kwam Trump op veel kritiek te staan. De terugtrekking betekent overigens niet dat het medicijn, dat ook wordt gebruikt bij malaria, wel zou werken tegen COVID-19. Dat wordt op dit moment nog onderzocht in een andere studie. Alleen hopen wij, dat daarbij ook 2 werkende componenten van de TOTALE aanpak met hydroxy-chloroquine, wordt onderzocht. (HIER)

 

5 gedachten over “Negatieve Hydro-chloroquine studie verworpen..!!

 1. Bewijsvoering dmv statistiek: het vertrouwde recept om een leugen te verkopen als waarheid. In dit geval werd er vooral geknoeid met de dataset. Met statistiek kan je vrijwel alles beweren, vooral als er geen sprake is van een deugdelijke foutberekening.

 2. In Nederland loopt sinds kort een onderzoek – via ZonMw, o.l.v. Andy Hoepelman – naar chloro- en hydroxychloroquine. Door hoe het onderzoek wordt uitgevoerd, weet je eigenlijk nu al dat de resultaten zullen tegenvallen. De kennis die dit jaar is opgedaan over wat niet zo goed werkt en over wat op verschillende plaatsen wel tot heel goede resultaten heeft geleid, wordt niet meegenomen. Zink, vit. D, C en selenium worden niet gegeven – van azitromycine weet ik het niet – en samenwerking met de eerste lijn is er niet (met als risico dat niet op het goede moment begonnen wordt met behandelen). Dokter Elens heeft contact opgenomen met collega Hoepelman, maar die was niet geïnteresseerd. https://www.youtube.com/watch?v=7QDTY-mPgE0.
  https://zelfzorgcovid19.nl/factor-8-reductie-cfr-duizenden-levens-kunnen-nog-gespaard-worden-indien-vroegbehandeling-met-hcq-wordt-toegestaan/

  Onjuist nieuws van de NOS en andere media: https://www.viruswaanzin.nl/belangrijk/berichtgeving-nos-over-uitlating-zweedse-coronastrateeg-onjuist-anders-tegnell-wij-hebben-de-goede-lijn-aangehouden/

 3. Lieve luitjes, Haaksbergen, 6-6-2020

  Hierbij de weblink van Yasmin Verschure waarin zij nader ingaat op de staat van beleg waarin we inmiddels moeten leven in NL.
  https://www.yasminverschure.nl/het-nieuwe-normaal-is-abnormaal/

  De politiestaat NL is niet in de maak, maar bestaat al en functioneert nog krakkemikkig, maar volgens de (r)overheid steeds beter. Dit is natuurlijk ook niet zo moeilijk als je een politieapparaat en leger achter de hand hebt als (r)overheid!!!!

  De (r)overheid dekt zich aan zoveel mogelijk kanten in om de waarheid van haar optreden maar te verbergen. En gaat het niet goedschiks, nou dan maar kwaadschiks! En als je als burger niet wilt luisteren dan worden boetes uitgedeeld. Gemakkelijk toch om zo te regeren?

  Het cluppie, dat in Den Haag zit en zegt het Kabinet en Tweede Kamer te zijn zit allang niet meer op de zetel van de bevolking, die haar gekozen heeft, maar volgt een koers, die volledig indruist tegen alles waar een democratie voor staat. Een volledig eigen koers!

  Rutte is een echte volksmisleider = demagoog hetgeen zoals al eens eerder in een Nieuwsbrief geschreven ook in de letters van zijn partij staat geschreven:
  VVD = Volkspartij voor Demagogie.

  Maar wat denk je van de rest van het cluppie?:
  PVDA = Partij Voor Demagogisch Appel
  CDA = Christelijk Demagogisch Appel
  D66 = Demagogen 66

  Kort samengevat een verraderscluppie, dat zolang het kiezersvolk zich stilhoudt, het hoofd boven water probeert te houden en het volk laat verzuipen.

  Wat een zalig gevoel moet dit zijn voor de 150 Kamerleden, die hun eigen ‘IK’ uitsluitend behartigen en de rest van de NL-bevolking laten spartelen om een verdrinkingsdood te voorkomen.

  Ja, Den Haag en vele politieke randfiguren in de provinciale en gemeentelijke politiek jullie zijn bewust bezig de NL-bevolking te slachtofferen, maar jullie staan in de wereld niet alleen, dus verschuil je hier maar achter. Of het jullie zal redden? Ik denk het niet, want het bewustzijn van alle mensen op deze planeet is ten positieve in een stroomversnelling terecht gekomen en zal zorgen voor een passende oplossing voor het vermeende probleem waar jullie simpelweg te laf voor zijn om in eerlijkheid voor te strijden.

  Politiek, het ga jullie goed, maar het ga de wereldbevolking beter (en dat is al gaande!!!)

  Hartegoet van ’t Brummelheukske,
  Harrie 🙏😂😂😂❤️❤️❤️

  P.S.
  Demagogie (> demagogisch; van het Grieks δημος= “volk” en αγ(ωγ)ειν = “(op)leiden”) is een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon.[bron?] Demagogie is iets anders dan het verkondigen van leugens. Iemand die demagogie bedrijft zal niet direct onwaarheden naar voren brengen. Men zal er wel naar streven de luisteraar die er niet op bedacht is zelf naar een bepaalde conclusie te leiden. Zo kan de demagoog diens publiek naar de hand zetten.

 4. Geachte mensen,

  ik heb al eerder iets gepost hier… en ik heb een andere mening dan de mainstream ( wat 100% achterlijk en corrupt is ) en ook een andere mening dan de gemiddelde truth movement
  ( wat ook een onvoorstelbare afleiding is)
  betreffende de laatste wordt door oa Mikovits en alle bekende namen ( buttar etc ) de focus gericht op de ……
  Controlled opposition , betaald door The cabal….JA U LEEST HET GOED !

  Of daarnaast welwillende, helaas naive inzichten , die goedbedoeld zijn , maar zich niet richten op The big Picture
  ( bij de laatste horen de limburgse arts ,Elens, Janet Ossenbaard, en ook de danser/wetenschapper Willem Engel )
  De laatste doet het alleraardigst en zijn petitie heb ik ook getekend…maar hij praat enkel over het virus……….( wat niet bestaat )

  DE NET GENOEMDE GROEPEN EN NAMEN HEBBEN GEEN VAN ALLEN EEN IDEE WAT EEN VIRUS IS …….ZE DENKEN DAT HET DE BOOGYMAN IS……

  Kijk de ‘ Hydro-chloroquine discussie ‘ tussen Trump en fauci is natuurlijk een uit het handboek……. WELLES NIETES spelletje… zoals je met been hond doet.

  En als die Hydro-chloroquine nu eens niet goed is ???
  Nee niet omdat The lancet het zegt……..echt niet.
  luister :
  https://youtu.be/E5KDRYHd5kI?t=1189

  Niemand praat over de 5 G Frequencies……………..( er is zelfs een 100% achterlijke nederlandse Facebook pagina: – NEE TEGEN 1, 5 METER- !!! die niet toelaat dat mensen over ‘de relatie met 5g praten’..DAN WORDT JE VERWIJDERD……………)

  https://youtu.be/94PlcaUa-wc?t=428

  als ik U was zou ik me hier in verdiepen in al zijn websites en honderden video s

  alles wat hij heeft gezegd , al jaren , is allemaal uitgekomen :

  https://www.youtube.com/watch?v=68td1kVzFaI&feature=youtu.be&t=705

 5. Misdaad: studies met potentieel fatale doses van (hydroxy)chloroquine, ook in Nederland (welke ziekenhuizen werk(t)en hier aan mee?) om de angst er in en de weg vrij te houden voor een vaccin waar je wèl mee op moet passen.
  https://www.deblauwetijger.com/heeft-hcq-onderzoek-nl-ziekenhuizen-bewust-protocol-naar-dodelijke-dosis-verhoogd-in-april/

  Hier gesprek/vragenuurtje (ook over ’t bovenstaande) met Rob Elens:
  https://www.youtube.com/watch?v=WZcT8xzv5nc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.